Felipe Massa éve az F1-ben nem volt túl sikeres. Az utolsó futam előtt 103 ponttal van lemaradva csapattársa, Fernando Alonso mögött.
A teljes cikkhez kattints ide!
Massa megígérte, hogy jövőre jobb lesz
2010. november 12. 18:08
Isten szóljon belőle. Bár én most is neki szurkoltam és örökre neki fogok^^ Csak azért jobb lenne 1. helyen látni
<3
2010. november 12. 18:11
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
Haat ajaanlom is h legyen jobb,mert akk 1-el garantaltan kevesebb szurkoloja lesz xD mert een most nagyon szurkoltam neki!!
2010. november 12. 18:13
Nagyon is remélem hogy jövőre végre rá is figyelnek majd. Remek versenyző,őt kéne inkább segíteni
2010. november 12. 18:15
|
|
Zsóófiii96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.22. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 136963 offline
|
Egyettértek WhiteAngellel
2010. november 12. 19:19
Alonso egy egoista barom...remélem nem ő fog nyerni,Massa sokkal jobb és,ha "esetleg" Alonso nyer,akkor is a győzelmet Massának köszönheti.
Massa <3
Massa <3
1 felhasználónak tetszik:
Boscorelli
2010. november 12. 19:58
|
|
Bence98536új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.05. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 135683 offline
|
Hajrá Massa!
2010. november 12. 21:15
|
|
Tomasevic92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 235 Csatolások: 0 Azonosító: 124604 offline
|
Felipe, ennél nem lesz nehéz jobbnak lenni
2010. november 13. 02:59
|
|
jacksonrathbone |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 501 Csatolások: 17 Azonosító: 124222 offline
|
Te vagy a legjobb!
Remélem te leszel a világbajnok Jövöre
És egy nagyon szép Abu-Dabis futamot várok tőled,hogy jol zárd az évet
2010. november 13. 09:22
|
|
cseszt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.18. Hozzászólás: 735 Csatolások: 452 Azonosító: 79973 offline
|
Hajrá Massa! Én nagyon csíoem, rendes kis fickó, szimpatikus, nincs azzal semmi baj, hogy nem ment jól ebben a szezonban. Előforsul az ilyesmi, de mondjuk Alonso mellett kisikét elnyomásban is van szegényke...jövőre remélem jobb lesz!!! ♥♥♥
2010. november 13. 10:59
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Az nagyon jó is lenne, mert ezt az Alonso gyereket nagyon nem csípem. Első Renault korszakban nagyon bunkó volt, aztán a McLarennél még egy lapáttal rátett, mert nem ő volt az első számú pilóta (szegény nem tudta, hogy McLarennél ilyen nincsen)... Második Renault korszakban kicsit visszavett, alázattal állt a dolgokhoz, mert rossz volt a kocsi, de az is hihetetlen, hogy ő "nem tudott" a szingapúri csalásról... Na persze. Aztán kitúrta a remek Kimit a csapatból, és most a Ferrarival, megint csak visszatér régi önmagához...
Ezzel szemben Massa sokkal korrektebb fickó, amikor elvesztette a vb-t, akkor sem esett neki a csapatnak, pedig Szingapúrban azt nagyon elcseszték neki (de összességében Hamilton tényleg jobb volt abban az évben), a magyar orvosoknak nem is tudom hányszor mondott köszönetet, sokkal szimpatikusabb versenyző, mint a nyávogó Alonso. Kár volt megbontani a Felipe-Kimi párost, pedig akkor a Ferrari is szimpatikusabb volt számomra is (mióta az eszemet tudom McLaren-es vagyok).
Ezzel szemben Massa sokkal korrektebb fickó, amikor elvesztette a vb-t, akkor sem esett neki a csapatnak, pedig Szingapúrban azt nagyon elcseszték neki (de összességében Hamilton tényleg jobb volt abban az évben), a magyar orvosoknak nem is tudom hányszor mondott köszönetet, sokkal szimpatikusabb versenyző, mint a nyávogó Alonso. Kár volt megbontani a Felipe-Kimi párost, pedig akkor a Ferrari is szimpatikusabb volt számomra is (mióta az eszemet tudom McLaren-es vagyok).
2010. november 13. 11:08
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Idézet (Big.Hair.Girl. @ 2010.11.12. 19:19)
Alonso egy egoista barom...remélem nem ő fog nyerni,Massa sokkal jobb és,ha "esetleg" Alonso nyer,akkor is a győzelmet Massának köszönheti.
Massa <3
Massa <3
Hehe
Milyen igaz, egyetértek.
Alonso fanoktól bocsánat
2010. november 13. 17:57
|
|
rencsajszi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 605 Csatolások: 0 Azonosító: 135047 offline
|
azt remélem is
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.