Vettel indul elsőnek Abu-Dzabiban
2010. november 13. 15:51
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (cseszt @ 2010.11.13. 15:44)
HÁHÁHÁHÁ!!! Úgy kell neketk! Sebastian jött, látott, győzött, ahogy arra mondjuk számítani is lehetett!!! Imádom! Annyira imádom, hogy az már fáj! Akkor is így fogok érezni, ha nem lesz holnap világbajnok, de ha az lesz, az sem akkora hátrány azért neki...
A legideálisabb az lenne neki holnap ha Webber meg Alonso összeakadna a rajtnál neki meg már csak sétakocsikázás lenne az az 55 kör...kezem lábam keresztbe van téve, sztem még úgy is alszok, holnap pedig össze fogom magam pisilni a futamon. SEBASTIAN VETTEL 4EVER!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Vigyázz, én is ott leszek a tévé előtt és küldöm az ellen-energiát. Múltkor nagyon bejött (dupla Redbull kiesést kívántam - teljesült
Hajrá Alo meg Hami.
2010. november 13. 15:51
|
|
Wercsikee |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 767 Csatolások: 10 Azonosító: 138428 offline
|
Úgy kell neketk! Sebastian jött, látott, győzött, ahogy arra mondjuk számítani is lehetett!!! Imádom! Annyira imádom, hogy az már fáj! Akkor is így fogok érezni, ha nem lesz holnap világbajnok, de ha az lesz, az sem akkora hátrány azért neki...wink.gif A legideálisabb az lenne neki holnap ha Webber meg Alonso összeakadna a rajtnál neki meg már csak sétakocsikázás lenne az az 55 kör...cseszt naon igazad van
(:
(:
2010. november 13. 15:54
|
|
liliom3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 854 Csatolások: 0 Azonosító: 137455 offline
|
hajra pasik !
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2010. november 13. 15:55
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
@Sally Sparrow: nemis a két szép szeméért szurkolok neki, hanem mert egyszer unokatesóim nagyon F1-esek és végig kellett néznem egyet. és akkor Kimi tetszett a legjobban, mármint sztem akkor ő volt a legügyesebb. azért írtam, hogy soha nem néztem, mert magamtól, "önszántamból" még nem, nem kötött le akkor se, csak ha kérdezik ki a kedvencem, akkor Kimi az.
2010. november 13. 15:56
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (boszikaa97 @ 2010.11.13. 15:55)
@Sally Sparrow: nemis a két szép szeméért szurkolok neki, hanem mert egyszer unokatesóim nagyon F1-esek és végig kellett néznem egyet. és akkor Kimi tetszett a legjobban, mármint sztem akkor ő volt a legügyesebb. azért írtam, hogy soha nem néztem, mert magamtól, "önszántamból" még nem, nem kötött le akkor se, csak ha kérdezik ki a kedvencem, akkor Kimi az.
Oké, ez enyhítő körülmény, de még mindig nem az igazi. Egy verseny nem verseny.
2010. november 13. 16:02
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
@Sally Sparrow: az nem baj, nekem jóis volt elég is volt.xDxD
2010. november 13. 16:10
|
|
vdcsalankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 352 Csatolások: 20 Azonosító: 131272 offline
|
én Vettelnek szurkolok
nagyon jó és szerény srác és megérdemelné a győzelmet
2010. november 13. 16:14
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Idézet (cseszt @ 2010.11.13. 15:44)
HÁHÁHÁHÁ!!! Úgy kell neketk! Sebastian jött, látott, győzött, ahogy arra mondjuk számítani is lehetett!!! Imádom! Annyira imádom, hogy az már fáj! Akkor is így fogok érezni, ha nem lesz holnap világbajnok, de ha az lesz, az sem akkora hátrány azért neki...
A legideálisabb az lenne neki holnap ha Webber meg Alonso összeakadna a rajtnál neki meg már csak sétakocsikázás lenne az az 55 kör...kezem lábam keresztbe van téve, sztem még úgy is alszok, holnap pedig össze fogom magam pisilni a futamon. SEBASTIAN VETTEL 4EVER!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Lol
Azért nem sokon múlott az a pole, Hamilton nagyon jó volt, úgyhogy még holnap bármi lehetséges, de a legjobb az lenne, ha Webber és Alonso egymásnak mennének, Vettel meg 6. lenne, és akkor Hamilton nyer, és világbajnok. Hozzáteszem, az idei szezonban (is) ők ketten nyújtanak csak világbajnoki teljesítményt.
2010. november 13. 16:18
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.11.13. 15:49)
Hajrá Alo !
Hamilton!
Viktoriiaa
2010. november 13. 16:22
Egyszerű a képlet: Vettel holnap nyer és bajnok lesz. Alonso elfüstöl.
2010. november 13. 16:24
Idézet (Boscorelli @ 2010.11.13. 16:14)
Lol
Azért nem sokon múlott az a pole, Hamilton nagyon jó volt, úgyhogy még holnap bármi lehetséges, de a legjobb az lenne, ha Webber és Alonso egymásnak mennének, Vettel meg 6. lenne, és akkor Hamilton nyer, és világbajnok. Hozzáteszem, az idei szezonban (is) ők ketten nyújtanak csak világbajnoki teljesítményt.
Ezt nem gondolod komolyan, ugye?
Senkinek se volt zsinórban hat dobogója, csak Alonsonak. Világbajnoki teljesítmény is inkább tőle van, mint Hamiltontól.
Az RB meg más tészta, inkább szégyen/nevetséges hogy ezzel az autóval még az utolsó futam előtt is hátrányban vannak. Illetve egy tényező még ami miatt ez van; pont az általad feltételezett "világbajnoki teljesítményt" nemnyújtó Fernando Alonso.
Sally Sparrow
2010. november 13. 16:34
|
|
|
Idézet (Boscorelli @ 2010.11.13. 16:18)
Hamilton! 
Én neki is szurkolok, de valljuk be, nem sok esélye van már a győzelemre. Ha ő lenne a világbajnok, annak is örülnék, de én elsősorban Alonso drukker vagyok, úgyhogy Fernando, Fernando, Fernando..!
2010. november 13. 16:39
|
|
Viktoriiaaobsessed with FOB and P!ATD ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.22. Hozzászólás: 1122 Csatolások: 1946 Azonosító: 88094 offline
|
Idézet (Boscorelli @ 2010.11.13. 16:14)
Lol
Az biztos, hogy nem sokon múlt, mindössze 0.031 volt a különbség, úgy emlékszem. Hamiltonnak simán meglenne most a VB-cím, ha nem nullázott volna 4-szer. Abból pedig a legtöbb nem rajta múlott. Szerintem mindig kihozta a maximumot magából és az autóból.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.