Demi Lovato kemény kokainfüggővé vált
2010. november 11. 20:54
|
|
dorka555 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.16. Hozzászólás: 2204 Csatolások: 59 Azonosító: 90383 offline
|
menjen már a jó édes nénikéjébe (bocsánat a szavakért) az akinek ennyi ideje van kitalálni ekkora nagy baromságokat. hogy lenne már ez igaz? aki ezt írta, egyáltalán ezen a földön él, és ebben a dienzióban vagy mi a csoda??? de már maga az hülyeség, h vki ilyet mert gondolni nem az még, h le is írja, és postolják egy oldalon.. hát mi ez már??? demi összeomlott, valszeg joe keze is benne van, de a karrierrel való dolgok is, de kb. itt vége is van, ha meg esteleg nem is, akk is biztosra mondom, mert sztem nem csak én gondolom így, hogy EZ A CIKK EGY NAGY HALOM BAROMSÁGOT hord össze. aki szeretne írni, sok szabad ideje van, nyisson egy blogot, postoljon oda, írjon egy könyvet bánom is én, de ne egy normális ember nevét feketítsék már be ilyenekkel, mindazokon kívül, h aki ezt meri postolni, már az se éppen...
2010. november 11. 20:54
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
meglepő...
2010. november 11. 21:02
|
|
JoeJonasIsMyLifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.06. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 135706 offline
|
na ez ciki
2010. november 11. 21:07
Már,ha igaz.Azért mondjuk nem hiszem,hogy Demi drogozott volna,de akkor meg azt sem tudjuk,hogy miért van most rehabilitáción.
2010. november 11. 21:08
|
|
nick j and selena gvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.09. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 134504 offline
|
na ezt nem képzeltem volna demiről ezt pont nem
2010. november 11. 21:09
|
|
Cuki babaNever say never |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.12. Hozzászólás: 1873 Csatolások: 2 Azonosító: 129122 offline
|
hát én nem tudom mit higgyek,valahogy nem tudom elhinni,hogy ezt el tudták titkolni mikor a paparazzók a nyomában voltak,ha a többieket leleplezik, már őt is le kellett volna azóta...nem tudom mit gondoljak
2010. november 11. 21:09
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
ha ez igaz, úristen oO..szegéyn Demi 

2010. november 11. 21:11
Ha ezt valaki képes elhinni az egy kicsit bolondka de csak egy kicsit mert a Demi nemolyan mint Lindsey Lohan mert a Demi egy csomó ember példaképe inkább mint hogy ilyené váljon!
2010. november 11. 21:12
|
|
Natyangelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 492 Csatolások: 9 Azonosító: 115343 offline
|
Hát erre most mit mondjak... pletyka! Az igazságtartalama kérdőjeles... Majd ha a csaj szájából hallom, vagy fotót látok esemény közben akkor elhiszem!
2010. november 11. 21:12
Én nem hiszem el, azért ez már elég átlátszó.
Ráadásul nem úgy néz ki, mint egy drogos...
Ráadásul nem úgy néz ki, mint egy drogos...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: