Starity

Melyik tetszett jobban a HQP vagy a Starity?

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. november 10. 16:22 #1
- törölt felhasználó -    
A Hq Paradise oldal, szerintem klassz volt, de a starity jobb! Nektek mi a véleményetek erről az oldalról?
Szerintem a Hq Pardise teljesen más volt min a starity, mert valahogy más a fejléc a szín meg minden! Nekem tetszik mindkét oldal, dehát a starity szebb!

Írd le a véleményed, és ha tudsz valami újat a starityről vagy a HQ P-ről, akkor ide írd le!!!
2010. november 10. 16:38 #2
Mézesfalat
Mézesfalat
visszatérő vendég

StátuszKérlek avatart ne lopj!!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 461
Csatolások: 29
Azonosító: 135824
Idézet (Selena a sztár @ 2010.11.10. 16:22)
A Hq Paradise oldal, szerintem klassz volt, de a starity jobb! Nektek mi a véleményetek erről az oldalról?
Szerintem a Hq Pardise teljesen más volt min a starity, mert valahogy más a fejléc a szín meg minden! Nekem tetszik mindkét oldal, dehát a starity szebb! 
Írd le a véleményed, és ha tudsz valami újat a starityről vagy a HQ P-ről, akkor ide írd le!!!

Sztem ez az új Starity dizánj jobb de a régi narancssárga féle színes HQ sem volt rossz de ez a jobb smileeee.gif
2010. november 10. 17:49 #3
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

StátuszA Mardekárban több a rosszindulat, mint egy orosz bárban, amikor elfogy a vodka.
Hozzászólás: 5216
Csatolások: 18506
Azonosító: 16930
(Nem értem ezt miért kellett sztárokhoz csatolni...)
Egyébként a HPQ sokkal jobb volt, mert nem volt ennyi szemét.. (topikok, miniatűr kis képek)
Viszont a sok, hasznos újításnak örülök!
17 felhasználónak tetszik: ancsa13, Vikici, LaTasha, xxxddd, Levente1991, Beba13, Fuller, BritneyVivi, judy91, Csinibaba, prézli, Lady Suzy, Twilight6, Lisa Veronicas, VastagTamásfan, thunderbird, Szandi0820
2010. november 10. 17:58 #4
ancsa13
ancsa13
Glambert

StátuszNyugodjon békében Debreczeni Szevér :'( A mindig dilis és vidám Szevér.
Hozzászólás: 2090
Csatolások: 1504
Azonosító: 118918
Idézet (Selena a sztár @ 2010.11.10. 16:22)

Először is te mivel idén szeptemberbe regisztráltál nem tudhatod milyen volt a HQP, hacsak nem volt egy régebbi profilod, bár nem hiszem, ha meg csak a külsejéről ítélted meg akkor inkább nem mondok semmit.
És nekem a az a véleményem hogy a régi HQP sokkal jobb volt egyáltalán nem volt tele ilyen disney sztárokkal, akiknek mostanra több a rajongójuk, mint a már több éve elismert színészeknek és énekeseknek, meg hát a sok felesleges téma meg már fáraszt pl ez sem tartozik a legértelmesebbek közé.
11 felhasználónak tetszik: Levente1991, Beba13, Mia, Grace Benning, Fuller, BritneyVivi, judy91, WinterGirl, VastagTamásfan, thunderbird, Szandi0820
2010. november 10. 18:11 #5
- törölt felhasználó -    
Emberek, ez még kérdés? A Starity sajnos még csak a közelébe sem ér a HQP-nak! Az egy egyszerű, ugyanakkor bombajó oldal volt, mindenféle, a mostaniakhoz hasonló csili-vili cuccok, magazin, és egyéb, a tizenéves korosztály szintjén mozgó dolgoktól mentes! Nem volt ennyi idióta (bocsánat az őszinteségért, de néha fáj...) mindenki megtalálta ott a saját kis közösségét, ezzel együtt minden olyat, ami arra ösztökélte, hogy holnap is legyen értelme fellépnie!

A most kialakult helyzetet nem kell senkinek bemutatni. Szeretem én a Starityt is, de másképp! Sose lesz olyan, mint a HQP...

Sajnos, annak idején túl későn (2009. december) csatlakoztam, ezért én már csak 2 hónapot lehettem ott, mielőtt minden megváltozott. Ez alatt a rövid idő alatt is az egyik kedvenc közösségi oldalammá vált.

Remélem, még megéljük, hogy valami, legalább külsőleges hasonlóság legyen, mint a nagy elődnél...
17 felhasználónak tetszik: Vikici, Sweet Dreams, ancsa13, Zsanett.Zsüliett, kateblock, zsófi1997, Beba13, Mia, Grace Benning, Fuller, goldman, judy91, Csinibaba, proof, VastagTamásfan, thunderbird, Szandi0820
2010. november 10. 18:12 #6
Karina197
Karina197
impossible

Státuszegy szakasz lezárult.
Hozzászólás: 7877
Csatolások: 12522
Azonosító: 138204
Sajnos nem lehettem a tagja a HQP-nak, de ahogy sokak beszélnek róla, sokkal jobb lehetett, mint a Starity, több okból is, amit nem szeretnék leírni, mert sokan magukra vehetnék...
2010. november 10. 19:51 #7
wannascream
wannascream
-
Hozzászólás: 1866
Csatolások: 3203
Azonosító: 126443
Én már a Starity-re regisztráltam; a HQP-n csak külső szemlélő voltam, szóval nem tudom, hogy pontosan, milyen lehetett ott, de szívesen lettem volna tagja annak is. Bevallom, nekem az új design jobban bejön, a régin én valahogy nehezebben igazodtam el.
1 felhasználónak tetszik: Beba13
2010. november 10. 19:52 #8
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

StátuszWho cares if one more light goes out ... Well, I do ... RIP Chester <3
Hozzászólás: 3295
Csatolások: 6266
Azonosító: 24869
HQP

sad.gif

Nehogymá' a kinézet alapján ítéljetek meg valamit (ez jellemző ... dry.gif ), mert agyf**zt kapok! blink.gif rolleyes.gif

Színen könnyen lehetett volna a HQP-n is változtatni.
A belbecs a fontos, nem a külcsín! (Gyanítom, hogy ezt a mondatomat igen sokan nem is értik ... pff ...fááákk)
5 felhasználónak tetszik: Mia, BritneyVivi, VastagTamásfan, thunderbird, Szandi0820
2010. november 10. 20:00 #9
- törölt felhasználó -    
Nekem határozottan a Starity tetszik jobban (a rózsaszínt kivéve). Nem a kinézete, és nem csak az új funkciók miatt, hanem az egész összhatás, a közösség. Talán azért is vélem így, mert a Starityn ismertem meg a legjobb fej embereket; a HQP-n nem voltam túl népszerű (és mint látjátok, itt sem vagyok az a régi tagok körében, amit nem igazán értek, hiszen én is régi tag lennék, és nem ártottam senkinek), kiközösítve éreztem magamat, ezért aztán nem is voltam túl aktív, csak az egyetlen adatlapomat frissítgettem, meg képeket töltöttem fel időnként. Szóval lehet, hogy sokak számára a HQP jobb volt – számomra nem. Pont azért, mert nekem valahogy nem sikerült megtalálni a megfelelő társaságot ott.
2010. november 10. 20:20 #10
Zsanett.Zsüliett
Zsanett.Zsüliett
Britney Spears addict*

Státusz"A testvéri szív színtiszta gyémánt, gyöngédsége határtalan! "
Hozzászólás: 5274
Csatolások: 263
Azonosító: 130471
Idézet (Karina197 @ 2010.11.10. 18:12)
Sajnos nem lehettem a tagja a HQP-nak, de ahogy sokak beszélnek róla, sokkal jobb lehetett, mint a Starity, több okból is, amit nem szeretnék leírni, mert sokan magukra vehetnék...

Én is egyetértek!Mert én se voltam még akkor!A nővérem tudja!
2010. november 10. 20:22 #11
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

StátuszWho cares if one more light goes out ... Well, I do ... RIP Chester <3
Hozzászólás: 3295
Csatolások: 6266
Azonosító: 24869
Idézet (El Mexicano @ 2010.11.10. 20:00)
Nekem határozottan a Starity tetszik jobban. Nem a kinézete, és nem csak az új funkciók miatt, hanem az egész összhatás, a közösség. Talán azért is vélem így, mert a Starityn ismertem meg a legjobb fej embereket; a HQP-n nem voltam túl népszerű (és mint látjátok, itt sem vagyok az a régi tagok körében, amit nem igazán értek, hiszen én is régi tag lennék, és nem ártottam senkinek), kiközösítve éreztem magamat, ezért aztán nem is voltam túl aktív, csak az egyetlen adatlapomat frissítgettem, meg képeket töltöttem fel időnként. Szóval lehet, hogy sokak számára a HQP jobb volt – számomra nem. Pont azért, mert nekem valahogy nem sikerült megtalálni a megfelelő társaságot ott.

Hát látod, mé' nem írtál anno nekem? tongue.gif
Nem futottunk össze sajnos elég sokszor ott sad.gif
2010. november 10. 20:34 #12
- törölt felhasználó -    
Idézet (Éowyn @ 2010.11.10. 20:22)
Hát látod, mé' nem írtál anno nekem?  tongue.gif 
Nem futottunk össze sajnos elég sokszor ott  sad.gif

Hát igen, lehet, hogy ha aktívabb lettem volna, akkor már ott megismerek pár jó fejt, de úgy éreztem, hogy nekem ott nincs helyem, ezért átmentem a Wikipédiába. De négy év után meguntam azt is, így visszaevett ide a fene. laugh.gif
2010. november 13. 11:58 #13
- törölt felhasználó -    
Egyetértek egy pár emberrel, a HQP sokkal jobb volt, na ha nem is sokkal, de jobb volT! laugh.gif
2010. november 13. 12:18 #14
goldman
goldman
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 6971
Azonosító: 67315
A Starity sem rossz, de a HQP velemenyem szerint sokkal szinvonalasabb volt, es nem volt annyi tingli-tangli sztarocska sem, mint most.
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Fuller, thunderbird
2010. november 13. 12:24 #15
Barak Stefánia
Barak Stefánia
örök álmodozó

StátuszA lehetetlen nem létezik.
Hozzászólás: 6372
Csatolások: 608
Azonosító: 112664
Idézet (El Mexicano @ 2010.11.10. 20:34)
Hát igen, lehet, hogy ha aktívabb lettem volna, akkor már ott megismerek pár jó fejt, de úgy éreztem, hogy nekem ott nincs helyem, ezért átmentem a Wikipédiába. De négy év után meguntam azt is, így visszaevett ide a fene. laugh.gif

Én örülök, hogy vissza jöttél.
Én szerettem a HQ-is és a Starityt is. Amikor először jöttem fel ide azt hittem, hogy rossz oldalon vagyok. A HQ-re indultam és ide érkeztem. De elég hamar megbarátkoztam az új dizájnnal.
2 felhasználónak tetszik: El Mexicano, itsLena
2010. november 13. 13:59 #16
- törölt felhasználó -    
Hát persze h a HQP jobb volt. Tényleg tele van sok felesleges dologgal ez az oldal. Ha egyszer sztárokról szól akkor arról is legyen szó. Nem szólánc szólánc hátán mindenféle hülyeséggel. Nem sok értelmes fórum van amihez hozzá lehet szólni. Ráadásul vannak olyanok akik mégcsak értelmes topikot sem képesek nyitni. Minek összehasonlítgani Justin Biebert Adam Lamberttel? Kit érdekel h ki a jobb pasi! Úgyis csak a tizenévesek szólnak hozzá, akik még elhiszik, h lehetnek a barátnőik majd. Mert olvastam már olyat, h ő Justin barátnője akar lenni. Inkább foglalkozz azzal, h tanulj az iskolában. Egy csómó mindenkinek ki van írva a profiljára, h utálja az iskolát. De miért? Nem tudnák megmondani. Justin Bieber így, úgy.. kit érdekel. Mert vagyunk itt páran és remélem nem is kevesen akiknek tényleg elegük van ezekből. A kicsiknek (Adam meg Justin rajongóknak) inkább kellene egy külön oldal. Csak azért szeretik őket mert most ők az un. "divatok". És mi lesz velük 5-10 év múlva, majd a pasijuknak is róluk áradoznak, vagy megragadnak azon a szinten, h azt képzelik lehetnek a barátnőik. reklamalo.gif
A Gumiszoba is tele van feleslegesebbnél feleslegesebb topikkal. Minek annyi szólánc? Meg mit szeretsz ebben a sztárban? Aztán meg megy a sértődés, ha nem azt írod, h: "Jajjj imádom, ő a legcukibb és hatvanhatezer smiley utánna" Hát gratulálok.Ja, meg a Disney-s csajok, hát velük is tele van az oldal. Hol érdekel engem h melyik haj áll jól nekik. Úgyis maguk döntik el. Ha ennyire kíváncsiak vagytok beszéljétek meg levélben vagy msn-en. Ők is csak múló divatok. Mindig lesznek akik felemelkednek, de ők már nem érnek fel olyan szintre mint a régi nagy színészek.
Az haláli volt mikor az egyik csaj írta h melyik a jobb Martin Lawrence vagy Will Smith, és csajszikám válasza: " Nem tudom kik ők" Na! Ez a mai fiatalság! És csodálkoznak rajta hegyre több gyereket kell nevelési tanácsadóba küldeni! A szülőknek is gratulálok. reklamalo.gif Na ez velős vélemény! Ha egyet értesz tudod mi a dolgod, ha nem ott a levélírás! dry.gif

