Demi Lovato egyre jobban van
2010. november 15. 20:26
ÁÁÁ...mi van már én már nem értem!!!! Nah mind1 örülök hogy jobban van de én soha sem hittem (és most sem) hogy drog problémái vannak. Alkohol még oké lenne mondjuk azért az sem kutya...
2010. november 16. 18:18
|
|
Stewartúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 133602 offline
|
Drága Demi!Annyira örülök,hogy jobban van!Ez egy igazán jó hír nekem,öröm ezt hallani,hogy a kedvenc sztárom már jobban van!Így tovább és sok erőt,egészséget,és kitartást kívánok neki!
2010. november 20. 12:48
|
|
SelenaGomezFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.17. Hozzászólás: 210 Csatolások: 16 Azonosító: 133399 offline
|
demi nem drogozik,sterling mondta..és én jobban hiszek ster-nek,mint egy felhasználóval,aki leír valamit.
2010. december 05. 15:27
Bár ki nem állhatom Demit, mihamarabbi gyógyulást kívánok neki. Drogozik és piál? Na tessék, ugye, hogy nem olyan jó kislány, mint hiszik! Nem hiába nem kedvelem...
2010. december 15. 17:00
|
|
Zenefanatikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 506 Csatolások: 23 Azonosító: 139753 offline
|
tök jó
örülök neki
remélem nagyon hamar meggyógyul
2010. december 15. 17:01
|
|
Zenefanatikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 506 Csatolások: 23 Azonosító: 139753 offline
|
persze pont drogozna-.-
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: