Caitlin Beadles nem adja fel álmát, hiszen már régóta énekesnő szeretne lenni. Cody Simpson mellé „csapódott”, és együtt járnak városról városra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Caitlin Beadles megkezdi karrierjét?
2010. november 12. 21:25
Én Codyt sem, sem Caitlint sem ismerem... Szerintem semmi tehetségük sincsen(nem hallgattam, de biztosan mindenki csak felfújja őket) és szerintem kicsit túlozva van, hogy vajon sikerül-e belendíteni Codynak Caitlin karrierjét, ez túlzás. Codynak a sajátját is bekéne
2010. november 12. 21:27
Hát ja,nem biztos,hogy rögök nélkül indul a karrierje,valószínűleg egy amerikai youtube-énekesnő marad...
2010. november 12. 22:03
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Disney-körökben akár még sikeres is lehet, de mind tudjuk, meddig tart ez a fajta hírnév. Máshol nem hiszem, hogy sikerülhet neki, mert csak "az a csaj lesz, aki az expasija hírnevén kapaszkodott fel", plusz, tudjuk, ki az a bizonyos expasi...
Amúgy, ki ez a Cody? Mert hozzám ő nem jutott el.
Amúgy, ki ez a Cody? Mert hozzám ő nem jutott el.
1 felhasználónak tetszik:
cassy*
2010. november 12. 23:23
Egyiket sem bírom, ugyanolyan felkapott sztárocskák, ebből már van elég...
2010. november 13. 09:20
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
annyira nem ismerem őket..-.-
2010. november 13. 10:47
Szeretem Caitlint,számomra nagyon szimpatikus.
Sajnos csak Justin Bieber exbarátnőjeként ismeri mindenki...
Szerintem nagy karrier előtt áll,ahogy a Youtube videóit nézegetem,énekesnőnek nem lenne rossz!
Sajnos csak Justin Bieber exbarátnőjeként ismeri mindenki...
Szerintem nagy karrier előtt áll,ahogy a Youtube videóit nézegetem,énekesnőnek nem lenne rossz!
2010. november 15. 19:06
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Sterlingfan azt hiszem egyezik a véleményünk
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.