Kiesett a Non Stop az X-Faktorból
2010. november 14. 13:44
Idézet (bellsiam @ 2010.11.14. 13:42)
Egyébként én is Katinak és Csabának szurkolok, ők a legtehetségesebbek.
Kíváncsi vagyok melyikük fog nyerni
2010. november 14. 13:47
|
|
Zsüdi♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 5217 Csatolások: 231 Azonosító: 124795 offline
|
Idézet (kateblock @ 2010.11.14. 13:37)
Miért is? Személyszerint úgy gondolom hogy nem ő fog nyerni, mert vannak nála tehetségesebbek/népszerűbbek a műsorban de pontosan miért is lenne égő ha Norbi nyerne? Itt már rég nem arról van szó hogy kiben mennyi tehetség lakozik. Norbit a sok szavazó mentette meg és a közeljövőben ugyanez elfőrdulhat, megint. Ha erre megy ki a játék, akkor nem mindegy ki nyer? Ha nem a tehetséget nézik az ember (pedig nem) akkor elképzelhető hogy nem Kati vagy Csaba fog nyerni. Szerintem nekik van a legjobb hangjuk, de ha nem ők nyernek, a 2 legtehetségesebb, akkor nem mindegy hogy az nyer akinek kevésbé van jó hangja, de érdekes és stílusos vagy akinek jó hangja van de unalmas előadása van? Itt mindenkikőb sztár lesz. Ha a Summer Sisters is CD-t csinál akkor itt akárkiből lehet sztár, nem? 
Értem én, és én is épp úgy gondolom, hogy hopp, itt a gond. Norbin kívül szerintem az összes többi versenyző megérdemelné, hogy nyerjen, mivel ők legalább énekelnek, nem végigköhögik az egész számot, hogy aztán meg Ildikó és társai ott istenítsék őket...
Az egészben az a legszomorúbb, hogy szerencsétlen Norbit mindig kidicsérik, és reményt öntenek bele, ennek ellenére a zsűri szerintem tudja, hogy nincs esélye. Ez az egész Ildikó hibája, mivel nem kellett volna Norbinak megadni azt az esélyt, mert voltak nála sokkal tehetségesebbek is, mégis kiestek miatta...
Ennyi lenne a magyarázat.
2010. november 14. 13:56
Hát nem tudom.Mindkettő jó volt. 
De szerettem a Non-Stopot(L)
Zsoltika <3
Ádám <3
De szerettem a Non-Stopot(L)
Ádám <3
2010. november 14. 13:59
Nikolas szerintem is jobb volt mint a Non Stop, nekem valahogy ő szimpatikusabb volt, hangilag is stílusilag is. Szerintem sem Király.L.Norbi fogja megnyerni az X-Faktort, ámbár ki tudja?! Lehett hogy sok embernek ő a szimpatikus. Szerintem Shodeinde Dóra nagyon jól teljesít, de az abszolút befutók a Vastag testvérek
2010. november 14. 14:21
|
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline
|
Nekem a Nikolas tök semleges. Ha nem látom mindig elfelejtem, hogy egyáltalán szerepel ebben a műsorban. A többieről ez nem mondható el, mert ezok tényleg nagyon jók, és mindegyikben van valami különleges, nem úgy mint a Nikolasban. Lehet, hogy nagyon jó a hangja, jól nézki és nagyon jól mozog, de mostanában minden énekesről elmondható ez.
A Non Stop ezzel szemben különleges, és egyedi.
Szóval szerintem annak ellenére, hogy talán neki van a legjobb hangja a műsorban, kettejük közül a Nikolasnak kellett volna mennie.
Szóval szerintem annak ellenére, hogy talán neki van a legjobb hangja a műsorban, kettejük közül a Nikolasnak kellett volna mennie.
2010. november 14. 14:22
|
|
niczy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 736 Csatolások: 88 Azonosító: 124067 offline
|
sajnálom őket. egyik kedveltjeim voltak. ámbár én Dorkának és Csabának drukkolok, mégis.. fáj a szívem értük..
le a kalappal,amit a párbajnál csináltak. mintha nemis éreznék,h kieshetnek, mosolyogtak,sőt élvezték az előadást. sajna érezni lehetett,h Nicolas jut tovább ( nem bírom,bocsi fanok), sztem ezt ők is tudták..:S az a Norbi meg essen ki.nehogy ő nyerje... egyszerűen rosszul vagyok,ha a hangját hallom..:S
2010. november 14. 14:25
|
|
xPrettyMilzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.01. Hozzászólás: 80 Csatolások: 2 Azonosító: 137612 offline
|
Itt volt az ideje.ezek nem énekelnek csak pattognak.csillag születikbe,oda igen,odavalók
2010. november 14. 14:25
Idézet (Beckie @ 2010.11.14. 14:21)
Nekem a Nikolas tök semleges. Ha nem látom mindig elfelejtem, hogy egyáltalán szerepel ebben a műsorban. A többieről ez nem mondható el, mert ezok tényleg nagyon jók, és mindegyikben van valami különleges, nem úgy mint a Nikolasban. Lehet, hogy nagyon jó a hangja, jól nézki és nagyon jól mozog, de mostanában minden énekesről elmondható ez.
Ennél jobban én sem tudtam volna kifejezni. Egyetértek.
2010. november 14. 14:28
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Geszti Péter mehet a fenébe -.-
Inkább Nikolasznak kellett volna kiesni.DE eleve ha lehetett volna választani kakkor mások párbajoztak volna..
Remélem valahol hallani-láthatni fogjuk még őket!
Inkább Nikolasznak kellett volna kiesni.DE eleve ha lehetett volna választani kakkor mások párbajoztak volna..
Remélem valahol hallani-láthatni fogjuk még őket!
2010. november 14. 14:35
Szerintem ez a verseny nem arról szól, hogy kinek ki a szimpatikusabb. Emberek, ez egy ÉNEKVERSENY!!! Nikolasnak van a legjobb, legegyedibb hangja és ő essen ki?! Hát komolyan nem értelek titeket. Nagyon jó sztár lenne belőle, mert a hangját ezer közül is fellehet ismerni, jól néz ki, jól mozog, jó előadó. Bolondság lett volna ezzel az öt majommal szemben kiejteni. (Bocs a rajongóknak)
2010. november 14. 14:54
Idézet (CandUs @ 2010.11.13. 22:59)
Ildi mentoráltjai közül Norbi az, aki showt tud csinálni, de énekelni nem nagyon. (de azért imádom, hajrá Norbi), a kisebbik Vastag gyereknek jó hangja van, de sokszor úgy érzem, mintha a bátyja kicsinyített mása lenne.. Nikolasznak van hangja, bár unalmas. Most is a színpadon Sex Bomb-ot énekel, és azt éreztem, elalszom. Nem azért, de ha a Tom Jones-os verziót hallom, tombolok, de így?!
Bírom, mikor valaki mindenáron kritizálni akar valakit, még akkor is, ha hülyeséget mond. A Sex Bombot Vastag Csabi énekelte, nem Nikolas. Sőt, szerintem nem is túlzok, ha azt mondom, tegnap az volt a legjobb előadás. Az eredeti elbújhat mellette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

1 felhasználónak tetszik: