A szülők válásánál Miley volt a gond?
2010. november 13. 20:43
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
basszus, egy szóval SEM mondtam h Tish 21 lenne! én Trace-re mondtam h 21 éves xd olvassátok már vissza könyörgöm! Selena a sztár kavar össze vissza
2010. november 13. 20:44
|
|
LalaLolavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.28. Hozzászólás: 482 Csatolások: 94 Azonosító: 80745 offline
|
Selena a sztár: Nem támadok le senkit,de az h. te pattogsz,amikor félreolvasol vlmit,állitazs vlmit és még midngi félreolvasod a dolgokat,és aztánh másokat cseszel le a te figyelmetlenséged miatt nem szép.
2010. november 13. 20:44
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Selena a sztár : semmi gond, csak ez az egész Cyrus ügy már lassan világszintű lesz
2010. november 13. 20:45
|
|
|
XD mindjárt mindenki vírusokat fog küldözgetni egymásnak
|
|
imteodoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 222 Csatolások: 4 Azonosító: 132804 offline
|
Hany bőrt akar meg errol lehuzzni a media?nagyon utalom mar,"titokzatos bennfentes"kosz de hat mas emebrekek mar mas dolga sincsen „Volt olyan, hogy annyira eldurvult egy-egy vita, hogy Billy Ray az ajtót rúgdosta, ordított, Tish pedig bezárkózott a hálószobába, hogy elmeneküljön férje haragjától” ezt is gondolom egy bukott szappanopera iro irta ezt kb...en nem vedni akarom a Cyrus csaladot,de ez kicsit sok ugyenz a Demi rehabilitacio temanal is...
|
|
|
LalaLola: én tudtam h nem nekem mondod én látom h a pártomat fogod
2010. november 13. 20:49
|
|
|
hát akkor legyél rossz
2010. november 13. 20:50
|
|
LalaLolavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.28. Hozzászólás: 482 Csatolások: 94 Azonosító: 80745 offline
|
Szerintem sem Miley volt a gond. Az egy dolog,h. veszekedtek Miley nevelésén,de ha tényleg meg akarnák oldani,leülnének megbeszélni h. hogyan tovább,miképp neveljék,szabályokat hozni ebben-abban.szóval....
2010. november 13. 20:54
Nme tudom ki hiszi ezt el, de a "titokzatos benfentes" kifejezés mai értelme- A bulvár pletykarovat írói, hogy megvegyék a lapjaikat!
Mert "titokzatos benfentes" csak az egyik Cyrus lehet, és mivel Trace az egyetlen aki ilyet tenne, még ő rá se tudok gondolni, hisz minden gyereknek kényelmetlen erről beszélni, egyszóval PLETYKA!
Mert "titokzatos benfentes" csak az egyik Cyrus lehet, és mivel Trace az egyetlen aki ilyet tenne, még ő rá se tudok gondolni, hisz minden gyereknek kényelmetlen erről beszélni, egyszóval PLETYKA!
2010. november 13. 20:55
hát emberek. miley 18 éves lesz 22-én. billy ray ha jól tudom, megbízik a lányában. trace huszonvalahány éves, brandi, braison nem annyira "bolondok" mint a többiek. noah meg még kislány. és ha tish félrelépett, akkor most komolyan, miért nem lehet rájönni, hogy ez a LEGFŐBB oka? nem azt mondom, hogy ez az egyedüli ok, de most komolyan, szerintem ez a legfőképp kiváltó oka annak, hogy szétmennek. miley meg hamarosan azt csinál, amit akar, nem?
2010. november 13. 20:57
Szegények!
Amúgy én a Cyrus családból a legjobban Brandit szeretem!
2010. november 13. 21:03
|
|
imteodoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 222 Csatolások: 4 Azonosító: 132804 offline
|
Selena a sztár
Nme tudom ki hiszi ezt el, de a "titokzatos benfentes" kifejezés mai értelme- A bulvár pletykarovat írói, hogy megvegyék a lapjaikat!
Mert "titokzatos benfentes" csak az egyik Cyrus lehet, és mivel Trace az egyetlen aki ilyet tenne, még ő rá se tudok gondolni, hisz minden gyereknek kényelmetlen erről beszélni, egyszóval PLETYKA! ha mar ilyenekre gonodolsz te is siman bealhatnal ilyen bennfentes "semmidolgomnincsen" emberek koze
Mert "titokzatos benfentes" csak az egyik Cyrus lehet, és mivel Trace az egyetlen aki ilyet tenne, még ő rá se tudok gondolni, hisz minden gyereknek kényelmetlen erről beszélni, egyszóval PLETYKA! ha mar ilyenekre gonodolsz te is siman bealhatnal ilyen bennfentes "semmidolgomnincsen" emberek koze
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: