Idézet (Levente1991 @ 2010.11.10. 18:11)
Emberek, ez még kérdés? A Starity sajnos még csak a közelébe sem ér a HQP-nak! Az egy egyszerű, ugyanakkor bombajó oldal volt, mindenféle, a mostaniakhoz hasonló csili-vili cuccok, magazin, és egyéb, a tizenéves korosztály szintjén mozgó dolgoktól mentes! Nem volt ennyi idióta (bocsánat az őszinteségért, de néha fáj...) mindenki megtalálta ott a saját kis közösségét, ezzel együtt minden olyat, ami arra ösztökélte, hogy holnap is legyen értelme fellépnie!
A most kialakult helyzetet nem kell senkinek bemutatni. Szeretem én a Starityt is, de másképp! Sose lesz olyan, mint a HQP...
Sajnos, annak idején túl későn (2009. december) csatlakoztam, ezért én már csak 2 hónapot lehettem ott, mielőtt minden megváltozott. Ez alatt a rövid idő alatt is az egyik kedvenc közösségi oldalammá vált.
Remélem, még megéljük, hogy valami, legalább külsőleges hasonlóság legyen, mint a nagy elődnél...
A most kialakult helyzetet nem kell senkinek bemutatni. Szeretem én a Starityt is, de másképp! Sose lesz olyan, mint a HQP...
Sajnos, annak idején túl későn (2009. december) csatlakoztam, ezért én már csak 2 hónapot lehettem ott, mielőtt minden megváltozott. Ez alatt a rövid idő alatt is az egyik kedvenc közösségi oldalammá vált.
Remélem, még megéljük, hogy valami, legalább külsőleges hasonlóság legyen, mint a nagy elődnél...
Miért baj ha voltak/vannak a HQP-n tizenévesek? Mármint úgy értem, hogy valakit zavar, ha vannak 10-14-15 évesek. Ezt az oldalt mindenkinek készítik, de vannak szabályok, amiket be kell tartani. Attól függetlenül a 10 évesek és a szabályokat betartva úgy használhatják az oldalt mint ahogy te.
Egyébként nekem mindkettő tetszik. A Starityn több a lehetőség, funkció, a HQP-n pedig jó sok HQ kép volt, amit nagyon szerettem. Illetve, hogy szinte minden adatlap ki volt töltve, most meg olyanok is vannak, akikkel egyáltalán nem foglalkoznak.

0 felhasználónak tetszik: