Nick Jonas Jason Mrazt másolta?
2010. november 10. 18:08
ha nem mondták volna fel sem tünt volna nekem,pedig mind a két számot szeretem...mindkét dal jó
2010. november 10. 18:09
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
Kiim írta:
miért szerintetek ha valaki ír egy dalt, és azt utána valaki csont ugyan olyat kidob a piacra, igaz más dalszöveggel, de az akkordok kb ugyan azok, és úgy van feltüntetve mint saját szám, akkor szerintetek az mi ha nem lopás? nem olyan értelemben hogy oda ment és elvette tőle, de ez akkor is lopásnak minősül ebben a kategóriában.
Kiimnek teljesen igaza van.A Disney szépen elcsórt egy zseniális dalt és szépen eldiznisítette-hogy az egyik jó barátomat idézzem.
miért szerintetek ha valaki ír egy dalt, és azt utána valaki csont ugyan olyat kidob a piacra, igaz más dalszöveggel, de az akkordok kb ugyan azok, és úgy van feltüntetve mint saját szám, akkor szerintetek az mi ha nem lopás? nem olyan értelemben hogy oda ment és elvette tőle, de ez akkor is lopásnak minősül ebben a kategóriában.
Kiimnek teljesen igaza van.A Disney szépen elcsórt egy zseniális dalt és szépen eldiznisítette-hogy az egyik jó barátomat idézzem.
2010. november 10. 18:09
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
hasonlít de nem annyira, mint mondjuk Miley egyik dala a Kesha dalára. az már tényleg tátott szájjal hallgatás volt, de most ez annyira nem olyan nagy cucc...
2010. november 10. 18:16
Stílusban annyira nem hasonlít mert,(lehet hülyeséget mondok) de nekem a Jason Mraz-os ilyen Reggae-s(reggis) nem tűnik :S Amúgy a dallam csak nagyon picit hasonlít de észre lehet venni hogy azért van hasonlóság. De a Disney nem az redetiségről és a kreativitásról híres...Nem tom ti hogy vagytok vele de nekem Jason Mraz-é jobban tetszik...
2010. november 10. 18:23
|
|
börnicsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 208 Csatolások: 46 Azonosító: 133864 offline
|
hat....szerintem annyira nem hasonlit....van egy keves hasonlosag de az nem "horrorisztikus"...es ez amugy sem nick hibaja hanm a disney-e, mert nick csak elenekelte:)
2010. november 10. 18:26
|
|
sharkey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 797 Csatolások: 0 Azonosító: 131792 offline
|
nekem Jason Mraz száma jobban tetszik, de nem most hallom először és már azelőtt is szerettem, hogy megjelent volna a CampRock 2. Nick száma is tetszik, de lehet hülye vok vagy szar a hallásom de én csak kis hasonlóságot fedeztem fel XD
2010. november 10. 18:33
|
|
emily7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.06. Hozzászólás: 442 Csatolások: 18 Azonosító: 132673 offline
|
Szerintem ez az egész felhajtás fölösleges
Én mindkettő számot szeretem és mindegyiket rengetegszer meghallgattam már(talán azért, mert tényleg egy picit hasonlóak), de amíg meg nem jelent ez a cikk fel se tűnt.
Én mindkettő számot szeretem és mindegyiket rengetegszer meghallgattam már(talán azért, mert tényleg egy picit hasonlóak), de amíg meg nem jelent ez a cikk fel se tűnt.
2010. november 10. 18:34
|
|
nickjonasfangirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 136006 offline
|
hasonlítani hasonlít a zenede nekem is jobban tetszik Nick verziója
2010. november 10. 18:37
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
hát csak az eleje hasonlít
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: