Duffy előbb a Well, Well, Well dallal sokkolt, most az Endlessly című szerzeményt is bemutatja nekünk.
A teljes cikkhez kattints ide!
Duffy új dalal hódít
2010. november 12. 17:58
2010. november 12. 19:11
érdekes, a múltkor még mindenki ezt mondta; "ez nem jó, mert vastag a lába!" vagy hogy "nyávogós hangja van!"..... azért kemény... én eddig is imádtam *.*
2010. november 12. 19:28
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
milyen gyönyörű a képen. és milyen jó szám.
2010. november 12. 19:47
|
|
justbreatheúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.09. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 138364 offline
|
ez a haang c: lájk
2010. november 12. 20:01
|
|
soma10Megszállott Selena, Troian, illetve Orphan Black-fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.12.20. Hozzászólás: 1075 Csatolások: 4721 Azonosító: 2282 offline
|
Duffy egy igazán kellemes jelenség az angol pop piacon. Egyedi hangja, ha valakinek bejön, akkor magasztalja, ha frászt kap a hangjától, aki mindennek elmondja. Egy biztos, hogy minőségi pop zenét hoz össze mindig!
Én imádom mind a hangját, mind magát Duffyt, aki a sikereitől sem szállt és maradt egy nagyon szerethető személy.
Erősen gondolkodom, h szokás szerint olcsóbban megrendeljem-e Angliából az új lemezét!
Én imádom mind a hangját, mind magát Duffyt, aki a sikereitől sem szállt és maradt egy nagyon szerethető személy.
Erősen gondolkodom, h szokás szerint olcsóbban megrendeljem-e Angliából az új lemezét!
2010. november 12. 21:07
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
A Well 3x nekem nem tetszett...Ez viszont jó, csak a csaj hangját nem nagyon birom, de viszont tehetséges.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.

0 felhasználónak tetszik: