Demi Lovato kemény kokainfüggővé vált
2010. november 12. 12:56
Én nem hiszem el! És ha igaz is akkor is imádni fogom Demi-t! Amíg csak élek! De úgy sem igaz! Egy sz sem! Hülyeség! És aki ilyet terjeszt az egy h*lye, f*sz! De azért remélem, hogy meggyógyul! És ez a hír csak egy rakás hülyeség!
2010. november 12. 13:26
Én nem hiszem el! És ha igaz is akkor is imádni fogom Demi-t! Amíg csak élek! De úgy sem igaz! Egy sz sem! Hülyeség! És aki ilyet terjeszt az egy h*lye, f*sz! De azért remélem, hogy meggyógyul! És ez a hír csak egy rakás hülyeség!
Khmm.,.Alyson 1992...ez igaz és Demi teljesen dili és teljesen begolyózott erről csak ennyit csillagom!
Khmm.,.Alyson 1992...ez igaz és Demi teljesen dili és teljesen begolyózott erről csak ennyit csillagom!
2010. november 12. 13:33
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
NA VÉGRE! Kiderül hogy Demike nem is olyan jó kislány. XD Szép példa ez a ks 10-12 éves disney sztár imádó kisgyerekeknek xD legalább tépne az nem olyan káros...
2010. november 12. 13:45
nagyon jól tette hogy leállt! Remélem hamar meggyógyul!
2010. november 12. 13:46
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
egyetertek Trinda
2010. november 12. 14:02
|
|
Okamivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.14. Hozzászólás: 189 Csatolások: 90 Azonosító: 284 offline
|
Szomorú lennék, ha ez a hír igaznak bizonyulna. Mindenesetre komoly véleményt majd akkor lehet mondani, ha a leginkább érintett személy, Demi kiáll a nyilvánosság elé, és elmondja, hogy mi is történt valójában...legalábbis az ő szemszögéből.
De azt el kell ismerni, hogy a hollywoodi sztárgyárnak nem ez lenne az első - és biztosan nem az utolsó - negatív szenzációja.
(mellesleg az egyik külföldi internetsajtóban már tegnap cáfolták ezt a hírt...persze ez logikus ellenlépés volt, szóval sokat nem jelent)
De azt el kell ismerni, hogy a hollywoodi sztárgyárnak nem ez lenne az első - és biztosan nem az utolsó - negatív szenzációja.
(mellesleg az egyik külföldi internetsajtóban már tegnap cáfolták ezt a hírt...persze ez logikus ellenlépés volt, szóval sokat nem jelent)
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2010. november 12. 14:09
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
hoppá!! ezt nem is tudtam..:/
2010. november 12. 14:11
|
|
Selena Clonjaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.23. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 135123 offline
|
Szörnyő bár valamikor látszott rajta
Sajnálom de így már én se tudom hogy szeresem-e vagy nem
Sajnálom de így már én se tudom hogy szeresem-e vagy nem
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.