Felipe Massa éve az F1-ben nem volt túl sikeres. Az utolsó futam előtt 103 ponttal van lemaradva csapattársa, Fernando Alonso mögött.
A teljes cikkhez kattints ide!
Massa megígérte, hogy jövőre jobb lesz
2010. november 12. 18:08
Isten szóljon belőle. Bár én most is neki szurkoltam és örökre neki fogok^^ Csak azért jobb lenne 1. helyen látni
<3
2010. november 12. 18:11
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
Haat ajaanlom is h legyen jobb,mert akk 1-el garantaltan kevesebb szurkoloja lesz xD mert een most nagyon szurkoltam neki!!
2010. november 12. 18:13
Nagyon is remélem hogy jövőre végre rá is figyelnek majd. Remek versenyző,őt kéne inkább segíteni
2010. november 12. 18:15
|
|
Zsóófiii96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.22. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 136963 offline
|
Egyettértek WhiteAngellel
2010. november 12. 19:19
Alonso egy egoista barom...remélem nem ő fog nyerni,Massa sokkal jobb és,ha "esetleg" Alonso nyer,akkor is a győzelmet Massának köszönheti.
Massa <3
Massa <3
1 felhasználónak tetszik:
Boscorelli
2010. november 12. 19:58
|
|
Bence98536új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.05. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 135683 offline
|
Hajrá Massa!
2010. november 12. 21:15
|
|
Tomasevic92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 235 Csatolások: 0 Azonosító: 124604 offline
|
Felipe, ennél nem lesz nehéz jobbnak lenni
2010. november 13. 02:59
|
|
jacksonrathbone |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 501 Csatolások: 17 Azonosító: 124222 offline
|
Te vagy a legjobb!
Remélem te leszel a világbajnok Jövöre
És egy nagyon szép Abu-Dabis futamot várok tőled,hogy jol zárd az évet
2010. november 13. 09:22
|
|
cseszt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.18. Hozzászólás: 735 Csatolások: 452 Azonosító: 79973 offline
|
Hajrá Massa! Én nagyon csíoem, rendes kis fickó, szimpatikus, nincs azzal semmi baj, hogy nem ment jól ebben a szezonban. Előforsul az ilyesmi, de mondjuk Alonso mellett kisikét elnyomásban is van szegényke...jövőre remélem jobb lesz!!! ♥♥♥
2010. november 13. 10:59
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Az nagyon jó is lenne, mert ezt az Alonso gyereket nagyon nem csípem. Első Renault korszakban nagyon bunkó volt, aztán a McLarennél még egy lapáttal rátett, mert nem ő volt az első számú pilóta (szegény nem tudta, hogy McLarennél ilyen nincsen)... Második Renault korszakban kicsit visszavett, alázattal állt a dolgokhoz, mert rossz volt a kocsi, de az is hihetetlen, hogy ő "nem tudott" a szingapúri csalásról... Na persze. Aztán kitúrta a remek Kimit a csapatból, és most a Ferrarival, megint csak visszatér régi önmagához...
Ezzel szemben Massa sokkal korrektebb fickó, amikor elvesztette a vb-t, akkor sem esett neki a csapatnak, pedig Szingapúrban azt nagyon elcseszték neki (de összességében Hamilton tényleg jobb volt abban az évben), a magyar orvosoknak nem is tudom hányszor mondott köszönetet, sokkal szimpatikusabb versenyző, mint a nyávogó Alonso. Kár volt megbontani a Felipe-Kimi párost, pedig akkor a Ferrari is szimpatikusabb volt számomra is (mióta az eszemet tudom McLaren-es vagyok).
Ezzel szemben Massa sokkal korrektebb fickó, amikor elvesztette a vb-t, akkor sem esett neki a csapatnak, pedig Szingapúrban azt nagyon elcseszték neki (de összességében Hamilton tényleg jobb volt abban az évben), a magyar orvosoknak nem is tudom hányszor mondott köszönetet, sokkal szimpatikusabb versenyző, mint a nyávogó Alonso. Kár volt megbontani a Felipe-Kimi párost, pedig akkor a Ferrari is szimpatikusabb volt számomra is (mióta az eszemet tudom McLaren-es vagyok).
2010. november 13. 11:08
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Idézet (Big.Hair.Girl. @ 2010.11.12. 19:19)
Alonso egy egoista barom...remélem nem ő fog nyerni,Massa sokkal jobb és,ha "esetleg" Alonso nyer,akkor is a győzelmet Massának köszönheti.
Massa <3
Massa <3
Hehe
Milyen igaz, egyetértek.
Alonso fanoktól bocsánat
2010. november 13. 17:57
|
|
rencsajszi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 605 Csatolások: 0 Azonosító: 135047 offline
|
azt remélem is
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.