A modell, akitől kedvet kapunk kigömbölyödni
2010. november 26. 09:15
|
hegihajniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 70 Csatolások: 2 Azonosító: 126482 offline
|
nagyon szép, jó lenne ha nem csak a csontos nők és a szilikon cicik hódítanának, hanem az egészségesen "van mit fogni rajta" (ez a férjem meghatározása) kategória is.
2010. december 04. 22:01
Hát ez a csaj tényleg elég teltkarcsú.
Jól van na, visszavonom. Szép, hogy szeretnék felkarolni a súlyosabb nőket, és megmutatni nekik, hogy ők is lehetnek szupermodellek.
2010. december 04. 22:06
Legalább nem az az anorexiás, csontsovány modell, bár én kifejezetten a szép alakú lányokat kedvelem, de ő egy példa rá, hogy fel meri vállalni a testét - ami szerintem nem is olyan vészes.
2011. január 07. 22:06
|
|
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline
|
szerintem is tok jo végre nem minden a sovány lányokrol szol!
2011. január 07. 22:17
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
hirtelen azt hittem hogy photoshop...
de reméljük hogy nem!!! ez egy nagyon szép nő és mit ne mondjak...van mit fogni rajta!!! szerintem ne fogyjon sokat de egy kicsi azért belefér....de tényleg ne sokat!!!!
ő számomra egy ideáll ha egy picivel karcsúbb lenne(tényleg nem sokkal) amúgy nekem egy ideig Katy Perry és Lady Gaga volt az ideállom de már rengeteget fogytak szóval így nem jó...
és az előzőek is írták hogy mostmár nem minden a pálcikákról szól...jó mondjuk van olyan aki eszik meg eszik meg eszik de semmi hatása...
de reméljük hogy nem!!! ez egy nagyon szép nő és mit ne mondjak...van mit fogni rajta!!! szerintem ne fogyjon sokat de egy kicsi azért belefér....de tényleg ne sokat!!!!
ő számomra egy ideáll ha egy picivel karcsúbb lenne(tényleg nem sokkal) amúgy nekem egy ideig Katy Perry és Lady Gaga volt az ideállom de már rengeteget fogytak szóval így nem jó...
és az előzőek is írták hogy mostmár nem minden a pálcikákról szól...jó mondjuk van olyan aki eszik meg eszik meg eszik de semmi hatása...
2013. november 03. 10:17
|
|
missbabuciivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 353 Csatolások: 0 Azonosító: 213339 offline
|
becsületre méltó és szép az araca:)))
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: