szerintem kezdenek túlzásokba esni a találkozások.
2 hét és jön a halálhír is, ha ez így megy tovább.
mellesleg ha a nyilatkozó csóka olyan közeli ismerős, akkor lehetne benne annyi, hogy nem teregeti ki a szennyest... szerintem kacsa
Demi Lovato kemény kokainfüggővé vált
2010. november 12. 14:25
|
|
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline
|
2010. november 12. 14:34
kamú ,kamú kamú, nemrég demi azt nyilatkozta hogy sajnálja hogy sok rajongója elhiszi a pletykákat szerintem erre célzott ,ja és ezek mind találgatások hogy demi miért is volnult el majd ő maga elmondja az igazat aki pedig nem hisz neki az az elején sem szerette demit ,máskép van egy angol hivatalos oldal ami a sztárokról szol és ott sem jelnetették ki (ami jelentős mert álltalában amerikában hamarabb megtudnaak valamin mint például nálunk!!!!!!)
2010. november 12. 14:40
Én ebben nem hiszek! Ha mégis így lenne, akkor sok sikert Deminek, viszont míg ő maga egy videó felvételben el nem mondja, addig nem hiszem el! Annyi ilyen pletyka van, hogy szörnyű! Hogy példát is mondjak, itt volt az is, hogy Joe és Ashley összeházasodnak. Mi volt belőle igaz? ... SEMMI! Tehát nincs bizonyíték-nem hiszek, van bizonyíték-hiszek! Ennyi!!!!!!!
2010. november 12. 14:42
én ezt nem hiszem el, ha Demi mondaná akkor hinném csak el -.-
2010. november 12. 14:42
kamu ő nem csinálna ilyet... ha meg is történt volna lenne kép ... meg a drogosokon meg is látszik, de rajta nem
2010. november 12. 14:57
na ne Demi ilyet tuti,hogy nem csinálni ez hazugság!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. november 12. 14:58
de ha igaz ami valószinü,hogy nem de ha még is akkor épüljön fel nagyon hamar szegény szeretjük és nem akarjuk így látni :(hlye joe
2010. november 12. 15:12
|
|
funnybunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.06. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 134393 offline
|
kamu majd ha Demi mondja akkor majd elhiszem ha látom hogy mondja addig ez is csak kamu
2010. november 12. 15:30
|
|
fanni12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 133607 offline
|
ez komoly hülye,Demi Lovato!
HA igaz ami szerintem igen akkor olyan lesz mint Miley.nekem egyáltalán nem volt eddig se szimpi Demi most végképp nem pff.
HA igaz ami szerintem igen akkor olyan lesz mint Miley.nekem egyáltalán nem volt eddig se szimpi Demi most végképp nem pff.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: