Starity

Kifigurázták a fiatal énekest a sorozatban

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. december 05. 11:52 #21
Dominika11
Dominika11
új tag

StátuszNapok szörnyűek de nem sokáig.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 36
Csatolások: 2
Azonosító: 139319
Idézet (Anett vok @ 2010.11.28. 19:00)
LÁTTAM EZT A KÉPET ÉS ELEGEM VAN HOGY MINDENKI FIKÁZZA JB-T!! ÉN AKK IS SZERETEM

igazad van nagyon is nem igaz már hogy ilyen mélyre süllyednek én is szeretem wub.gif ez a kifigurázás a producerek hülyesége a south park is egy nagy baromság elmebetegek szüleménye a valaki fikázza velem szembe álljon ki majd meglátthjuk ki nevet a végén na aki bátor írjon nekem
2010. december 05. 13:28 #22
- törölt felhasználó -    
Idézet (Encsy19 @ 2010.12.04. 20:49)
Most ezen miért kell így kiakadni? blink.gif 
Sokkal nagyobb sztárokat is kifiguráztak már. 
Meg ez különben is csak egy poén. rohog.gif 
A panaszkodás helyett örülhetnétek annak, hogy Justin egy ilyen népszerű mesében szerepet kapott. biggrin.gif

xD thumbsup.gif
2010. december 05. 15:14 #23
Mári Renáta
Mári Renáta
új tag

StátuszDemi Lovato and Justin Bieber Forever <3
Hozzászólás: 83
Csatolások: 13
Azonosító: 137920
JB ezt nem érdemli meg.akik nem szeretik lépjenek ki a témából,aki kedveli vagy szereti vagy imádja ,mint én akkor az írjon.Justin sem érdemli meg azt ,h fikázzák ő is ugyanolyan ember mint mindneki más.Nektek jól esne ha sztárok lennétek és többen utálnának és kiparodizálnak vagy akármi negatívat csinálnának.Néha ebbe is gondoljatok bele azért.na mind1.Ez csak azén véleményem.
Lovee youu Justin wub.gif
2010. december 05. 22:24 #24
Peszti
Peszti
visszatérő vendég

StátuszAlice is dead. Kill the rabbit! - "we are the freeky people..."
Hozzászólás: 465
Csatolások: 3
Azonosító: 104407
Idézet (Selena a sztár @ 2010.12.04. 19:56)
Jahj, hogy mennyire hülyék a JB fanok, hogy az már nekem fáj _nevet.gif  rohog.gif  rohog.gif nevet2.gif !!
Jah, képzelném ahogy előtetek ölnék meg, az nekem eléggé jó érzés lenne gonosz.gif ooo.gif !
És remélem az a kis héliumhangu JB (JUJ BUZI..) ELTÜNIK AZ ÉLETBŐL, ÉS MÁSHOL TESZI AZT AMIHEZ ÉRT, TEHÁT A TV ELŐTT FOG FEKÜDNI ÉS ZABÁLNI nevet2.gif

Vélemény következik:
1. Én sem kedvelem különösebben Justin B.-t, sőt, kifejezetten unszimpatikus. Viszont tudom, hogy vannak akik szeretik, sőt, majdhogynem szerelmesek beléje. Tudom milyen ez, én is átéltem ezt az időszakot (én pl. a The Rasmus énekesébe voltam belezúgva wink.gif )
Épp ezért röhögök rajta egyet és ennyi. Nem fikázom teljes erőből, nem b*zizom, mert vannak emberkék akik ezt személyes sértésnek veszik. Ez van.

2. A fenti komment ebből a szempontból kifejezetten gusztustalan és visszataszító vélemény nyilvánítás. Mégis, hogy képzelitek, hogy akárkinek a halálát kívánjátok? Hogy írhattok ilyenek? Belegondolsz egyáltalán mit írsz le?
Másrészt... honnan a macskából tudod, hogy Justin B. fanjai mind hülyék? Honnan? Egy-két sztárt én is utálok és ennek hangot is adok, de utána meg tudom magyarázni, hogy azért mert álszent, drogozik, vagy ilyen meg olyan ügyei voltak. De az nem magyarázat hogy "úgy néz ki mint egy b*zi meg sz*r a zenéje*. Hidd el, ezért senki sem érdemel halált.
Ráadásul nem kell rögtön személyeskedni. Tanuljátok végre meg mi a vita és a veszekedés közti különbség.

3. Ezek után mégis mit vártok a fanoktól? Ilyen undorító kommentek láttán nekem is elszáll az agyam és én is anyáznék. Szerintem a nemtetszésünket is lehet normális, kulturált és emberi módon kifejezni, és a negatív kritikára is lehet normális választ adni (ez utóbbi az anyázós fanoknak szól).

Na jól van, szentbeszéd vége.
1 felhasználónak tetszik: Vikici
2010. december 06. 07:37 #25
- törölt felhasználó -    
Hát már nem azért de hogy lehet valaki olyan**aki szegény JB-t is beleteszi a South Parba mad.gif mad.gif Szegény Jus sad.gif De azért Lájkolom mármint Jusint wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif biggrin.gif biggrin.gif
2010. december 12. 11:58 #26
Subika13
Subika13
új tag

StátuszNow I know that what you want most, I have to let go!!
Hozzászólás: 99
Csatolások: 88
Azonosító: 120109
Legalább a feje mérete maradt mer akkora az egoja is talán nagyobb isXDXDXDXD
2010. december 18. 19:00 #27
Mári Renáta
Mári Renáta
új tag

StátuszDemi Lovato and Justin Bieber Forever <3
Hozzászólás: 83
Csatolások: 13
Azonosító: 137920
Justin is ugyanolyan ember mint mindenki más.Attól függetlenül ,hogy rengetegen utálják attól még normálisan is lehetne írni nem Pl. olyanokat ,h szar a zenéje meg hogy de jó lenne ha előttem ölnék meg.
Ezt a rajongók lehet hogy magukra veszik az ilyen kommenteket mint Pl. én aki aztán nagyon nagy rajongó vok nekem ilyenkor meg fájdul Justinért a szívem és néha úgyérzem hogy én vagyok az egyetlen olyan ember aki szereti őt.
Ha ez nem tetszik akkor lépjetek be egy másik témába ahol nem Justint fikázzátok!
16 éves ,nem azt mondom, hogy imádjátok hanem azt ,ha kíváncsiak vagytok egy ilyen témára, akkor legalább visszafogotabbak legyetek légyszives!
Mind1 ez itt mind az én véleményem.Ha tetszik tetszik ,ha nem akkor nem.
wub.gif Justin Bieber wub.gif
2010. december 18. 19:01 #28
cintia8597
cintia8597
bundáskenyér♥
Hozzászólás: 2781
Csatolások: 71
Azonosító: 128749
Jó na én is utálom meg minden . De inkább csak utálják azért nem illik mást kiparodizálni!!
2011. február 02. 21:11 #29
- törölt felhasználó -    
ÁÁÁÁÁ ez aztán a BigLÁJK
Egyszerűen nagy laugh.gif laugh.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
2011. február 03. 17:56 #30
S.M.D08
S.M.D08
új tag

StátuszSzavazzatok légyszi és jelöljetek barátnak..:D
Hozzászólás: 35
Csatolások: 3
Azonosító: 144667
háát ez gáz!
2011. március 14. 12:08 #31
ciccmicc44
ciccmicc44
lucid dream(er).

Státuszthere is no Hell. do whatever you want
Hozzászólás: 3552
Csatolások: 162
Azonosító: 144878
hát ez nagy, de mondjuk én sem értem, hogy a fanok mit pattognak azon, hogy kifigurázzák Justint. Én régen hatalmas Britney-fan voltam és Britet is kirfigurázták. Na és? röhögtem rajta egy jót. Sőt, azt sem tartom kizártnak, hogy a következő személy, akit a South Parkban parodizálnak, az Adam Lambert lesz. Szeretem, imádom, de kérem, ez csak egy rajzfilm, semmi komoly. AZért van, hogy röhögtjünk rajta, nem??
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok