legbotránytalanabbra gondoltam
Demi Lovato kemény kokainfüggővé vált
2010. november 11. 21:14
|
|
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline
|
kateblock :
2010. november 11. 21:17
Ne haragudjon meg senki de engem ez nem lep meg. Itt nem csak Demire gondolok hanem minden egyes sztárra. A sztárok ezt a hajtást nem bírják normál menetben. Vannak olyan 'drogok' amiket kapnak, hogy tudják tartani a tempót.
Az én véleményem az, hogy nincs olyan hazai ill. külföldi sztár aki még ne próbálta volna ki a drogokat.
Az én véleményem az, hogy nincs olyan hazai ill. külföldi sztár aki még ne próbálta volna ki a drogokat.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. november 11. 21:18
|
|
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
Egyetértek az előttem hozzászólókkal. Szerintem sem igaz ez a hír. Az egész egy hülyeség. És az állítólagos barátai... Hát mit ne mondjak, én semmi pénzért nem mártanám be a barátaimat.
2010. november 11. 21:18
Nem hiszem, hogy Demi ilyen lenne..
ez nevetséges..
ez nevetséges..
2010. november 11. 21:24
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
ez akkora baromság, hogy örüljetek, hogy kifért egy cikkbe
még,hogy Demi kokainfüggő...
már azt is olvastam, hogy valaki azt mondta rá, hogy terhes...
kíméljetek meg ilyen sok baromságtól.
jah és bizonyíték sincs semmi kép csak egy nyilatkozat...
még,hogy Demi kokainfüggő...
már azt is olvastam, hogy valaki azt mondta rá, hogy terhes...
kíméljetek meg ilyen sok baromságtól.
jah és bizonyíték sincs semmi kép csak egy nyilatkozat...
2010. november 11. 21:27
|
|
MsFanNicoleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.10. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 129046 offline
|
lehet h igaz de lehet h csak pletyka nem hixem h Demi ilyen
2010. november 11. 21:32
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
hát én sajnálom!!de magának csinálta a bajt
2010. november 11. 21:34
|
|
hetty95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 133257 offline
|
Öcsém!
Egyszer azt mondják, terhes, most meg alkoholista, drogozik,ezelőtt meg az, h vagdossa magát... pff -.-"
Esetleg prosti nm volt?! -.-"
Ennél több marhaságot tudnak még terjeszteni az újságírók, vagy van még ennél fatálisabb dolog is?!!
Ha már annyira közeli barátok mondták ezt, akkor miért akarnák lejáratni Demit?!
Nem mindegy, h miért ment oda?!
Bátran felvállalta, h bevonult.. azt mondta, h majd Ő személyesen elmondja, h mi miért van... Akkor minek kell ezt feszegetni?!
Az a lényeg, h jobban legyen! semmi más!
Napok vagy lassan már hetek óta semmi valós hír felőle, csak a hazugságok.. -.-"
Legalább azt tisztelnék, h beteg, és nincs szüksége tovább rossz dolgokra...
Egyszer azt mondják, terhes, most meg alkoholista, drogozik,ezelőtt meg az, h vagdossa magát... pff -.-"
Esetleg prosti nm volt?! -.-"
Ennél több marhaságot tudnak még terjeszteni az újságírók, vagy van még ennél fatálisabb dolog is?!!
Ha már annyira közeli barátok mondták ezt, akkor miért akarnák lejáratni Demit?!
Nem mindegy, h miért ment oda?!
Bátran felvállalta, h bevonult.. azt mondta, h majd Ő személyesen elmondja, h mi miért van... Akkor minek kell ezt feszegetni?!
Az a lényeg, h jobban legyen! semmi más!
Napok vagy lassan már hetek óta semmi valós hír felőle, csak a hazugságok.. -.-"
Legalább azt tisztelnék, h beteg, és nincs szüksége tovább rossz dolgokra...
2010. november 11. 21:35
|
Dzsidzsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 97 Csatolások: 105 Azonosító: 132053 offline
|
hát ezt nem gondoltam volna pont demiről..
én nagyon sajnálom. de hát melyik sztár nem próbálta ki mint például lady gaga is függő volt.csak remélem hogy hamar leszokik róla! mert én nagyon szeretem Demit
2010. november 11. 21:41
|
|
kdori90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 199 Csatolások: 19 Azonosító: 131174 offline
|
basszus, ez azért már kicsit sok... nehéz elhinni, h egy olyan ember, aki drogozik és alkoholistává válik, ennyire jól nézzen ki. szerintem ennek a hírnek a fele sem igaz... szánalmas kitaláció
2010. november 11. 21:42
|
|
xPrettyMilzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.01. Hozzászólás: 80 Csatolások: 2 Azonosító: 137612 offline
|
nem érdekel,ezért nem fogok felnézni a sztárokra mert végül meg olyanok mint az utolsó narkos f*szok.
2010. november 11. 21:43
ha demi tényleg kokainhoz nyúlt az nem csoda... de szerintem ez az egész kamu!!!
2010. november 11. 21:44
nagyon remélem,hogy meggyógyul,egyébként lady gagán az apukája segített!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.