Emma Watson @ Warner Brothers Leavesden Studios Photocall in London (2010-11-10)
2010. november 10. 23:22
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
8 felhasználónak tetszik:
Domcicc,
kosTa,
RoseAnn,
Lady Suzy,
Dancsy,
bibicsibi,
alexahemingway,
nightfever
2010. november 11. 12:12
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.28. Hozzászólás: 5216 Csatolások: 18506 Azonosító: 16930 offline
|
Szerintem Emmának nem áll jól a sötét rúzs mert annyira nem előnyös a száj formája...
Rupertnek meg milyen sáros, koszos a cipője... : O
Danielre hirtelen nem tudok rosszat mondani, de ha keresgélnék biztos lenne vmi... : )
Egyébként nagyon szépen köszönöm őket, összhatásban jól mutatnak együtt!
Danielre hirtelen nem tudok rosszat mondani, de ha keresgélnék biztos lenne vmi... : )
2010. november 11. 19:31
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Idézet (RoseAnn @ 2010.11.11. 12:12)
Szerintem Emmának nem áll jól a sötét rúzs mert annyira nem előnyös a száj formája...
Szerintem Emma szája nagyon szép formás, és kifejezetten jól áll neki ez a smink.
Dan haja valami botrányos, erre nincsenek is szavak.
Köszi!
2010. november 11. 20:28
|
|
Tomforever♥Sherlock♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.07. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 377 Azonosító: 36468 offline
|
Nagyon csini volt Emma, de ez a rúzs nekem se jön be annyira. Dan haja tényleg botrányos
Rupert viszont nagyon jól nézett ki.
Köszi a képeket!
2010. november 21. 19:35
|
|
Mézesfalatvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 461 Csatolások: 29 Azonosító: 135824 offline
|
Idézet (RoseAnn @ 2010.11.11. 12:12)
Egyet értek minddel veled
Rupert cipője
2010. november 21. 19:36
|
|
Mézesfalatvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 461 Csatolások: 29 Azonosító: 135824 offline
|
Én nekem sem tetszik Em haja
Nehezen sem bírom megszokni
Olyan kis fiús
Auért ilyen rövid hajra neki nem gondoltam
Nehezen sem bírom megszokni
Auért ilyen rövid hajra neki nem gondoltam
2010. december 06. 18:08
A mi kis Rupertünk még a végén túlzásba viszi az eleganciát.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.