A szülők válásánál Miley volt a gond?
2012. április 03. 17:46
Nálunk is voltak ilyen gondok , szerintem minden családban NÉHA akad ilyesmi persze nem ajtó rúgdosás meg menekülés , de szerintem már olyan sok pénzük van , hogy el se akarják költeni csak még ebből is hírt akarnak csinálni milyen a családjuk , különben is Mileynak már saját háza van nem?
2012. június 14. 08:17
|
|
sajtimajsziivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.06. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 177294 offline
|
Hát veszekedések a híres embereknél is lehet nem tudom miért lepődtek meg ennyien... van, hogy az emberek nem jönnek ki egymással és már rögtön veszekedés lesz belőle. De amúgy szerencsére nem váltak el!
2012. július 04. 21:32
|
|
DoryS7új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.17. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 140948 offline
|
Hát nekem nem így jött le az apja -.-" Milye férjhez megy: fel van készülve rá! Hajrá!
Milye még ebben az évben (2012) teherbe akar esni: fel van készülve rá! Csináltasd föl magad, kislányom 20 évesen!
Ugyan kérlek....
Milye még ebben az évben (2012) teherbe akar esni: fel van készülve rá! Csináltasd föl magad, kislányom 20 évesen!
Ugyan kérlek....
2013. március 23. 18:20
hogy lehet egy anya ilyen engedékeny? bár megértem, hogy félt a férjétől, de...
2013. július 28. 16:04
|
|
DorcsiNegróvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 205245 offline
|
az egész család nem normális ott -.- főleg Noah őt utálom -.-
2014. január 03. 16:32
|
|
Piszke2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.24. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 190321 offline
|
Tudom hogy ez nagyon régi cikk de most komolyan ha ennyire szigorú az apja akor miért lett ilyen Miley?
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: