Jason egy egyedi tehetség. Bármit is csinál ez a kisfiú, úgysem lesz olyan, mint Jason. Sweet: Teljesen igazad van! RESPECT!
Egyébként meg nekem is feltűnt, de sehogy sem tudtam rájönni, hogy honnan ismerős a szám. Most már értem.
JASON 4 EVA!
Nick Jonas Jason Mrazt másolta?
2010. november 10. 19:55
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
2010. november 10. 20:01
Az, amit Nick énekel arra a névre se méltó, hogy koppintás, mert eléggé vérszegényre sikeredett...
2010. november 10. 20:02
imádom jason számát :$ <333 amúgy tényleg hasonlít... de nekem mind a kettő tetszik xD
2010. november 10. 20:04
Sokan nem értik ahogy látom. A dalt a Disney szerválta valahonnan. Nem a Jonas Brothers a hibás ezek miatt. A mai világban minden megtörténhet
2010. november 10. 20:39
|
|
vdcsalankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 352 Csatolások: 20 Azonosító: 131272 offline
|
nekem sokkal de sokkal jobban tetszik Jason Mraz száma! Imádom ezt az énekest (még az avatrom is Jasonos...) és ez igaz Jason utánozhatatlan RESPECT!
2010. november 10. 20:42
|
|
Miss.ChelseaS. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 2524 Azonosító: 134456 offline
|
nem tök mind1?Ha igaz is lenne akkor sem a JB-t kellene hibáztatni,hanem a Disneyt.Mind a 2 számot szeretem,de inkább Nickét
2010. november 10. 21:32
|
|
Csillivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.29. Hozzászólás: 414 Csatolások: 0 Azonosító: 118852 offline
|
hasonlít a 2 dal, de sok ilyen típusú dal van!
KISZERETNÉM HANGSÚLYOZNI, HOGY A JONAS BROTHERSÖN EMIATT SEMMILYEN FELELŐSSÉG NINCS, NEM ŐK ÍRTÁK EZT A SZÁMOT, szóval a Disneyt tőlem szapulhatjátok de a Jonasokat NE!!!! ez a cím hogy: Nick Jonas Jason Mrazt másolta....kiakadok.!!>.<
de szeretem Jasont is!
KISZERETNÉM HANGSÚLYOZNI, HOGY A JONAS BROTHERSÖN EMIATT SEMMILYEN FELELŐSSÉG NINCS, NEM ŐK ÍRTÁK EZT A SZÁMOT, szóval a Disneyt tőlem szapulhatjátok de a Jonasokat NE!!!! ez a cím hogy: Nick Jonas Jason Mrazt másolta....kiakadok.!!>.<
de szeretem Jasont is!
2010. november 10. 22:21
|
|
Blanka098♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1141 Csatolások: 563 Azonosító: 137399 offline
|
Szerintem is Nick <33 száma sokkal jobb!
De szerintem ez hülyeség...
Én nem láttok, (hallok) benne hasonlóságot!
Na mindegy a lényeg: a Jonas brothers sokkal jobb!
De ha mégis akkor sem a Jonas fiúkat kéne hibáztatni!
I love you Jonas brothers! ( avatarom(: )
De szerintem ez hülyeség...
Én nem láttok, (hallok) benne hasonlóságot!
Na mindegy a lényeg: a Jonas brothers sokkal jobb!
De ha mégis akkor sem a Jonas fiúkat kéne hibáztatni!
I love you Jonas brothers! ( avatarom(: )
2010. november 11. 08:16
Én amikor először hallottam ezt a dalt egyből Jason ugrott be. Tényleg nagyon hasonló, már-már ugyan az valahol a dallama. Ettől függetlenül én mind a kettőt imádom, de az I'm Yours mérföldekkel jobb.
2010. november 11. 08:35
|
|
egy reménytelen esetvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.22. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 129713 offline
|
Két különböző számról vn szó: szánalmasak hogy nem tudnak mást kitalálni, ami legalábbb igaz is lenne
2010. november 11. 08:45
Idézet (Jessica77 @ 2010.11.11. 08:25)
SZÁNALMAS PLETYKA!!
Már megbocsáss, de mi abban a pletyka, hogy a Disney sikeresen lenyúlt egy számot? Pletykának azokat a dolgokat nevezzük, amikről nincs bizonyíték. Erről viszont van, hiszen a saját füleddel meghallgathatod mind a két dalt és még a süket is hallja, hogy ha nem is ugyanolyan, de hasonló. De persze gondolom most úgyse mondtam semmit, mivel látom a kedvenc Disney csapatodat senki sem szólhatja le és Neked ők a szentek.
2010. november 11. 09:57
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
ez már nekem is feltűnt, hogy mikor dúdolgattam az i'm yours-ot, akkor azt vettem észre hogy átváltottam az introducing me-re 
pl itt tökre lehetne egy szám:
"and now i'm trying to get back" és utána
"I eat cheese, but only on pizza, please"
de az i'm yours sokkal dallamosabb. azthittem eddig csak én vagyok hülye
pl itt tökre lehetne egy szám:
"and now i'm trying to get back" és utána
"I eat cheese, but only on pizza, please"
de az i'm yours sokkal dallamosabb. azthittem eddig csak én vagyok hülye
2010. november 11. 11:16
|
|
petruss.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.17. Hozzászólás: 241 Csatolások: 183 Azonosító: 98923 offline
|
tényleg van a kettő között hasonlóság, a lassabb részeknél a dallam szinte ugyanolyan. Úgy látszik a Disneynek nem sikerül egyedit alkotnia, de talán nem pont az egyik legeredetibb előadót kéne lekoppintani. És term. Jason bármelyik dala ezerszer jobb, mint egy kis langyos disney dal
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: