Demi Lovato kemény kokainfüggővé vált
2010. november 11. 21:45
Szerintem sem igaz, de a forrásként hivatkozott külföldi oldalról van a hír...
2010. november 11. 22:08
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
juj :S
szegény Demi..
sajnálom őt!
imádom Demit!
szegény Demi..
sajnálom őt!
imádom Demit!
2010. november 11. 22:09
pff..ez hihetetlen Demirol,sosem kepzeltem ilyensmit rola..
2010. november 11. 22:13
|
|
imteodoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 222 Csatolások: 4 Azonosító: 132804 offline
|
amikor olvastam a cimet gonodltam..ba**meg ekkora barmosagot..ahogy belekzdtem az olvasasba elkezzdtem rohogni hogy miket osszehozznak..kozeli barat persze...Demi elment egy rehabilitaciora pont..miert kell ennyire megcsavarni,majd par nap mulva az lesz a hir hogy Demi azert ilyen depresszios mert Joetol valo babajat elvetette?pfff
2010. november 11. 22:30
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
"...ahol megismerkedett egy fiatal férfivel, Dave-vel, akit később megöltek egy vizisportbalesetben." aham, jó. Most akkor megölték vagy baleset volt?
1 felhasználónak tetszik:
PuMiToO
2010. november 11. 22:45
Idézet (El Mexicano @ 2010.11.11. 21:45)
Szerintem sem igaz, de a forrásként hivatkozott külföldi oldalról van a hír...
Az csak egy dolog. Nem mindegyik külföldi oldal megbízható. A Daily Mail (vagy ahogyan én hívom Daily Fail) és társai abszolút nem szavahihető oldalak, pedig ők szítják a legjtöbb pletykát ...
2010. november 11. 22:47
|
|
absolutely_me_új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.23. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 137055 offline
|
elég ha beírod a google-ba, hogy : demi lovato cocaine és egy rakat találatot kidob, hisz ha nem hiszed, járj utána
2010. november 12. 07:02
Demirol nemtudtam volna ezt elképzelni
De azért szorítok neki hogy sikerlujon leszoknia rola
De azért szorítok neki hogy sikerlujon leszoknia rola
2010. november 12. 07:24
|
|
Nana Kameovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 226 Csatolások: 122 Azonosító: 131784 offline
|
Ez nagyon durva, de belegondolva sajnos nem elképzelhetetlen, végülis ez Amerika és Demit nagyon megviselhette a szakítás meg a többi. Bár én sem gondoltam volna soha ilyesmit egy disney sztárról, de ők is emberek.
2010. november 12. 07:33
|
|
cseszt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.18. Hozzászólás: 735 Csatolások: 452 Azonosító: 79973 offline
|
Vaú...hát Demiről vhogy nem ezt gondoltam volna, de hát mindenki le tud süllyedni, de most meglepődtem. Nemtom, vhogy nem nagyon izgat...A Dave-es részét megértem, de Joe-sat nem. Nem mindig azt hangoztatták, hogy jaj, ők csak barátok, sose akarnak ebből kapcsolatot, aztán összegabalyodnak vagy két hétre, aztán meg a hős lovagnak csak nem jön be ez az életforma, beadja a kulcsot, aztán Demikénak meg összetörik a szíve...Áh, nekem ez túl mű...Nem jön be nekem az ilyesmi...:S
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.