Starity

Melyik tetszett jobban a HQP vagy a Starity?

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. november 20. 17:30 #21
- törölt felhasználó -    
Idézet (Levente1991 @ 2010.11.10. 18:11)
Emberek, ez még kérdés? A Starity sajnos még csak a közelébe sem ér a HQP-nak! Az egy egyszerű, ugyanakkor bombajó oldal volt, mindenféle, a mostaniakhoz hasonló csili-vili cuccok, magazin, és egyéb, a tizenéves korosztály szintjén mozgó dolgoktól mentes! Nem volt ennyi idióta (bocsánat az őszinteségért, de néha fáj...) mindenki megtalálta ott a saját kis közösségét, ezzel együtt minden olyat, ami arra ösztökélte, hogy holnap is legyen értelme fellépnie!
A most kialakult helyzetet nem kell senkinek bemutatni. Szeretem én a Starityt is, de másképp! Sose lesz olyan, mint a HQP...
Sajnos, annak idején túl későn (2009. december) csatlakoztam, ezért én már csak 2 hónapot lehettem ott, mielőtt minden megváltozott. Ez alatt a rövid idő alatt is az egyik kedvenc közösségi oldalammá vált.
Remélem, még megéljük, hogy valami, legalább külsőleges hasonlóság legyen, mint a nagy elődnél...

Miért baj ha voltak/vannak a HQP-n tizenévesek? Mármint úgy értem, hogy valakit zavar, ha vannak 10-14-15 évesek. Ezt az oldalt mindenkinek készítik, de vannak szabályok, amiket be kell tartani. Attól függetlenül a 10 évesek és a szabályokat betartva úgy használhatják az oldalt mint ahogy te.

Egyébként nekem mindkettő tetszik. A Starityn több a lehetőség, funkció, a HQP-n pedig jó sok HQ kép volt, amit nagyon szerettem. Illetve, hogy szinte minden adatlap ki volt töltve, most meg olyanok is vannak, akikkel egyáltalán nem foglalkoznak.
2010. november 20. 17:35 #22
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Hát, én két megközelítéssel nézem a dolgokat.

Amikor március 15-én jött a starity, akkor örültem, mert könnyű volt a kezelhetősége és a fiatalságot célozta meg. De amikor jöttek a zöldfülűek... Akkor visszasírtam a HQP-t! Viszont az előzőben azt utáltam, hogy a kép feltöltés irtó ratyi volt - már bocs -, de legalább könnyen adatlapokhoz lehetett jutni, és senkit sem érdekelt, hogy az adott celeb hányadik helyen állt. blink.gif
1 felhasználónak tetszik: Beba13
2010. november 20. 18:36 #23
- törölt felhasználó -    
Idézet (Levente1991 @ 2010.11.10. 18:11)
Emberek, ez még kérdés? A Starity sajnos még csak a közelébe sem ér a HQP-nak! Az egy egyszerű, ugyanakkor bombajó oldal volt, mindenféle, a mostaniakhoz hasonló csili-vili cuccok, magazin, és egyéb, a tizenéves korosztály szintjén mozgó dolgoktól mentes! Nem volt ennyi idióta (bocsánat az őszinteségért, de néha fáj...) mindenki megtalálta ott a saját kis közösségét, ezzel együtt minden olyat, ami arra ösztökélte, hogy holnap is legyen értelme fellépnie!
A most kialakult helyzetet nem kell senkinek bemutatni. Szeretem én a Starityt is, de másképp! Sose lesz olyan, mint a HQP...
Sajnos, annak idején túl későn (2009. december) csatlakoztam, ezért én már csak 2 hónapot lehettem ott, mielőtt minden megváltozott. Ez alatt a rövid idő alatt is az egyik kedvenc közösségi oldalammá vált.
Remélem, még megéljük, hogy valami, legalább külsőleges hasonlóság legyen, mint a nagy elődnél...

most úgy írsz mintha te soha sem lettél volna 12-13 éves.. dry.gif ha nem tetszik hogy itt vagyunk akkor nem kell a "tizenéves korosztály szintjén mozgó" magazinokat olvasni..
2010. november 20. 18:39 #24
Karina197
Karina197
impossible

Státuszegy szakasz lezárult.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7877
Csatolások: 12522
Azonosító: 138204
Idézet (Selena a sztár @ 2010.11.19. 18:05)
Teljesen egyettértek! Szörnyü az, hogy amire szükség van a matek meg a magyar irodalom és nyelv senkit se érdekel!
Pedig ez a legszebb nyelv (szerintem)! Az interneten az írás nem az erősségem, de helyesírásban az igazi életben jó vagyok! És az, hogy mindenféle 8-9 évesek is vannak az oldalon, és ilyeket írnak nekem (pedig én nem is írtam nekik semmit): "Képzeld én vagyok Justin Bieber barátnője, kérhetek tőlle neked autogramot ha kell!" -Ezt elküldte nekem egy 8 éves kislány! 
Jó lenne ha az oldalon korhatár is lenne! Mondjuk 12 éven felülieknek, bár ugyse érne sokat, de lehet kevesebb 9-10 éves lenne!

Egy 9 éves simán beírja, hogy ő 20 éves. dry.gif
5 felhasználónak tetszik: Csinibaba, Beba13, VastagTamásfan, Szandi0820, Emeloverr.
2010. november 22. 09:46 #25
AMaya
AMaya
Átérző *-*

StátuszKit szeretünk igazán? Akiben az álmunk és a valóságunk egybeesik.
Hozzászólás: 2108
Csatolások: 755
Azonosító: 43838
Szerintem ez az új jobb.
2011. április 14. 15:19 #26
- törölt felhasználó -    
Egyértelműen a HQP. Igaz, nem sokat voltam ott, de sokkal jobb volt a légkör. Mostanában igen elszabadult a 'pokol' itt, Starityn.
HQP-n nem pattogtak a 9-10 éves kiscsajok, hogy te miért nem szereted Justin Bieber-t. Mert szerintem egyáltalán nem azért hozták létre és újították meg a HQP-t, hogy idejöjjenek a Jusztina fanok és leszedjék a fejedet, mert nem rajongsz a kedvencükért. Én sem szedem le senkinek a fejét mert nem Glee vagy Dianna Agron rajongó. Ezzel együtt kell élni.
A másik dolog az új tagokkal kapcsolatban: könyörgöm, tanuljatok már meg normálisan, több ezer smiley nélkül írni. Mert nem egy embert láttam már, akinek rengeteg hozzászólása volt és mindegyik csak smileykból állt. Tanuljatok meg rendesen kommunikálni és gyertek vissza, ha érettebbek lesztek.
Engem a floodolás is nagyon idegesít. Tisztába vagyok vele, hogy a tagok 90%-a a hozzászólások miatt jön, nem pedig amiatt amire kitalálták a honlapot. Könyörgöm, mindent írjatok le 1 mondatban, mert képzeljétek, ez is megoldható.
A másik, hogy ne nyitogassatok értelmetlen topikokat, mert kinyittok egyet azzal a címszóval, hogy "Itt bárkit szívesen látunk", közben meg elzavarjátok egymást melegebb éghajlatra. Én nagyon értelmetlennek tartom a mostani Duma-Dumcsi-Off-Beszédfülkés dolgokat. Két topik kéne, az egyikbe mehetnének a régi tagok, a másikba pedig az újak.
És, ne értsétek félre, van néhány új tag akikkel rendesen el lehet beszélgetni, tudnak írni is és nem bunkók. Higyjétek el, vannak akiknek nem számít a titulus. Én is közéjük tartozom, csak arra kérek minden új tagot, hogy próbálják betartani ezeket a 'szabályokat', mert már azzal is segítík a jobb légkör kialakulását.
És még egy dolog: szerintem a képfeltöltést hanyagolni kéne és rendszert kéne váltani, mert szinte hónaponként romlik el a rendszer és egyszerűen nem lehet képeket feltölteni. De ez csak egy jó tanács.
1 felhasználónak tetszik: Beba13
2011. április 14. 17:05 #27
- törölt felhasználó -    
Habár a régi rendszert nem sokáig tapasztaltam,ennek ellenére is a HQP-t mondanám. Eleve jobb volt az ottani rendszer ráadásul tisztelet a kivételnek manapság már elszaparodtak azon tizenévesek akik nem hajlandóak a szabályzatot elolvasni. Ezzel pedig nem kis fejtörést okoznak a moderátorok és az esetleg régebbi tagok számára.Persze mint mondtam,tisztelet a kivételnek.Továbbá én nagyon nem bírom ezt a külsőt...szerintem ez a babarózsaszín valami szörnyű.A régi külsőt sokkal inkább díjaztam,az hogy is mondjam...sokkal inkább alkalmazkodott a különböző korosztályok igényeihez mint ez ami szerintem nem éppen.És visszatérve egy korábban említetthez,régen ennyi értelmetlen téma sem nyílt,nem volt ennyi beszélgetős topik,nem volt ennyi floodolás és sorolhatnám. És igen,nem csak a tizenévesek közt lehet ezt felfedezni,de összességében mégiscsak a fiatal korosztály okozza a legtöbb problémát. Az semmiképp sem mentség hogy még "kicsik" mert ez senkit nem hátráltat a szabályok megismerésében. Hiányolom a régi rendszert,és azt a rendet ami mostanra egyre jobban kezd eltűnni.Ennyi a véleményem.
(Egyébként még annyit mellékesen megjegyeznék hogy manapság a sok fanatikus is elszaporodott aki szinte neked ugrik ha rosszat mondasz a kedvencéről...ezt főleg cikkeknél látni.Régebben ezt sem tapasztaltam sűrűn laugh.gif )
3 felhasználónak tetszik: Beba13, Twilight6, Szandi0820
2011. április 14. 17:08 #28
- törölt felhasználó -    
Én a HQP-én is fent voltam egy darabig egy másik felhasználónévvel, de nekem az új jobban tetszik. rolleyes.gif
2011. április 14. 17:21 #29
smaszi
smaszi
visszatérő vendég

StátuszInsomnia...
Hozzászólás: 361
Csatolások: 8433
Azonosító: 58824
Nekem a régi is tetszett, de ez az új sem rossz, csak hát változnak az idők, változnak az emberek is, így a "kicsik" is.
Félre ne értsetek, nincs nekem bajom a "fiatalokkal", csak azon kevesekkel közülük, akik azt hiszik magukról, hogy ők az atyaúristen, és hogy merészelek én szólni nekik, hogy értelmetlen dolgokat töltenek fel... dry.gif
A képfeltöltésekkel nekem is akadt már gondom, remélem nemsokára ez is meg lesz javítva. Hát kb. ennyi... biggrin.gif
2011. április 20. 10:18 #30
- törölt felhasználó -    
Szerintem a dizájn jobb volt.Nekem nagyon tetszett az a sárga szín wub.gif Viszont a Starity-nek jobb a kezelhetősége szerintem rolleyes.gif
2011. szeptember 11. 19:30 #31
- törölt felhasználó -    
Egy-két dologban tényleg jobb a starity,viszont még ma is hiányolom a HQP-t.Anno épp' a változás miatt töröltem magam,mert megjelent a sok "értelmes" zöldfülű,de pár hete rájöttem,hogy HQP,vagyis starity nélkül nincs élet.

Idézet (,2010.11.19. 18:05~1301315)
[..]Jó lenne ha az oldalon korhatár is lenne! Mondjuk 12 éven felülieknek, bár ugyse érne sokat, de lehet kevesebb 9-10 éves lenne!

Amúgy jó ötlet lenne ez a 'korhatáros' dolog,de fölösleges.Élő példa erre a facebook;korhatáros,de tele van 9-10 évesekkel,mert hazudnak a korukról.

Idézet (Barak Stefánia @ 2010.11.13. 12:24)
Én örülök, hogy vissza jöttél.
Én szerettem a HQ-is és a Starityt is. Amikor először jöttem fel ide azt hittem, hogy rossz oldalon vagyok. A HQ-re indultam és ide érkeztem. De elég hamar megbarátkoztam az új dizájnnal.

Először én is azt hittem rohog.gif
We heart.gif HQP
2011. október 06. 08:05 #32
- törölt felhasználó -    
Ha a képfeltöltést nézzük, akkor a HQ, ha kinézetre, akkor a Starity wink.gif
2011. november 07. 18:03 #33
- törölt felhasználó -    
Én is a HQP fanatikusok közé tartozom. Egyszerű, aranyos kis oldal volt egy fantasztikus társasággal, ahol tudták a tagok, hogy merre hány méter. Nem oltottak le, ha valamit nem tudtál és ott a HQ 2000 pixel felett kezdődött, itt egyeseknek a 800 pixel is annak számít. unsure.gif
2014. augusztus 19. 01:41 #34
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Szerintem mindkettőnek megvan illetve megvolt az előnye és hátránya. Valamiért a szívem jobban húz a HQP felé, talán azért, mert 2008-ban azzal találkoztam először. Tény elég egyszerű dizájnja volt és jóval kevesebb funkciója, ám akkor a site főprofilja a jó HQ képek megosztása egymás között. Viszont a Staritynek rengeteg hasznos funkciója van, amelynek nyomán az oldal élvezhetőbb. Talán az átlag korosztállyal van a probléma és azzal, hogy borzasztóan sok errefelé a begyöpösödött fogyatékos. Hogyha a fórum közössége olyan lenne, mint a HQP idején, akkor nagyon szeretném. Bár az is igaz, hogy akkoriban 20-30 éves tagok voltak, ma meg az is ritka az, ha az ember összeakad egy tizennyolc évessel. Én csak huszonhárom vagyok, de néha szottyadt öregasszonynak érzem magamat erre. blink.gif
2014. augusztus 19. 18:37 #35
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 234309
Azonosító: 59785
Bár én a HQP-n csak csendes szemlélődő voltam és a Starity-n kezdtem el magam aktivizálni, akkor is a HQP-t mondanám. Az jó, hogy most már több funkciója van az oldalnak, de némelyik tag ezt tönkrevágja azzal, hogy csak a kitüntetéseket nézi... meg hogy minél hamarabb titulusváltásra törekszik. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Lisanne
2016. február 25. 14:36 #36
megeszekvalakit
megeszekvalakit
hunter

Státuszso what's the plan, exactly? -don't die
Hozzászólás: 2863
Csatolások: 672
Azonosító: 239298
szerintem a mostani jobb smileeee.gif
2017. március 10. 13:32 #37
Emeloverr.
Emeloverr.
Hozzászólás: 939
Csatolások: 91
Azonosító: 262863
A Starity nekem kicsit jobban tetszik wub.gif wub.gif wub.gif
Mivel, hogy még csak a Starity-t ismerem és a HQP-t nem:)
2017. március 10. 13:40 #38
goldman
goldman
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 6971
Azonosító: 67315
Idézet (Emeloverr. @ 2017.03.10. 13:32)
A Starity nekem kicsit jobban tetszik wub.gif  wub.gif  wub.gif

Nem hinném, hogy a HQP-t ismerted. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Emeloverr.
2017. március 10. 13:46 #39
Emeloverr.
Emeloverr.
Hozzászólás: 939
Csatolások: 91
Azonosító: 262863
Idézet (goldman @ 2017.03.10. 13:40)
Nem hinném, hogy a HQP-t ismerted.  biggrin.gif

Igaz. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: goldman
2017. március 10. 13:50 #40
- törölt felhasználó -    
Idézet (Emeloverr. @ 2017.03.10. 13:32)
A Starity nekem kicsit jobban tetszik wub.gif  wub.gif  wub.gif
Mivel, hogy még csak a Starity-t ismerem és a HQP-t nem:)

Ezzel én is így vagyok, de szívesen lettem volna a HQParadise-on is wub.gif wub.gif
1 felhasználónak tetszik: Emeloverr.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!