pedig sztem biztos megtalálták volna az egyszerű utat afelé. h együtt tudják nevelni a kölyköket. nem hinném. h itt ez lett volna a legfőbb gond.
A szülők válásánál Miley volt a gond?
2010. december 10. 15:04
|
|
RiaRia14Wica |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 118 Azonosító: 132049 offline
|
fú. ez durva.
pedig sztem biztos megtalálták volna az egyszerű utat afelé. h együtt tudják nevelni a kölyköket. nem hinném. h itt ez lett volna a legfőbb gond.
2010. december 19. 19:20
ez az ők dolguk nekünk semmi közünk nincs hozzá de azért sajnálom hogy elválnak de ki tudja h pletyka-e vagy nem az én szüleim is elváltak de nekem ez így sokkal jobb mert már nagyon régen történt
2010. december 19. 19:21
de az durva hogy rugdosta az ajtót meg minden...
de ugye ezt nem a gyerekek előtt csinálták???
de ugye ezt nem a gyerekek előtt csinálták???
2010. december 26. 11:57
Nagyon sajnálom őket, főleg Noah-t, ő még gyerek, nehéz lehetett neki ezt átélnie! Tish meg inkább gondolkodjon csak el magán, miket engedett meg a lányának! Ááá mindegy jobb nekik így külön...
2011. február 13. 13:57
|
|
Miley dodiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.07. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 144989 offline
|
szegény Miley
2011. március 19. 14:34
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
wow!
ez azért meglepő és hihetetlen!!
Szegény Miley, ha ez igaz, nagyon sajnálom!
2011. augusztus 12. 08:34
|
|
Dominica JInovel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 3348 Csatolások: 480 Azonosító: 156416 offline
|
Meglehet ,sajnálom Miley-t
2011. augusztus 30. 11:50
szóval mindenki veszekszik?? nem csak az én családom?
2011. december 19. 19:13
|
|
dorca97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 126897 offline
|
Egyébként nem váltak el.
És nem tudom minek sajnálgatjátok Miley-t mikor kb. rajta veszekedtek hogy hogyan öltözzön stb.
Normális ember ként kéne viselkedni akár hány milliójuk van. Aztán nem lenne vita..
És nem tudom minek sajnálgatjátok Miley-t mikor kb. rajta veszekedtek hogy hogyan öltözzön stb.
Normális ember ként kéne viselkedni akár hány milliójuk van. Aztán nem lenne vita..
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: