Selena Gomez mindig gyönyörűen jelenik megy a vörösszőnyegen: a haja, a sminkje is rendezett, az öltözéke a legújabb divatot követi. Gondolnánk, vagyonokat költ a külsejére, ám ő elárulta az igazságot!
A teljes cikkhez kattints ide!
Nem a pénztől lesz csinos az ember
2010. november 09. 21:12
Józan. Érett. Nem szórja a pénzt, hanem meggondolja, mire költsön. Nem hiába ő az egyik kedvencem
2010. november 09. 21:13
|
|
Miss.ChelseaS. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 2524 Azonosító: 134456 offline
|
nem bírom a csajt,de egyetértek.
2010. november 09. 21:15
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
Szeretem Selenát és egyetértek vele
2010. november 09. 21:16
teljesen igaza van más sztárnak is követnie kéne a példáját
2010. november 09. 21:21
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
téynleg okos
..az a baj..én 4000 se tudok kiadni egy pólóért..lennék a helyében
2010. november 09. 21:40
|
|
Csillivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.29. Hozzászólás: 414 Csatolások: 0 Azonosító: 118852 offline
|
csak az a gáz h szegénykém olyan stílustalan,nem tud öltözködni, ha megnézitek a hétköznapi paparazzo képeken...:/
mielőtt még valaki leharapná a fejem, elárulom h szeretem a csajt, nincs semmi bajom vele.
mielőtt még valaki leharapná a fejem, elárulom h szeretem a csajt, nincs semmi bajom vele.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: