Elnézést, de az anyja ha jól tudom szexuális viszonyban volt Brittany halála után a férjével. Borzalmas. Most meg könyvet ír róla...
Egyébként imádtam Brittany-t, sajnálom szegényt.
Könyvet írnak Brittany Murphy életéről
2010. november 11. 18:45
Annyira jóóó színésznő ( volt
) ... imádom a filmjeiiit.. ♥
2010. november 11. 18:58
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
én 90% hogy megveszem vagy megkapom...
az az igazság hogy ha nem fordítják le nem veszem meg (egyel talán még az sem biztos hogy megjelenik itthon!) Imádtam Brittany-t és mindig is benn marad a szívemben a filmjei a szerepei!! :'( R.I.P.
=(
2010. november 11. 19:28
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Imádom Brittany-t, a kedvenc színésznőm és nem a halála után lett az, mert nem egy ilyennel találkoztam oO Na mindegy nekem kicsit fenntartásaim vannak ezekkel a sztárok halála után megjelent "most mindent megtudhattok" könyvekkel kapcsolatban...nem tudom.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. november 11. 20:34
|
|
Castiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.15. Hozzászólás: 241 Csatolások: 108 Azonosító: 12054 offline
|
Nem feltétlenül kell illegális szereket használni, hogy valaki drogozzon, sokan gyógyszerekre, pl. fájdalomcsillapítókra szoknak rá. Éppen azért, mert azt egy kis pluszpénzért felírja nekik az orvos, nem kell dílerhez menni.
Tudom, hogy Brittany nagyon szerette az anyját, és ez bizonyára fordítva is igaz, de attól még tény marad, hogy Brit függő volt. Ellenőrizetlenül bekapkodott mindenféle gyógyszert, ami a keze ügyébe került.
Tudom, hogy Brittany nagyon szerette az anyját, és ez bizonyára fordítva is igaz, de attól még tény marad, hogy Brit függő volt. Ellenőrizetlenül bekapkodott mindenféle gyógyszert, ami a keze ügyébe került.
2010. november 11. 21:05
Szegény Brit 
Tényleg tehetséges és szeretetreméltó és szeretetteljes ember volt.Hollywood egyik igazi gyöngyszeme,akit imádtam!A könyvről annyit,hogy lehet,hogy elolvasom
Tényleg tehetséges és szeretetreméltó és szeretetteljes ember volt.Hollywood egyik igazi gyöngyszeme,akit imádtam!A könyvről annyit,hogy lehet,hogy elolvasom
2010. november 11. 21:20
Én biztosan megveszem, kíváncsi vagyok
Kár, hogy ilyen fiatalon meghalt szegény
Kár, hogy ilyen fiatalon meghalt szegény
2010. november 11. 21:41
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Castia, már nem azért, de te ezt honnan tudod? Mert leírták? Az semmit sem jelent. Nem fogjuk megtudni a teljes igazságot valószínűleg. Nem feltétlen igaz, csak mert megírták...
2010. november 12. 00:39
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.15. Hozzászólás: 241 Csatolások: 108 Azonosító: 12054 offline
|
Idézet (janet7 @ 2010.11.11. 21:41)
Castia, már nem azért, de te ezt honnan tudod? Mert leírták? Az semmit sem jelent. Nem fogjuk megtudni a teljes igazságot valószínűleg. Nem feltétlen igaz, csak mert megírták...
A boncolási jegyzőkönyvben írták le, hogy tüdőgyulladása volt, és beszedett rá mindenféle gyógyszert, anélkül, hogy megbeszélte volna egy orvossal. A gyógyszerek ütötték egymást, a szervezete amúgy is le volt gyengülve, ez okozta a halálát. Nem véletlenül van ám ráírva a használati útmutatóra, hogy mit mivel nem lehet egyszerre szedni, és mennyi a maximális mennyiség, amit egy nap be lehet venni. Egészséges ember ezt figyelembe veszi, aki viszont gyógyszerfüggő, azt nem érdekli, csak bekapkodja amit talál. Ahogy Brittany, és ahogy később a férje is tette. Nyilván nem két algopyrintől halt meg egyik sem, jóval komolyabb mennyiség kellett hozzá.
Ráadásul Britnek korábban is voltak drogproblémái, valószínűleg komolyabb szerekkel. A 8 mérföld környékén volt egy MTV Movie Awards, ahol mondjuk finoman szólva nem a hangulattól volt annyira feldobott. Interjút is láttam vele, amikor egy értelmes mondatot nem bírt összehozni, ellenben szépen ki voltak tágulva a pupillái. Aki nem csak egy-két filmben látta, hanem kicsit követte a pályafutását, az előtt ez nem volt nagy titok.
2010. november 12. 14:45
|
|
DjDangervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 135452 offline
|
szerettem..tehetséges+gyönyörű+kedves kisugárzás
mit kell annyit rágodni hogy most drogok vagy gyógyszerek, meghalt és ez a lényeg nem az hogy mivel adagolta túl magát..már nem változtat semmit
mit kell annyit rágodni hogy most drogok vagy gyógyszerek, meghalt és ez a lényeg nem az hogy mivel adagolta túl magát..már nem változtat semmit
2010. november 12. 18:34
|
janet7 |
|
Idézet (Castia @ 2010.11.12. 00:39)
A boncolási jegyzőkönyvben írták le, hogy tüdőgyulladása volt, és beszedett rá mindenféle gyógyszert, anélkül, hogy megbeszélte volna egy orvossal. A gyógyszerek ütötték egymást, a szervezete amúgy is le volt gyengülve, ez okozta a halálát. Nem véletlenül van ám ráírva a használati útmutatóra, hogy mit mivel nem lehet egyszerre szedni, és mennyi a maximális mennyiség, amit egy nap be lehet venni. Egészséges ember ezt figyelembe veszi, aki viszont gyógyszerfüggő, azt nem érdekli, csak bekapkodja amit talál. Ahogy Brittany, és ahogy később a férje is tette. Nyilván nem két algopyrintől halt meg egyik sem, jóval komolyabb mennyiség kellett hozzá.
Ráadásul Britnek korábban is voltak drogproblémái, valószínűleg komolyabb szerekkel. A 8 mérföld környékén volt egy MTV Movie Awards, ahol mondjuk finoman szólva nem a hangulattól volt annyira feldobott. Interjút is láttam vele, amikor egy értelmes mondatot nem bírt összehozni, ellenben szépen ki voltak tágulva a pupillái. Aki nem csak egy-két filmben látta, hanem kicsit követte a pályafutását, az előtt ez nem volt nagy titok.
Abban biztos lehetsz, hogy korántsem csak egy-két filmben láttam. 1: Ő alapból egy vidám ember volt, mindig is és mindig tágak voltak a pupillái, ha megfigyelted. 2: A filmes pályának az ég világon semmi köze nincs ahoz, hogy drogozott-e. A filmekben szerepet játszik az ember, nem saját magát, tudtad?
Idézet
Az van, hogy én nem állítottam, hogy biztos nem a drogok/gyógyszerek miatt halt meg, biztosan nem volt gyógyszer függő, de azt sem, hogy biztosan igen. Épp ezaz, hogy nem tudhatjuk biztosra, sose fogjuk tudni. Engem csak az akaszt ki, amikor az emberek tényként állítanak valamit, ami valószínűleg csak a média által kitalált hazugság, mint sok más is...
raspberry
2010. november 12. 23:10
|
|
|
Idézet (janet7 @ 2010.11.12. 18:34)
Abban biztos lehetsz, hogy korántsem csak egy-két filmben láttam.
Én se. De ahogy mondani szokás, akinek nem inge...
Idézet
1: Ő alapból egy vidám ember volt, mindig is és mindig tágak voltak a pupillái, ha megfigyelted.
Szóval a túlmozgásos kényszer, az akadozó beszéd, és főleg a tág pupilla a jókedv jele, nem a drogozásé. Ennek azért nézz utána kicsit. Mondanám, hogy vicces, de annyira nem az.
Idézet
2: A filmes pályának az ég világon semmi köze nincs ahoz, hogy drogozott-e. A filmekben szerepet játszik az ember, nem saját magát, tudtad?
Nem igazán sikerült értelmezni, amit leírtam, bár szerintem ennél egyértelműbb nem nagyon lehettem volna. Nem filmekben nézett ki drogosnak, hanem az egyéb szereplései (MTV Movie Awards, interjúk) alkalmával, néhány évvel ezelőtt. De idézd ki kérlek azt a mondatomat, amire ezt a kis gunyorosnak szánt megjegyzésedet alapoztad, és akkor újra megdumáljuk.
Idézet
Amiket leírtál áruld már el, hogy honnan tudod, mert arra még mindig nem válaszoltál. Ja igen, megvan: Olvastad. Leírták. Az interneten, az újságban, bárhol. Vagy a tv-ben mondták. Szerinted minden igaz, amit ott mondanak? Annyira nem szeretek az emberekben, hogy azonnal, egy szó nélkül elhisznek mindent, amit a média állít. Undorító szokás...Szerinted mi a fontosabb nekik? Az igazság, vagy a pénz? Szerintem elég egyértelmű...Amúgy nem gondolod, hogy kicsit ironikus, hogy az "utálom" részhez neked az van írva, hogy "szennylapokat és íróikat." Pont ezt cáfoltad meg a hozzászólásaiddal...
