Nemsokára mindenki példképe Lady Gaga lesz: nemrég Cassie Davis vallotta be, hogy Lady Gagát tartja példaképének.
A teljes cikkhez kattints ide!
Cassie Davis példaképe Lady Gaga
2010. november 10. 11:14
2010. november 10. 15:59
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
lilom3 fogadd el. =D a V magazin is megírta: "This is Lady Gaga's world you're just living in it" (Ez Lady Gaga világa, te csak élsz benne)=D És naná hogy az én példaképem is ő =D <333
2010. november 10. 16:23
|
spfan_1122új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.10. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 130956 offline
|
Az szép..
;)☺♥
2010. november 10. 16:54
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
gagyi a cikk!! és amúgy meg mi az hogy "manapság a leghíresebb popcsillag"?????? én is csak akkor ismerten meg mikor fel regisztráltam a strityre és utánna be jelölt egy fan de ralytam kívül az egyész évfolyamom sőt még a kicsik sem ismerik pedig ők ebbe nagy jártasok!!! o.O
2010. november 10. 17:55
JBiebs: Tudom hogy csak azért írod mert a kis Bieber nem tudja megelőzni Gagat! Sználom...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: