Jessica Simpson /70x/
2004. december 02. 05:46
|
|
doncartouch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 1188 Csatolások: 192 Azonosító: 54 offline
|
Szép válogatás, köszi!
2004. december 05. 01:57
|
|
White BullBull Skywalker |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline
|
THXX PHILIP! Nagyon bomba képek!! Szép a csaj...
2004. december 09. 14:47
|
|
oxidvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.28. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 762 offline
|
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁOOOOOOOOO, PHILIP!!!! Te asztán összeválogattad a jobbak közül a legjobbakat. Ezt akár énis megtehettem volna csak én olyan lusta vagyok és egy jópár kép innen nekem nincs is meg nagy felbontásban. Szóóóval UUUUUUUULtra HUGE THX ezekért.
Csak annyit tennék hozzá, hogy a válogatás naggyából az Where You Are-os időktől van. Van egy photoshoot ami talán a legelső és a Sweet Kises albumhoz készült, nagyon sok félelmetesen szép kép van ott, volt belőle egy naptár is, de soha nem találtam meg valahol jó minőségú scan formában. Ha megvan neked akkor tedd ide fel, pls. Erről dumálok, né: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detai...=books&n=507846
Csak annyit tennék hozzá, hogy a válogatás naggyából az Where You Are-os időktől van. Van egy photoshoot ami talán a legelső és a Sweet Kises albumhoz készült, nagyon sok félelmetesen szép kép van ott, volt belőle egy naptár is, de soha nem találtam meg valahol jó minőségú scan formában. Ha megvan neked akkor tedd ide fel, pls. Erről dumálok, né: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detai...=books&n=507846
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: