Demi Lovato kemény kokainfüggővé vált
2010. november 14. 12:55
aranyosak voltak Joe val de Demi jobbat érdemel...de nagyon sajnálom és remélem jobban lesz
2010. november 14. 13:37
NEM IGAZ !!!!!!!!!!NEMRÉG TETTÉK KI AZ ÚJ CIKKET MISZERINT DEMI NEM DROG ÉS ITAL FÜGGŐSÉG MIJATT VAN BENT !!!!!!!!!!!
2010. november 15. 11:36
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Idézet (simba @ 2010.11.12. 17:26)
Cassy: Igazad van, nem ismerem személyesen! Azonban több mint két éve a kedvencem és én hiszek benne! Én TUDOM hogy nem tenne ilyet! Vannak szegénynek problémái, de ennek semmi köze se a droghoz se az italhoz!!
Hinni lehet benne és tök szép dolog is, de azért ez nem így működik. Mi nem tudhatjuk mi minden játszódhat le egy másik ember lelkében, függetlenül attól, hogy sztár e az illető vagy sem. Amíg ilyen nagyon titkosan kezelik Demi kezelését, persze, hogy ilyen hírek látnak napvilágot. Ha valamit nagyon el akarnak rejteni, akkor ez a vége. Mert mindenki mond mindent, csak az érintett nem. Legyen akármi is az igazság, nem kell elítélni Demit. Az ő döntése volt, hibázott. De megpróbálja helyrehozni, ettől még nem rossz ember, sőt.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. november 15. 19:15
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Ez a jó barát, vagy közeli ismerős, lehet, hogy csak szépen beakarta mocskolni Demit. Én addig egy ilyen cikkben sem fogok hinni, amíg Demi saját szájából nem hallom az igazságot. És nem hiszem, hogy Demi és megváltozna úgy, mint Miley. De ha igen, akkor hajrá. Mert Mileynak sem ártott szerintem ez a változás. De ha igaz a hír, hát akkor sajnos ez van. mindenkinek van káros szenvedélye és úgy látszik Demi megtalálta a magáét. De legalább elment olyan kezelésre, ami segíthet leszokni neki. Szóval én még bízok benne, hogy nem ennyire komoly baj és, hogy Demi olyan lesz, mint régen.
2010. november 15. 19:23
|
|
Brittany Bryersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 346 Csatolások: 4 Azonosító: 135625 offline
|
Sztem ez kamu,utálom Demi.t de azért ismerem anyira hogy tudjam sztem kamu..
2010. november 15. 19:23
|
|
Brittany Bryersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 346 Csatolások: 4 Azonosító: 135625 offline
|
Mért veszitek be?! Hogy egyesek milyen hiszékenyek..
2010. november 16. 14:22
persze.. hisziapiszi.. én se vagyok oda érte de ezt már nem veszem be..:S
2010. november 16. 18:21
|
|
vivien43új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.09. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 132917 offline
|
FONTOS!
3 éve Demi a kedvencem. Előtte Miley volt, de rájöttem hogy gép hangja van... (mint pl. Justin Bieber, Joe Jonas, stb... Selena Gomeznek NEM!)A kedvencem lett Demi, minden lépését nyomon követtem, láttam a Sonny összes részeit (másodikat is nézem youtube-on), a Camp Rock 2-őt megnéztem 50x, minden nap Demit hallgattam. Mikor elolvastam ezt a hazugságot/hírt, mintha villám csapott volna belém, és a megérzéseim általában jók... Sőt, még sosem csalódtam bennük... Az összes barátomat és magamat is beleértve minden Demi rajongót szívből sajnálok, de szerintem ez igaz.
3 éve Demi a kedvencem. Előtte Miley volt, de rájöttem hogy gép hangja van... (mint pl. Justin Bieber, Joe Jonas, stb... Selena Gomeznek NEM!)A kedvencem lett Demi, minden lépését nyomon követtem, láttam a Sonny összes részeit (másodikat is nézem youtube-on), a Camp Rock 2-őt megnéztem 50x, minden nap Demit hallgattam. Mikor elolvastam ezt a hazugságot/hírt, mintha villám csapott volna belém, és a megérzéseim általában jók... Sőt, még sosem csalódtam bennük... Az összes barátomat és magamat is beleértve minden Demi rajongót szívből sajnálok, de szerintem ez igaz.
2010. november 16. 18:25
|
|
vivien43új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.09. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 132917 offline
|
egyébként NEM alkohol és drog problémák miatt van bent, de attól még lehet hogy igaz. Imádom Demit, tudom hogy egy "szent", és pont ezért várjuk meg míg maga Demi beszél a helyzetről. Én, kérek mindenkit hogy NE higgye el amíg Demi nem beszél erről.
2010. november 18. 14:55
Idézet (Robsten20 @ 2010.11.11. 21:06)
Demi:nem szívellek de ez csak egy srác,lépj túl rajta!
Joe:Szégyelld magad!
Ashley:Te ártatlan vagy

Joe:Szégyelld magad!
Ashley:Te ártatlan vagy
Most miért Joe szégyellje magát?Senkinek nem kell,nem Joe hibája,hogy szerelmes lett...
2010. november 18. 21:57
|
|
SteFyexxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.15. Hozzászólás: 403 Csatolások: 0 Azonosító: 138810 offline
|
am akár igaz akár nem, dicséretes, ha magától ment be. De sztem lehet, hogy igaz mert ilyenkor egy ember ( haláleset, szakítás) mindig padlót fog és ha még egy nagyszerű tehetség is, akkor még nyomás alatt is van. Szorítok neki, hogy rendbe jöjjön.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.