TISZTELET A KIVÉTELNEK!!! meghajolo.gif
9 felhasználónak tetszik: Grace Benning, El Mexicano, goldman, Daniela3, VastagTamásfan, thunderbird, NikiBlack, Bella99, Szandi0820
2010. november 14. 09:48 #17
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Elárulok egy nagy titkot. Úgy két éve én is regisztráltam a HQP-re, de nem voltam aktív tag egyáltalán. Nem tudom megmondani miért, valószínűleg azért, mert akkoriban más közösségi oldalak vonzottak jobban, főleg a Youtube volt a mániám. Azért mindenre nekem sem juthat időm. biggrin.gif Amikor pár hónapja egy barátnőm megkérdezte, regisztráltam-e már a starityre, megmondtam, hogy nem. Azután feljöttem, rögtön megtetszett a dolog. Szerintem ötletes, színes és az ember úgyis megtalálja a magának való társaságot. Csak az a baj, hogy a "napi gagyi" már nagyon elburjánzott. Az értékeket nagyítóval kell keresni. dry.gif De aki keres, az talál! biggrin.gif Én is megtaláltam azokat az embereket, akikkel érdemes beszélgetni és van egy-két topik, ahová mindig visszajárok.
Azért egy megjegyzés: Nekem személy szerint fáj, hogy a bikicsunájos fickó előrébb van a ranglistán, mint teszem azt Hofi Géza. reklamalo.gif
3 felhasználónak tetszik: goldman, thunderbird, Szandi0820
2010. november 14. 09:56 #18
- törölt felhasználó -    
Idézet (EmilyTaylor @ 2010.11.13. 13:59)
Egy csómó mindenkinek ki van írva a profiljára, h utálja az iskolát. De miért? Nem tudnák megmondani.

Igen, és ez sajnos látszik is a beküldött cikkek színvonalán és a helyesíráson. Ezek a gyerekek majd 20-30 éves korukra TALÁN rájönnek, hogy az iskolában tanulni kellett volna, amikor majd annyi idősen nem tudnak leírni egy értelmes kerek magyar mondatot hibátlanul, vagy netán majd a saját gyerekeiknek kell segíteniük a leckében, és nem lesz halvány gőzük sem róla, hogy pl. a "vajon"-t nem LY-nal írják...
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, goldman
2010. november 14. 13:09 #19
- törölt felhasználó -    
Idézet (El Mexicano @ 2010.11.14. 09:56)
Igen, és ez sajnos látszik is a beküldött cikkek színvonalán és a helyesíráson. Ezek a gyerekek majd 20-30 éves korukra TALÁN rájönnek, hogy az iskolában tanulni kellett volna, amikor majd annyi idősen nem tudnak leírni egy értelmes kerek magyar mondatot hibátlanul, vagy netán majd a saját gyerekeiknek kell segíteniük a leckében, és nem lesz halvány gőzük sem róla, hogy pl. a "vajon"-t nem LY-nal írják...

Hát igen4 De lehet h 20-30 éves korukra un. "celebek" lesznek és valljuk be ők sem azok a diplomás emberkék, tisztelet a kivételnek, de ha már diplomások akkor legyenek normálisabbak. Meg ők bármit elérnek, mi meg belepusztulunk a tanulásba, h legalább egy normális főiskolára bejussunk. dry.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, goldman
2010. november 19. 18:05 #20
- törölt felhasználó -    
Idézet (EmilyTaylor @ 2010.11.13. 13:59)
Hát persze h a HQP jobb volt. Tényleg tele van sok felesleges dologgal ez az oldal. Ha egyszer sztárokról szól akkor arról is legyen szó. Nem szólánc szólánc hátán mindenféle hülyeséggel. Nem sok értelmes fórum van amihez hozzá lehet szólni. Ráadásul vannak olyanok akik mégcsak értelmes topikot sem képesek nyitni. Minek összehasonlítgani Justin Biebert Adam Lamberttel? Kit érdekel h ki a jobb pasi! Úgyis csak a tizenévesek szólnak hozzá, akik még elhiszik, h lehetnek a barátnőik majd. Mert olvastam már olyat, h ő Justin barátnője akar lenni. Inkább foglalkozz azzal, h tanulj az iskolában. Egy csómó mindenkinek ki van írva a profiljára, h utálja az iskolát. De miért? Nem tudnák megmondani. Justin Bieber így, úgy.. kit érdekel. Mert vagyunk itt páran és remélem nem is kevesen akiknek tényleg elegük van ezekből. A kicsiknek (Adam meg Justin rajongóknak) inkább kellene egy külön oldal. Csak azért szeretik őket mert most ők az un. "divatok". És mi lesz velük 5-10 év múlva, majd a pasijuknak is róluk áradoznak, vagy megragadnak azon a szinten, h azt képzelik lehetnek a barátnőik.  reklamalo.gif 
A Gumiszoba is tele van feleslegesebbnél feleslegesebb topikkal. Minek annyi szólánc? Meg mit szeretsz ebben a sztárban? Aztán meg megy a sértődés, ha nem azt írod, h: "Jajjj imádom, ő a legcukibb és hatvanhatezer smiley utánna" Hát gratulálok.Ja, meg a Disney-s csajok, hát velük is tele van az oldal. Hol érdekel engem h melyik haj áll jól nekik. Úgyis maguk döntik el. Ha ennyire kíváncsiak vagytok beszéljétek meg levélben vagy msn-en. Ők is csak múló divatok. Mindig lesznek akik felemelkednek, de ők már nem érnek fel olyan szintre mint a régi nagy színészek. 
Az haláli volt mikor az egyik csaj írta h melyik a jobb Martin Lawrence vagy Will Smith, és csajszikám válasza: " Nem tudom kik ők" Na! Ez a mai fiatalság! És csodálkoznak rajta hegyre több gyereket kell nevelési tanácsadóba küldeni! A szülőknek is gratulálok.  reklamalo.gif Na ez velős vélemény! Ha egyet értesz tudod mi a dolgod, ha nem ott a levélírás!  dry.gif 
TISZTELET A KIVÉTELNEK!!! meghajolo.gif

Teljesen egyettértek! Szörnyü az, hogy amire szükség van a matek meg a magyar irodalom és nyelv senkit se érdekel!
Pedig ez a legszebb nyelv (szerintem)! Az interneten az írás nem az erősségem, de helyesírásban az igazi életben jó vagyok! És az, hogy mindenféle 8-9 évesek is vannak az oldalon, és ilyeket írnak nekem (pedig én nem is írtam nekik semmit): "Képzeld én vagyok Justin Bieber barátnője, kérhetek tőlle neked autogramot ha kell!" -Ezt elküldte nekem egy 8 éves kislány!
Jó lenne ha az oldalon korhatár is lenne! Mondjuk 12 éven felülieknek, bár ugyse érne sokat, de lehet kevesebb 9-10 éves lenne!
1 felhasználónak tetszik: Lisa Veronicas
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!