De bizony válaszoltam, rögtön ott van az elején, csak úgy látszik átsiklottál rajta. A halottkémi jelentésben volt, aminek egy részét nyilvánosságra hozták. Igen, olvastam, mivel személyesen sajnos nem számolhatott be nekem, de a halottkém tudtommal nem szennylapíró. Rajtad kívül legalábbis másról nem tudok, aki másképp gondolja.
De tudod mit, ha meg tudod értelmesen indokolni, hogy egy 32 éves nő a XXI. században egy kezdődő tüdőgyulladással, valamint ha tisztában van azzal, hogy vérszegény, és hasi fájdalmai jelentkeznek, akkor miért nem megy ezekkel a panaszokkal orvoshoz, és miért kezd el ellenőrizetlenül bekapkodni egy nagy halom vényköteles gyógyszert (amiknek egy része nem is az ő nevére volt felírva), akkor revidiálom az álláspontomat. Lehet, hogy nem gyógyszerfüggő volt. Csak felelőtlen, és ezért az életével fizetett.
wannascream
2010. november 13. 11:04
|
|
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline
|
Mindenki akinek elment egy szeretett ember az életéből szeretné ha mások is emlékezzenek még rá sokáig.Megértem ha írna a lányáról.És ez neki is lelki gyógyulás ha kiírja magából az érzéseit,emlékeit.
2010. november 13. 14:26
|
janet7 |
|
Idézet
Szóval a túlmozgásos kényszer, az akadozó beszéd, és főleg a tág pupilla a jókedv jele, nem a drogozásé.
Én arról beszéltem, hogy ő mindig is ilyen volt, nem csak az általad említett interjúban és abban ugye megegyezhetünk, hogy nem lehetett minden nyilvános megjelenésénél és interjújánál bedrogozva...
Idézet
Én se. De ahogy mondani szokás, akinek nem inge...
Oké, csak úgy írtad, mintha rólam beszélnél.
Idézet
Nem igazán sikerült értelmezni, amit leírtam, bár szerintem ennél egyértelműbb nem nagyon lehettem volna. Nem filmekben nézett ki drogosnak, hanem az egyéb szereplései (MTV Movie Awards, interjúk) alkalmával, néhány évvel ezelőtt. De idézd ki kérlek azt a mondatomat, amire ezt a kis gunyorosnak szánt megjegyzésedet alapoztad, és akkor újra megdumáljuk.
"Aki nem csak egy-két filmben látta, hanem kicsit követte a pályafutását, az előtt ez nem volt nagy titok." ---> Ezért írtam ezt. Attól, mert valaki követi a FILMES pályafutását, annak a magánéletéhez semmi köze. Csak úgy mellékesen megjegyzem, hogy aki keményen drogfüggő az nem így szokott kinézni, hasonlítsd csak össze azokkal a sztárokkal, akik tényleg drogosok.
Idézet
De bizony válaszoltam, rögtön ott van az elején, csak úgy látszik átsiklottál rajta. A halottkémi jelentésben volt, aminek egy részét nyilvánosságra hozták. Igen, olvastam, mivel személyesen sajnos nem számolhatott be nekem, de a halottkém tudtommal nem szennylapíró. Rajtad kívül legalábbis másról nem tudok, aki másképp gondolja.
Még mindig nem érted, amit írok...Hol is láttad te azt a halottkémi jelentést? Miért vagy olyan biztos benne, hogy igazi volt? Nem egy ilyet láttunk már tudtommal. Amég nem látod a saját szemeddel a valódi jelentést, hanem csak egy újságban, addig szerintem nem kéne tényként kezelni a dolgokat.
Idézet
De tudod mit, ha meg tudod értelmesen indokolni, hogy egy 32 éves nő a XXI. században egy kezdődő tüdőgyulladással, valamint ha tisztában van azzal, hogy vérszegény, és hasi fájdalmai jelentkeznek, akkor miért nem megy ezekkel a panaszokkal orvoshoz, és miért kezd el ellenőrizetlenül bekapkodni egy nagy halom vényköteles gyógyszert (amiknek egy része nem is az ő nevére volt felírva), akkor revidiálom az álláspontomat. Lehet, hogy nem gyógyszerfüggő volt. Csak felelőtlen, és ezért az életével fizetett. sad.gif
Olvasd el, amit DjDanger-nek írtam, ez a válaszom erre. És megint úgy csinálsz, mint biztos lennél benne, pedig OLVASTAD ugye? Internet, szennylapok, mert máshol nem igen szoktak ilyet tényként beállítani.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.