Demi Lovato kemény kokainfüggővé vált
2010. november 20. 10:41
|
sellfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 137800 offline
|
hát azért nem hinném hogy kamu mert akk mé mondta volna le a koncertet,és mé nem látják a rajongók öt??????az durva lenne hogyha ez hazugság lenne és vannakilyen cikkek amik erröl irnak de nem pont az ilyen tinédzser ujság mint például a bravo meg ilyenek!!!!!
2010. november 23. 20:10
|
|
Ne3avisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 135662 offline
|
sellfan!!! Látom nagyon nem érted... -.- Azt mondom, hogy szerintem igenis tehet arról, hogy drogozik. 18 éves "érett nőként" tisztában lehetne azzal, hogyha drogokhoz nyúlik, az következményekkel jár. Főleg így, hogy még "híres" meg "sztár", a nagy példamutató... Amúgy meg az én véleményem, és azért van ez itt, hogy véleményezzük, nem!?! Mit kell lehurrogni??? És inkább a te felfogásod fáj!!! De hagyjuk... xDxDxD
Viszont sajnálom is Demit, nagyon megviselhették őt a történtek(szakítás, halál). De így, hogy ivott, drogozott, szépen lesüllyedt a szemeben. Viszont a helyében eszembe se jutott volna a drogozás. Oké, hogy megviselte az egész. De a drogok??? Hagy ne mondjam, hogy szerintem kik drogoznak...
Viszont sajnálom is Demit, nagyon megviselhették őt a történtek(szakítás, halál). De így, hogy ivott, drogozott, szépen lesüllyedt a szemeben. Viszont a helyében eszembe se jutott volna a drogozás. Oké, hogy megviselte az egész. De a drogok??? Hagy ne mondjam, hogy szerintem kik drogoznak...
2010. november 25. 19:04
|
|
Emily257visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 231 Csatolások: 9 Azonosító: 125017 offline
|
Háát, nemtudom, hogy ebből mit higyjek el, deha ez igaz akkor jobbulást neki remélem újra a "normális" Demi lesz akit mindannyian megszerettünk a Camp Rock- ban!!!!
2010. november 27. 14:50
|
|
Demifan12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 461 Csatolások: 66 Azonosító: 135218 offline
|
Nyugodjatok meg ez nem igaz! Ez csak had ne monjam milyen ember találhatta ki! HAZUGSÁG! Demi a legjobb! Ez nem igaz h.ü.l.eség!!!!!!!!!!!!! ha valaki em tud értelmeste írni ne is írjon! Rendben?
2010. november 27. 15:05
miiii hát ez lehetetlen most csak szivattok? Ez nem lehet főleg nem Demivel!
2010. november 27. 22:41
|
|
Bullet_Fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.27. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 135337 offline
|
Ne máá....Én nem hiszem el..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: