Érdekesen zajlik a Hogan-család mára már teljesen szétesett élete. Nemrég Lindáról hallottuk, hogy eljegyezték egymást a nála jóval fiatalabb barátjával, most pedig az exférj van a soron: ő januárban veszi el barátnőjét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hulk Hogan januárban elveszi barátnőjét
2010. november 13. 13:25
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Hulk - Jennifer páros sokkal szimpatikusabb, mint a Linda - Charlie fél. Bár én olyat is hallottam, hogy Jennifer megcsináltatta a melleit meg a száját Hulk pénzéből...
2010. november 13. 13:26
Ebben a családban mindenki a gusztustalanság. Megtestesítóje...tisztelet a kivételnek,ami eggyik szülő sem tartozik bele
2010. november 13. 14:02
Sok boldogságot kívánok nekik. Az öregre ráférne már a pihenő. Szerintem, ha Linda ki akarna tálalni, akkor meg is teszi, de nem hiszem, hogy lenne bármi olyan dolog, ami meghökkentené a Hulkamániákusokat, vagyis engem és a hozzám hasonlóakat. A dologban talán annyi veszély van, hogy a lányuk karierjét hátráltathatja.
2010. november 13. 15:10
"mindent feltáró"könyv pff..ezta élhetetlen nőt!!há én speciel marhára nem vagyok kíváncsi hogy Hulk Hogan rossz vagy jó szerető volt e vagy hogy jó apa volt e vagy sem..meg hasonló finomságok abszolút nem érdekelnek..ez a fazon amit művelt a testével 20-éven keresztül a ringben hogy szórakoztassa Amerika nagy részét minden héten,nem ezt érdemli, egy hatásvadász Bitch eza Linda!!
2010. november 13. 17:51
Hát érdekes páros az biztos, de sok boldogságot.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: