Az e heti Megasztárból most Szeleczki Dávid távozott. Így már csak hét ember maradt versenyben, és esélyes arra, hogy megnyerje a Megasztár 5. szériáját.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szeleczki Dávid esett ki a Megasztárból
2010. november 13. 08:36
|
the__domo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.17. Hozzászólás: 920 Csatolások: 1 Azonosító: 134922 offline
|
az előbb írtam meg a cikket, erre kiadja: az elmúlt 24 órában már írtam Dávidról cikket.. mondom, biztos megelőzőtt valaki xD
Am nagyon sajnálom, hogy kiesett, mert neki nagyon drukkoltam, de úgy látszik a végén csak öregek fognak maradni ._." xD
Am nagyon sajnálom, hogy kiesett, mert neki nagyon drukkoltam, de úgy látszik a végén csak öregek fognak maradni ._." xD
2010. november 13. 08:36
|
|
evelin0127visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 132270 offline
|
:'( mér nem az yvett ?? :S egyik kedvencem volt
Dávid<3
2010. november 13. 08:40
|
|
mileyfanbogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.28. Hozzászólás: 775 Csatolások: 38 Azonosító: 108754 offline
|
en nagyon sajnalom hogy o esett ki!
2010. november 13. 08:40
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
gondoltam h kiesik :S eleinte egyik kedvencem volt,már nem annyira szeretem :S De hát azért sajnálom..
2010. november 13. 08:43
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
én is udtam h kisesik
...de nem neki kellett vna..még a fiderikusz i dicsérte pedig nem szokta...azt az Andrást nemtom minek dicsőiték ...olyan sz*r -_________- egyetalán nem oylan jó amiylennek tartják..thriller elején nem si jött ki belőle hang ami meg kijött az meg hamis volt...szal Dávid bent kellett vna maradnod 

2010. november 13. 08:46
szerintem jó döntés volt
én is szeretem Dávidot
de Yvette-nek drukkolok. És tegnap nagyot alakított. Hihetetlen, hogy ezt csak a zsűri veszi észre, hogy mekkora hangja van. Bár ez már bunda. Dávid és Yvette- is visszaesett a 3. helyről. Meg Kökény a veszélyzónában?! ...
2010. november 13. 08:47
"..Így már csak hét ember maradt versenyben.."
amúgy meg hat ember
amúgy meg hat ember
2010. november 13. 08:55
esett volna ki ivetke kökény meg a kálai miért neki kellet?
:@
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

1 felhasználónak tetszik: