Starity

Vettel indul elsőnek Abu-Dzabiban

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. november 13. 17:01 #41
cseszt
cseszt

StátuszI still call Australia home... ^^ Let's go Bulls ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 735
Csatolások: 452
Azonosító: 79973
Idézet (Becky @ 2010.11.13. 16:50)
Hajrá Alonso!!

Nyuszika, még mindig ki tudsz akasztani a dolgaiddal néha...de ez, ez már kezd fájni, pedig már 8 éve ismerlek... biggrin.gif thumbsup.gif biggrin.gif
2010. november 13. 17:04 #42
cseszt
cseszt

Idézet (Sally Sparrow @ 2010.11.13. 15:51)
Vigyázz, én is ott leszek a tévé előtt és küldöm az ellen-energiát. Múltkor nagyon bejött (dupla Redbull kiesést kívántam - teljesült tongue.gif ).  rohog.gif 
Hajrá Alo meg Hami.  biggrin.gif

Majd meglátjuk, nekem az is elég lesz, ha Webber meg Alonso összeakad, mondtam már, elég ha Sebastian célba jut wub.gif biggrin.gif thumbsup.gif
2010. november 13. 17:09 #43
- törölt felhasználó -    
nekem nincs semmi bajom Vettel-lel, de Alonso 1000000000000000000000000x jobb pilóta!!!!!!És ez igaz!!!!!!smileeee.gif
2010. november 13. 17:13 #44
cseszt
cseszt

Idézet (Becky @ 2010.11.13. 17:09)
nekem nincs semmi bajom Vettel-lel, de Alonso 100x jobb pilóta!!És ez igaz!!smileeee.gif

A túrót Rebikém, Sebastian spanyol viaszt csinál belőle holnap... _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2010. november 13. 17:39 #45
ancsa13
ancsa13
Glambert

StátuszNyugodjon békében Debreczeni Szevér :'( A mindig dilis és vidám Szevér.
Hozzászólás: 2090
Csatolások: 1504
Azonosító: 118918
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.11.13. 15:49)
Egyéni szocprobléma. Attól még zseniális pilóta és megérdemelné, hogy világbajnok legyen. Egyébként Hamilton sem a "tökéletesség mintaképe", ha már itt tartunk. Szóval...  rolleyes.gif 
Hajrá Alo ! biggrin.gif

Azt tudom hogy jó pilóta nem véletlenül nyert meg eddig 2 bajnokságot, de én nem igazán csak ezt nézem egy pilótában, és amik vannak Hamilton könyvében Alonsoról az sem szól mellette, bunkó, arrogáns, és a győzelem érdekli, szinte bármi áron (bár ez a csapat hibája mad.gif ) És azért Lewisal szerintem semmi gond nincsen, legalábbis amiről én tudok semmi unsure.gif
2010. november 13. 17:44 #46
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Ancsa, hidd el, ha Alonso írna egy könyvet, ő is hasonlókat (tudna) írna Lewisról. És neki is igaza lenne. Hamilton és Alonso nagyon is hasonló kaliber, mindkettő győzni akar (szinte mindenáron), mindkettő tud nagyon bunkó és beképzelt lenni, stb. smileeee.gif
2010. november 13. 18:28 #47
- törölt felhasználó -    
akkor is hajrá Massa tongue.gif heart.gif
2010. november 13. 18:32 #48
KataCullen
KataCullen
Addicted to Pretty Little Liars ❤♡

StátuszÉlettan ✔ ♡
Hozzászólás: 1456
Csatolások: 132
Azonosító: 124843
Hajrá Hamilton! heart.gif
1 felhasználónak tetszik: Boscorelli
2010. november 13. 18:53 #49
kata0210
kata0210
EspanaGirl
Hozzászólás: 1494
Csatolások: 65
Azonosító: 58962
Hajrá Vettel smileeee.gif
2010. november 13. 19:30 #50
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5972
Csatolások: 135718
Azonosító: 67913
Idézet (Dirthy @ 2010.11.13. 16:24)
Ezt nem gondolod komolyan, ugye? rofl.gif
Senkinek se volt zsinórban hat dobogója, csak Alonsonak. Világbajnoki teljesítmény is inkább tőle van, mint Hamiltontól.
Az RB meg más tészta, inkább szégyen/nevetséges hogy ezzel az autóval még az utolsó futam előtt is hátrányban vannak. Illetve egy tényező még ami miatt ez van; pont az általad feltételezett "világbajnoki teljesítményt" nemnyújtó Fernando Alonso.

Dehogynem, gondolj csak bele, Alonso nem azért van ott, ahol, mert idén sokat előzött a pályán, és mert övé a legjobb (vagy legalábbis a második legjobb) kocsi... Ilyenről szó nincs, ha ő a kedvenced, akkor bocsánat, nem megbántani akarlak, de én ezt másképp látom.

Ha megnézzük Alonso mikért esett ki (v. nullázott):
-Belgiumban eső volt, gumifalnak vágta, vége
-Brit nagydíjon +1 perc hátránnyal, 14. lett, ok, itt rosszul jött ki nekik a biztonsági autó
-Malajziában 2 körrel a vége előtt szétzúzta motort, out, de mondjuk 1 pontot szerezhetett volna

És ha megnézzük, hogy nyert:
-Bahrainben jó volt a Ferrari, de nem az első helyre, Vettel futamához köze nem volt, de megnyerte az RBR technikai gondjai miatt
-Németország, a sokat vitatott eset, de a közhiedelemmel ellentétben az F1 nem csapat sport, legalábbis az egyéni bajnokság nem az, sajnos a Ferrari ezt sajátosan értelmezte mindig is. Félreértés ne essék, nincs azzal bajom, hogy egyik pilóta segíti a másikat, ha már neki nincs matematikai esélye! De Felipe Massának még bőven megvolt ez-az esély, de a Ferrarinál ez sose számított! Úgyhogy nálam (és szerintem még jó pár embernél) ezt a futamot a Massa nyerte, ugyanis Alonso nem volt gyorsabb, de ha már mégis gyorsabb, miért nem lehet pályán eldönteni? Lásd Red-Bull és McLaren Törökország. Igazi test-test elleni csata mindkét csapatnál, amit a Ferrarinál soha nem fogunk látni!
-Olaszország, ezt McLarenesek elrontották, de az életben nem tudta volna megelőzni Buttont, de mondjuk oké, ezt írjuk be "saját erőből megnyert" futamnak
-Szingapúr, sima Alonso győzelem, oké, már van 2
-Korea, hogy mennyit nyávogott a rádióban, azon már én is nevettem, okés, nem voltak jók a körülmények, de voltak már ettől rosszabb körülmények között versenyek is, jól mondta Gyula a futam alatt. Ráadásul itt is kihullott mindenki előle...

Akkor ennyi. 2005-ben kb. majdnem ugyanez volt, de tudod nem vagyok Schumacher rajongó, de felmerül bennem a kérdés, hogy ki a nyavalya ez-az ember? Egyáltalán, hogy merte felvenni azt a pólót, amikor a Kimi Raikkönen fényévekkel jobb volt tőle kb. 18 futamból 15x, csak az autóval mindig volt valami. Eltudok képzelni idén, egy "na mi a fr*nc van RedBull" pólót.

Egyébként Alonsonak sincs 6 dobogója zsinórban csak 5, és ha a legjobb 6 futamát vesszük, Belgium-Brazília az 105 pont, és ha Hamiltonnál tesszük ugyanezt, akkor az 108 (Monacótól Németországig). Igen, nekem a Hamilton idei teljesítménye jobban tetszett, de nem azért, mert neki szurkolok, hanem mert nem egyszer volt, hogy végig előzte a komplett mezőnyt, oké, volt egy esete a cikázás, amiért büntetést érdemelt volna, de bőven megbűnhődött akkor, amikor második helyről, az utolsó körben kiesett defekt miatt, vagy amikor harmadik helyen csak úgy elszállt a motorja, vagy amikor Webbber frankón vesztes pozícióból kitette a versenyből...

Nincs gond azzal, ha te másképp látod, csak azt ne mondjuk, hogy "Az RB meg más tészta, inkább szégyen/nevetséges hogy ezzel az autóval még az utolsó futam előtt is hátrányban vannak"
Azt gondolom, idén a Sebastian Vettel volt a legjobb, ehhez nem is fér sok kétség, és ha a szezon elején, nincs annyi technikai hiba, már régen nem beszélhetünk semmiről.. Persze, technikai sportban nincs ha, de az meg téves hit, hogy Alonso önerejéből van itt. Ő inkább a szerencse bajnoka, nem az F1-é, 2006-ot leszámítva, mert az teljesen megérdemelt volt szerintem is.

Alonso drukkerektől bocsi, én ezt így látom. smileeee.gif
És ez szerintem nem világbajnoki teljesítmény, ne haragudjatok.
2010. november 14. 11:15 #51
Hanzi
Hanzi
új tag
Hozzászólás: 12
Csatolások: 0
Azonosító: 130696
Vettel.wink.gif
2010. november 14. 12:33 #52
- törölt felhasználó -    
szerintem ő fogja megnyerni biggrin.gif
2010. december 05. 15:57 #53
- törölt felhasználó -    
Nem érdekel a sport. smileeee.gif
2010. december 24. 15:22 #54
cseszt
cseszt

Idézet (Becky @ 2010.11.13. 17:09)
nekem nincs semmi bajom Vettel-lel, de Alonso 100x jobb pilóta!!És ez igaz!!smileeee.gif

Pszichiátriára is tudok beutalót szerezni... biggrin.gif
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok