A modell, akitől kedvet kapunk kigömbölyödni
2010. november 13. 10:28
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Húha
a gondolkodásmenet jó, de ez a csaj, már inkább dagadt, mintsem átlagosnak lehet mondani. Vagy, ha ez az átlag, akkor a pálcika csoportba sorolhatom magam.
1 felhasználónak tetszik:
Butterfly
2010. november 13. 21:28
|
|
Celeron |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.23. Hozzászólás: 1026 Csatolások: 147 Azonosító: 108403 offline
|
Már bocs,de a ffiak legtöbbje,jobban kedveli az olyan nőket,akiken lehet mit fogni.Ez a hölgyemény inkább teltkarcsúnak mondható,de nem dagadtnak.A dagadt nő kicsit kövérebb szerintem a teltkarcsú nőktől.
A csontos modelleknek meg zörögnek a csontjaik,majd összecsuklanak menetelés közben,vagy ha leesnének a kifutóról összetörne a csontjuk.Bocs nekem ez a véleményem,akinek nem inge nem veszi magára.
A csontos modelleknek meg zörögnek a csontjaik,majd összecsuklanak menetelés közben,vagy ha leesnének a kifutóról összetörne a csontjuk.Bocs nekem ez a véleményem,akinek nem inge nem veszi magára.
2010. november 15. 14:25
Szerintem nagyon szép csajszi!!
Igen is kell ilyen is egy újságba, nem csak az agyonretusált modellek!
Igen is kell ilyen is egy újságba, nem csak az agyonretusált modellek!
2010. november 15. 19:01
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
szép arca van, mikor csak az arcát láttam nem gondoltam volna, hogy kicsit túlsúlyos. De jól áll neki
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.