Demi Lovato kemény kokainfüggővé vált
2010. november 12. 21:01
|
|
Smiley Mártiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 133065 offline
|
NEM HISZEM HOGY EZ IGAZ LENNE DE HOGYHA IGAZ AKKOR REMÉLEM HOGY HAMAR LESZOKIK.
2010. november 12. 21:31
|
|
Barby5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 191 Csatolások: 0 Azonosító: 124673 offline
|
Nem értem mért mondjátok azt hogy nem igaz!?
Mert a kedvencetek, Disney sztár, és akkor egyből csak a szép és a jó????
Ettől még lehet igaz!!!
Ez ugyanolyan mint Miley esete, Ő is Disney sztár volt, aztán szépen lassacskán el kezdett Bedurvulni, otthagyta a Disney csatornát, és egy kis r....gyóvá vált!! Ez lesz Demivel is!! Régen nagyon szerettem, ahogy Miley-t is, de Demit már nagyon nem szeretem!! És akárhogy utálom is Joe-t, az ő pártját kell fognom, mert azzal jár akivel szerete, és DEminek ebbe nincs beleszólása! Amúgy meg már rég túl kellett volna lépnie!!!
Gyerekek, egy kis gondolkozás néha nem ártana
!!
Na ennyi volt a hozzászólásom!!
UI: Légyszi a Demi rajongók ne száljanak rám!! KÖCCE!
Mert a kedvencetek, Disney sztár, és akkor egyből csak a szép és a jó????
Ettől még lehet igaz!!!
Ez ugyanolyan mint Miley esete, Ő is Disney sztár volt, aztán szépen lassacskán el kezdett Bedurvulni, otthagyta a Disney csatornát, és egy kis r....gyóvá vált!! Ez lesz Demivel is!! Régen nagyon szerettem, ahogy Miley-t is, de Demit már nagyon nem szeretem!! És akárhogy utálom is Joe-t, az ő pártját kell fognom, mert azzal jár akivel szerete, és DEminek ebbe nincs beleszólása! Amúgy meg már rég túl kellett volna lépnie!!!
Gyerekek, egy kis gondolkozás néha nem ártana
Na ennyi volt a hozzászólásom!!
UI: Légyszi a Demi rajongók ne száljanak rám!! KÖCCE!
1 felhasználónak tetszik:
cassy*
2010. november 12. 21:33
Már nem azért de ha Demi Lovato drogozik,és iszik az nem nagy durranás meg nem igaz de ha Miley Cyrus véletlen egy olyan ruhát vesz fel egy díjátadó gálára amiből majdnem ki látszik a melle akkor mindjárt mindenki neki támad és ő lessz a rossz ez így nagyon nincs jól!!!megértem hogy nagyon sok sokk érte az elmúlt időszakban de akkor is.Mileynak meg válnak a szülei,folyton a stilus váltása miatt cseszegetik..........(én mindig ki fogok tartani Miley mellett)!!!!
2010. november 12. 22:19
szegény Demi, most hogy elment rehabra egy csomó rosszindulatú pletyka kering róla!! És ráadásul nem tudja most megcáfolni őket!! Gyógyulj meg Demi!!
Egyébként lehet, hogy igaz csak én nem tudom elképzelni róla!!!
De ettől függetlenül mindig ki fogok állni Demi mellet (úgy ahogy Miley mellet is)!!!!
Demi♥
Egyébként lehet, hogy igaz csak én nem tudom elképzelni róla!!!
De ettől függetlenül mindig ki fogok állni Demi mellet (úgy ahogy Miley mellet is)!!!!
Demi♥
2010. november 12. 22:28
|
ovaruszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.27. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 40168 offline
|
Hogy mennyi szánalmas cikk van ezen az oldalon. Azért megkérdezném a kedves cikkírót, hogy ha három naponta fellépésed van, stúdióba jársz felvenni, sorozatot forgatsz, és a maradék szabadidődben is alig tudsz levegőt venni az újságíróktól, akkor hogyan jut időd drogozni, és még el is titkolni mindezt huzamosabb ideig.
Emberek, én amatőr szinten zenélek, de meghalni nincs időm a suli mellett, ő meg sorozatot forgat közben...
A másik : Az a közeli barát, aki rajta kapta ezek szerint igencsak jól ismeri a drogokat, ha meg tudta mondani hogy az kokain...
Emberek, én amatőr szinten zenélek, de meghalni nincs időm a suli mellett, ő meg sorozatot forgat közben...
A másik : Az a közeli barát, aki rajta kapta ezek szerint igencsak jól ismeri a drogokat, ha meg tudta mondani hogy az kokain...
2010. november 13. 00:50
Szerintem nem igaz,hogy Demi drogozik.Sajnálom szegényt hisz a Joe-val való szakítása és pluszba még az egyik barátját is elvesztése elég nehéz lehet neki feldolgozni.De ha igaz is a hír akkor még jó,hogy időben fordult segítségért.
2010. november 13. 11:59
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
jázusom szegény de van önúralma
2010. november 13. 14:39
megértem Demit, de hova süllyed még? most már azt várja h mindenki őt istenítse meg hogy vele törödjenek. én is a legnagyobb rajongói közé tartozok de ez már sok. most minden róla szól, legyen túl Joe-n lesz tövv pasi az életében, és mindegyiknél le ragad majd???
2010. november 13. 18:05
Úr istenem! Remélem sikerül végleg felhagynia vele
2010. november 14. 00:40
|
|
Ne3avisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 135662 offline
|
toth1996!!! Egyet értek veled! Oké, hogy most Demi drogozik, meg minden. De erről ő tehet, nem??? Mileyt meg állandóan azzal szekáljátok, hogy stílust váltott. Szerintem 18 évesen pont itt volt az ideje ennek. Végre kibújt a jókislány imidzséből, és nagyon jól tette!!! 
Demiről meg annyit, hogy most ő lesz a jó, a mindenható, mert drogozott, ivott, és most meg a pszichiátrián pihen...
Demiről meg annyit, hogy most ő lesz a jó, a mindenható, mert drogozott, ivott, és most meg a pszichiátrián pihen...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.