Justin Bieber: „Szeretem Selenát”
2010. november 13. 20:29
Selena és Justin... együtt? én ezt borzalmasnak találnám!!!!
2010. november 13. 21:49
2010. november 13. 21:53
|
|
eszter135új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 134157 offline
|
FÚJ SELENA mekkora kiss ribi már nem azért de
mindik tönkre teszi mások kapcsolatát.
Justin te jóbbat érdemelsz egy ilyen kiss csillagnál aki azt hiszi magáról hogy jó ahangja + bekébzelt de meg kel hagyni jó a stílusa.
mindik tönkre teszi mások kapcsolatát.
Justin te jóbbat érdemelsz egy ilyen kiss csillagnál aki azt hiszi magáról hogy jó ahangja + bekébzelt de meg kel hagyni jó a stílusa.
2010. november 13. 21:55
ahogy ismerni lehet Selenát vhogy csúnyán fog erre visszaválaszolni..... egyébként ez aranyos volt Justintól de... ebből nem lesz semmi...
2010. november 13. 21:56
|
|
sellySelenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 339 Csatolások: 49 Azonosító: 133506 offline
|
hááááát nem tom mindenki azt mondja,hogy fiatal selenához bár csak 2 év
2010. november 13. 23:54
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
the__domo:Selena nagyobb Justinnal egy picit xDDD
wawa12: sugarba hanysz xDDD
eszter135: hat Selenanak tenyleg nincs jo hangja de a stilusat imadom meg jo szamai vannak es jo szinesznonek is
En szeretem Justint de olyan jo hozzaszolasok vannak itt, szoval ha valaki leszolja engem nem zavar
nevetek mert vicces.. es nehol igaz is!!! doresz12 mmm... van benne egy kis igazsag xD bar nekem is bejon Justin.. de megis
wawa12: sugarba hanysz xDDD
eszter135: hat Selenanak tenyleg nincs jo hangja de a stilusat imadom meg jo szamai vannak es jo szinesznonek is
En szeretem Justint de olyan jo hozzaszolasok vannak itt, szoval ha valaki leszolja engem nem zavar
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: