Demi Lovato kemény kokainfüggővé vált
2010. november 12. 07:35
az szép.. Demiről nemnéztem volna ki ilyet :S de legalább még időben megállt ezzel az egésszel, nemugy mint Lindsay ;-) énis drukkolok neki, hogy minden jólmenjen :-)
2010. november 12. 08:01
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Attól mert valaki több millió lány példaképe, még nem ártatlan kislány. Ettől függetlenül "nyugodtan" nyúlhatott drogokhoz, hiszen ok az mindig van. Amíg Demi a háttérben van, persze, hogy lesznek magukat meg nem nevezni akaró "jó barátok", akik mondanak mindent egy kis plusz pénzért.
Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél, szokták mondani. A legegyszerűbb megoldás az lenne, ha Demi állna ki és mondaná el az igazságot. Ha kábítószer függő, ha nem, ha másról van szó, ha nem. Ő legalább mert segítséget kérni, és ha már példamutatással dobálózunk, akkor legalább ez példaértékű.
Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél, szokták mondani. A legegyszerűbb megoldás az lenne, ha Demi állna ki és mondaná el az igazságot. Ha kábítószer függő, ha nem, ha másról van szó, ha nem. Ő legalább mert segítséget kérni, és ha már példamutatással dobálózunk, akkor legalább ez példaértékű.
2010. november 12. 08:31
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Nem semmi!
2010. november 12. 08:49
hát ez vagy kamu vagy pedig egy h_lye r!banc...
2010. november 12. 09:55
|
|
tiana18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 130431 offline
|
hát ezt én is nehézkesen hiszem el... most drogozik vagy alkoholista? vagy mindkettő? vagy most mi van...? és mi az, hogy "balesetben megölték"? balesetben simán meghalni szokás, nem valaki más keze által. ha megölték az már nem baleset...
akkor fogom elhinni, ha demi vagy a családja vagy esetleg az orvosai mondják ugyanezt.
mindenesetre jó pont, hogy bevonult a klinikára, tök mindegy miért szorult rá.
én drukkolok!
akkor fogom elhinni, ha demi vagy a családja vagy esetleg az orvosai mondják ugyanezt.
mindenesetre jó pont, hogy bevonult a klinikára, tök mindegy miért szorult rá.
én drukkolok!
2010. november 12. 10:53
|
|
PuMiToOA Notórius Fórumozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.23. Hozzászólás: 1807 Csatolások: 113 Azonosító: 27708 offline
|
Hu... Rászántam magam, hogy elolvassam ezt a rengeteg kommentet. Amúgy, szerintem az lenne az ideális - nem csak ennél a cikknél - ha mindenki mondana egy szubjektív, és egy objektív véleményt is.
Szubjektív: Én személy szerint elhiszem, hisz ha az embernek vannak problémái, és van pénze, akkor könnyű beleszaladni az ilyen dolgokba... Én bárkiből kinézném, hogy drogokkal él. Ám, mégis azt mondom, hogy a történet némileg gyanús. A biztos az lesz, ha ő nyilatkozik, de én nem fogok meglepődni, ha alátámasztja majd ezeket az információkat. A balesetben megölték rész pedig muhahaha'
Objektív: Nos, sokan érveltetek azzal - leegyszerűsítve - hogy mindenki ártatlan, amíg bűnösnek nem bizonyul. Sajnos, nem ilyen világban élünk... DE ez lenne a jó hozzáállás. Nem szabad elvetni a lehetőségét annak se, hogy igaz, de amíg Demi nem nyilatkozik, addig azt kell feltételezni, hogy hamis.
Én azon a véleményen vagyok ugyebár, hogy mindenki bűnös, amíg ártatlannak nem bizonyul. Mert ilyen világban élünk
DE belátom, hogy így elfogult lennék... Majd Demi eloszlatja a kételyeket.
Szubjektív: Én személy szerint elhiszem, hisz ha az embernek vannak problémái, és van pénze, akkor könnyű beleszaladni az ilyen dolgokba... Én bárkiből kinézném, hogy drogokkal él. Ám, mégis azt mondom, hogy a történet némileg gyanús. A biztos az lesz, ha ő nyilatkozik, de én nem fogok meglepődni, ha alátámasztja majd ezeket az információkat. A balesetben megölték rész pedig muhahaha'
Objektív: Nos, sokan érveltetek azzal - leegyszerűsítve - hogy mindenki ártatlan, amíg bűnösnek nem bizonyul. Sajnos, nem ilyen világban élünk... DE ez lenne a jó hozzáállás. Nem szabad elvetni a lehetőségét annak se, hogy igaz, de amíg Demi nem nyilatkozik, addig azt kell feltételezni, hogy hamis.
Én azon a véleményen vagyok ugyebár, hogy mindenki bűnös, amíg ártatlannak nem bizonyul. Mert ilyen világban élünk
2010. november 12. 12:21
|
|
sharkey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 797 Csatolások: 0 Azonosító: 131792 offline
|
1. miért nem hozták akkor világosságra h Demi egyik jóbarátja meghalt? mármint a kö**ög hálivúd mindent nyilvánosságra szokott hozni...
2. a drogosok fogynak. rengeteget. Demi pedig teltebb lett az utóbbi időszakban...
2. a drogosok fogynak. rengeteget. Demi pedig teltebb lett az utóbbi időszakban...
2010. november 12. 12:30
klauc: a függők is beismerik függőségüket, de már egy elég végső szakaszban, amikor azon kapják magukat, hogy mindenüket elvesztették, és már csak a függőséget okozó dologért élnek. Amúgy nekem teljesen mindegy, mi lesz Demivel, de a SWACbe remélem találnak helyette valaki mást, ha megőrül.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: