Patai Anna musicalénekes lesz?
2010. november 15. 17:11
|
Namiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.15. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 138785 offline
|
most komolyan,attól hogy még szerepelni fog egy "musicalben" még tud tanulni...Gondolom,hogy nem abból fog állni a napja,hogy reggelé fel kell és estig énekel -.- sőt,még suliban is tud járni közbe,csak ő éppenséggel délutánonként nem mindenféle szakkörre megy hanem színházba..és ennyi,hagyd döntsék már el a szülei,hogy neki mi a jó.
Anna a legjobb és megérdemli,hogy énekesnő legyen én szorítok neki! Szóval,ha Anna ezt olvasod akkor üzenem: Anna ne add fel!
ne foglalkozz a rossz véleményekkel (csak az "építő kritikákkal"!)
Én nagyon örülök annak,hogy nem fogjuk elfeledni a nevét és tényleg sztár lesz belőle *__* ha majd fogják játszani ezt a musicalt tuti megnézem,bár a történet annyira nem tetszik ahogy olvasom,de Anna biztosan nagyon jól fog benne énekelni.
Én nagyon örülök annak,hogy nem fogjuk elfeledni a nevét és tényleg sztár lesz belőle *__* ha majd fogják játszani ezt a musicalt tuti megnézem,bár a történet annyira nem tetszik ahogy olvasom,de Anna biztosan nagyon jól fog benne énekelni.
2010. november 18. 15:22
|
|
Andyka98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.01. Hozzászólás: 647 Csatolások: 5 Azonosító: 130361 offline
|
Regi 18:tökre egyetértek veled!!Nekem baromi ellenszenves ez a lány,olyan kényes és beképzelt!!!!!!Nem is olyan nagyon-nagyon-nagyon-nagyon nagy tehetség,mint amilyennek hiszi magát!!!!!Túlságosan el van szállva magától!!!!
2010. november 27. 15:50
hát akkor én többet nem megyek színházba...hányingerem van ettől a kislánytól...inkább nem részletezem mert nem fér ki....
2010. november 27. 22:59
|
|
clauhh33 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 564 Csatolások: 0 Azonosító: 125625 offline
|
sztem jo hangja van de basszus. 10 évesen miért vállal máris "munkát"?? itt inkább a tanulással kéne foglalkoznia és nem azzal h mi lesz a jövöje. nem mondom h ne foglalkozzanak vele de előtte áll az élet. mennyen vissza homokozni... -.-"
2010. december 09. 09:40
|
|
Monszlikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 126448 offline
|
Igen, legalább 8 elemit fejezze be normálisan,(nem mintha a többi nem lenne fontos-hisz én is egyetemre járok) ,de mi a biztos ebben az országban? :S most van alkalma, most reklámozták kellőképpen be . Nem tom... 10 éves kislány nem tom mennyire érett az ilyesmire. Tehetséges,de az megmarad és labdába se rúghat majd senki mellette.... nehéz meghúzni a határt. Szüleivel én valahogy nem szimpatizálok. Én nem engedtem volna a gyerekem . Lényeg : Sok sikert neki!
2011. január 12. 20:48
|
|
méri91új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.08. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 140381 offline
|
Szerintem jó hogy megkapta a szerepet!!!
Király vagy Patai Anna
!!!
Ennél jobbat én se tudnék elképzelni, hogy énekes leszek és híres...szinte minden lánynak az énekes vagy a színész az álma (már aki szeret énekelni...mint én,szeretek énekelni és ez így is marad)!!!by: Melissa Colhounx
Király vagy Patai Anna
Ennél jobbat én se tudnék elképzelni, hogy énekes leszek és híres...szinte minden lánynak az énekes vagy a színész az álma (már aki szeret énekelni...mint én,szeretek énekelni és ez így is marad)!!!by: Melissa Colhounx
2011. február 01. 15:05
Nagyon szeretem Annát, egyre jobb és jobb lesz. Nagyon tehetséges!
2011. augusztus 29. 12:23
|
|
Dominica JInovel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 3348 Csatolások: 480 Azonosító: 156416 offline
|
Még mit nem!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: