Szíj Melinda már kieshetne
Szeleczki Dávid esett ki a Megasztárból
2010. november 13. 11:59
Nagyon sajnálom hogy kiesett
szerintem a korához képest nagyon jó hangja van, remélem még hallunk felőle
2010. november 13. 12:11
|
|
star lauraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 135432 offline
|
Istenem tik nem tudjátok szíj melindát ki kelll dobni mert a gyerekeit akarja de jól nyomja az őreg
2010. november 13. 12:12
|
|
star lauraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 135432 offline
|
jajj ne már ki esett dávi d jajj de sajnálom ne már hajrá KÁllay saunder andrás ha ő kiessik én minndenkit anyi neki!! akir ki szavaza
2010. november 13. 12:42
|
|
Heni18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 754 Csatolások: 63 Azonosító: 133350 offline
|
Sajnálom hogy kiesett,de a bennmaradtak közül ő volt a leggyengébb,szerintem a következő adásban Giorgio esik ki utána Yvette és Melinda fogja megnyerni,ő majd el fog tűnni a nyilvánosság elől és a többieknek meg lesz lemeze meg karrierje.
2010. november 13. 13:13
|
|
alexavagyokyou know you love me ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 1181 Csatolások: 457 Azonosító: 107598 offline
|
Nagyon sajnálom, hogy kiesett, ő volt az egyik kedvencem. Szegénynek hogy potyogtak a könnyei, ő volt az első akit én is megsirattam 
Remélem, hogy minél hamarabb hallunk még felőle, kíváncsian várom már a saját lemezét.:]
Remélem, hogy minél hamarabb hallunk még felőle, kíváncsian várom már a saját lemezét.:]
2010. november 13. 13:23
|
|
sipy97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 767 Csatolások: 0 Azonosító: 133795 offline
|
Én sírtam is őszintén megmondom! Nem tudtam uralkodni az érzéseimen annyira sajnáltam, minden jó énekes, tehetséges versenyző kiesik. Ezt azért írom, mert pl. Szíj Melinda nem hiszem, hogy kilppet forgatna és mondjuk leadnák a Vivában! Am egyébként megkérdeztem egy jósnőt és azt mondta, ha a szavazók nem változtatnak akkor Szíj Melinda fog nyerni!
2010. november 13. 13:26
|
|
eszti29amazon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 2148 Csatolások: 412 Azonosító: 132965 offline
|
Kár, hogy kiesett
"Az e heti, vagyis szombaton lezajlott Megasztárban filmslágereket énekeltek a tehetségkutató versenyzői." a szombat helyett péntek kellett volna írni
"Az e heti, vagyis szombaton lezajlott Megasztárban filmslágereket énekeltek a tehetségkutató versenyzői." a szombat helyett péntek kellett volna írni
2010. november 13. 13:46
|
|
cassy*új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.01. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 86035 offline
|
Idézet (tinkerbell798 @ 2010.11.13. 08:55)
esett volna ki ivetke kökény meg a kálai miért neki kellet?
:@
Hogy mivan?! Ivettnek van a legjobb hangja, meg a Kökénynek.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: