Kiesett a Non Stop az X-Faktorból
2010. november 13. 23:03
Idézet (cassy* @ 2010.11.13. 22:59)
Ebből csak arra lehet következtetni, hogy Keresztes Ildikó nincs a helyzet magaslatán szakmailag. Őt egyszerűen csak az érzelmek vezérlik, mert tetszenek neki a fiatal f@szik... erre már rég rájöttem.
2010. november 13. 23:04
|
|
AdamLambertrulzMrs. Nobody |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 131590 offline
|
Sajnálom, hogy kiestek, de végül is a csapat kategóriában ők a legjobbak.
Norbi ma tényleg rossz formáját hozta. Nikolas szerintem a párbajdalt jól előadta.
Norbi ma tényleg rossz formáját hozta. Nikolas szerintem a párbajdalt jól előadta.
2010. november 13. 23:04
Nem értem, hogy miért Nikolas és a Non Stop párbajozott. Amikor ott álltak hárman, és várták, hogy a két műsorvezető kimondja azt a nevet, aki megmenekül a párbajtól, szinte biztos voltam, hogy Nikolasét fogják mondani. Erre Norbiét...
Egyszerűen ledöbbentem. Mit keres az még ott? Engem már annyira irritál...
2010. november 13. 23:05
|
|
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.11.13. 22:58)
Elárulom, hogy négyen is beküldték a cikket, de mivel téged már ismerlek annyira, hogy nagyon jó cikkeket írsz, és mivel az eddigi hasonló cikkeket is te írtad, ezért a tiedet tettem ki. A többiek meg így jártak.
Ez a rossz abban, ha egy téma túl népszerű. 
Ó, köszi szépen.
2010. november 13. 23:06
a Norbi ma tényleg sz.r volt,de nekem akkor is az egyik kedvencem,a nikolas elég uncsi már,de hangja az van,a non stopot meg egyenesen utáltam,úgyhogy nem vagyok szomorú,egyetértek El Mexicano.Nekem a Vastag Csaba a kedvencem!
2010. november 13. 23:08
összegzés képpen nem a Non Stopnak kellet volna kiesniük mert ő nekik van előadás módjuk nem ugy mint a Nikolásnak!
az meg hogy a Norbinak mennyire nincs hangja az már más kérdés
az meg hogy a Norbinak mennyire nincs hangja az már más kérdés
|
|
teairrafanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 132238 offline
|
Én nagyon csodálkoztam azon, hogy a Nikolasnak is párbajoznia kellett. Nem értem, hogy a Király L. Norbira hogy érkezhetett több szavazat, mint Nikolasra.
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.11.13. 23:03)
Ebből csak arra lehet következtetni, hogy Keresztes Ildikó nincs a helyzet magaslatán szakmailag. Őt egyszerűen csak az érzelmek vezérlik, mert tetszenek neki a fiatal f@szik... erre már rég rájöttem.
Vagy csak túlontúl elfogult. Szerintem tudja Ő is, mikor volt hamis, mikor nem volt jó az egyik mentoráltja előadása, de Ő ezt valahogy túlságosan elnyomja magában, és isteníti a fiúkat, túlságosan is, még valahol én sértődtem meg, hogy Wembley-t emleget Nikolasnál. Bár mondjuk az összes mentor ezt csinálja, de Ő túloz. Túlságosan.
2010. november 13. 23:09
|
|
gillanyi13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 27 Azonosító: 64594 offline
|
Annyira örülök,hogy nem Nikolas esett ki! Sokkal jobb volt,mint ezek! Amúgy sztem lehet hogy megvolt bundázva,mert szavazni akartam Nikolasra (hívásban) és nem küldte el a szavazatot!
2010. november 13. 23:09
Szerintem ki is kellett esniük, meg nem is. Nikolassal szemben én simán bent tartottam volna őket, elég unalmas a srác, szemben a Non-Stoppal. Viszont, ha a többi versenyzőt nézem, akkor azt mondom, hogy tényleg menniük kellett. :/
2010. november 13. 23:11
Idézet (Liafen @ 2010.11.13. 23:08)
Vagy csak túlontúl elfogult. Szerintem tudja Ő is, mikor volt hamis, mikor nem volt jó az egyik mentoráltja előadása, de Ő ezt valahogy túlságosan elnyomja magában, és isteníti a fiúkat, túlságosan is, még valahol én sértődtem meg, hogy Wembley-t emleget Nikolasnál. Bár mondjuk az összes mentor ezt csinálja, de Ő túloz. Túlságosan.
Hát meglehetősen lelki ügyet csinál mindenből... megmondon őszintén, nekem eleinte Geszti nagyon nem volt szimpatikus ebben a szerepben, de most azt mondom, hogy talán ő az egyetlen, aki még a saját mentoráltjainál is tud nem elfogultan nyilatkozni.
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
Takács Nikolas milyen dalt énekelt elsőre? Jamiroquai-t xDDD Bár nekem mint elfogult Jamiroquai fannak nem nyerte el a tetszésemet a gyere produkciója, de azért nem volt rossz csak nem tudta átütően előadni, ami ilyen dalnál azért probléma! Nikolasnak kellett tovább menni, mert ő benne van valamiféle ráció, h legyen sikeres akár külföldön is.
|
|
raspberryeсħelon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 1601 Csatolások: 434 Azonosító: 71013 offline
|
A Non stop nagyon jó volt, tényleg színes egyéniségek voltak, de ha ők nyerték volna meg a verseny milyen lemezt adtak volna ki? Szerintem nekik nem az való, hogy mindig ugyanazt nyomják le pl. egy koncerten. Mindig mások. Inkább egy hajón tudom őket elképzelni ahol minden este műsort adnak, vagy egy klubban de hogy milyen lemezt adnának ki, milyen dalokkal arra kíváncsi lennék. Nem kis munka lehetett hétről-hétre egy dalt teljesen átformálni, megtanulni, összehangolni a közös munkát szóval le a kalappal.
Pontosan, engem irritál, hogy minden műsorba ilyen drámai.
Illetve ma megkellet volna mondania Norbina, hogy nem volt olyan jó, nem feltétlenül csak dicsérni kell a mentoráltjait a negatív kritika is lehet építő jellegű és szükség is van rá. Ne azt kell hallaniuk hogy így vagy jó, remek van mert mindenkinek van hova fejlődni (persze ez nem csak Ildikóra értendő)
Idézet
Ebből csak arra lehet következtetni, hogy Keresztes Ildikó nincs a helyzet magaslatán szakmailag. Őt egyszerűen csak az érzelmek vezérlik
Pontosan, engem irritál, hogy minden műsorba ilyen drámai.
Illetve ma megkellet volna mondania Norbina, hogy nem volt olyan jó, nem feltétlenül csak dicsérni kell a mentoráltjait a negatív kritika is lehet építő jellegű és szükség is van rá. Ne azt kell hallaniuk hogy így vagy jó, remek van mert mindenkinek van hova fejlődni (persze ez nem csak Ildikóra értendő)
2010. november 13. 23:15
|
|
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.11.13. 23:11)
Hát meglehetősen lelki ügyet csinál mindenből... megmondon őszintén, nekem eleinte Geszti nagyon nem volt szimpatikus ebben a szerepben, de most azt mondom, hogy talán ő az egyetlen, aki még a saját mentoráltjainál is tud nem elfogultan nyilatkozni.
Igen, meg Malek Miki is meg tudott szólalni néhány esetben. Nekem amúgy meg Keresztes Ildi volt először a "kedvenc" mentor, de mostmár abszolút tényleg kezd egy kicsit sok lenni belőle. Csak egy picikét. (Na jó, nagyon nagyon.)
1 felhasználónak tetszik:
cassy*
2010. november 13. 23:17
Sajnálom őket, ahogy azt is sajnáltam volna, ha Nicolas esik ki! Már csak egy ember maradt, akit nem szívesen látok a műsorban és ha ő kiesne, azt mondanám, hogy már bárki nyerhet
Így a vége felé haladva egész jó kis csapat állt össze.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.