Ki a kedvenc sztárod?
2011. április 25. 11:55
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Nina Dobrev : Nagyon jó színésznő, mindig inspirációt ad.
1 felhasználónak tetszik:
DreamerGirl
2011. április 25. 23:30
|
|
MolcsiiiBleach *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.23. Hozzászólás: 1367 Csatolások: 46 Azonosító: 137029 offline
|
Synyster Gates: hihetetlenül tehetséges eszméletlenül gitározik és még dalokat is ír
őrült egy ember de épp ezért imádom
sajnálom hog ykevesen ismerik mivel ő tényleg tehetséges és meg is dolgozott azért hogy ismerjék
Syn
ja mondtam már hogy rohadt jól is néz ki ?
sajnálom hog ykevesen ismerik mivel ő tényleg tehetséges és meg is dolgozott azért hogy ismerjék
UnhappyMeals
2011. április 27. 11:15
|
|
Bogica2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 150076 offline
|
II LOVE SELENA GOMEZ!!!
2011. június 16. 18:07
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
Miley.. nem azért a kedvencem, mert "mindenki" kedvence.
szerintem nagyon tehetséges színésznő, és imádom a hangját-az összes számát. és emellett szerintem nagyon szép is.
szerintem nagyon tehetséges színésznő, és imádom a hangját-az összes számát. és emellett szerintem nagyon szép is.
Bettyke94
2011. június 16. 19:53
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
Johnny Depp a kedvencem.Először csak úgy egyszerűen megfogott,és muszály volt minnél többet megtudnom róla.De most már állítom,hogy nagyszerű színész,kiváló ember,remek apa és férj,vicces,jófej,még énekelni és gitározni is tud,és nem utolsó sorban 48 éves kora ellenére is rettentő szexi!
2011. június 17. 13:14
|
|
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline
|
Jared Leto
Először a hangja fogott meg iszonyú tehetséges aztán a külseje a gyönyörű kék szeme a haja(akkor éppen barna volt)és hát mit tagadjam a felső teste utána pedig a személyisége:vicces,vad,őrült,művész lélek,talpraesett,magabiztos,kedves
Először a hangja fogott meg iszonyú tehetséges aztán a külseje a gyönyörű kék szeme a haja(akkor éppen barna volt)és hát mit tagadjam a felső teste utána pedig a személyisége:vicces,vad,őrült,művész lélek,talpraesett,magabiztos,kedves
ownway
2011. június 17. 13:18
|
|
Lilla98♥Miley Ray Cyrus♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 1900 Csatolások: 88 Azonosító: 125752 offline
|
Kristen Stewart
Mert nagyon nagyon tehetséges szimpatikus ember mert nem szállt el magától pedig nagyon híres és mert visszafogott csendes halk szavú lány akik okos és vicces is.
Egy igazi példakép a színészi pályán lévő embereknek
:D
Mert nagyon nagyon tehetséges szimpatikus ember mert nem szállt el magától pedig nagyon híres és mert visszafogott csendes halk szavú lány akik okos és vicces is.
2011. június 17. 21:07
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
Miley Cyrus♥. Mert eszméletlenül szép hangja van, ha élőben énekel libabőrös leszek, bárcsak nekem is olyan szép mély hangom lehetne. Azon kívül nagyon jó színésznő. Már 4 éve ő a legnagyobb kedvencem, és nem érdekelnek a 'botrányai' én akkor is örökre imádni fogom *_*
TEAM MILEY
TEAM MILEY
2011. június 17. 21:11
Nekem Nelly, mert isteni a hangja, az összes száma kiváló, a mostani visszatérése nagyot robbant. a Hip-Hop egyik királya (nekem), nagyon jól néz ki, nincsenek botrányai-egyszerűen tökéletes
2011. június 17. 21:40
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Nina Dobrev: A Vámpírnaplókban ismertem meg azóta ő a kedvenc. Gyönyörű. Nagyon jól színészkedik. És a stílusa is szuper. Mindenért imádooom. Egy kérdés: Ki nem szereti:
Avril Lavinge: Amikor a testvérem, 2007-ben hallgatta már megimádtam. Ő a kedvenc énekesem. Gyönyörű, a hangja meg fantasztikus. Mindenért imádom. Őt nem lehet nem szeretni.
Avril Lavinge: Amikor a testvérem, 2007-ben hallgatta már megimádtam. Ő a kedvenc énekesem. Gyönyörű, a hangja meg fantasztikus. Mindenért imádom. Őt nem lehet nem szeretni.
2011. június 24. 18:28
Selena Gomez:
Ő az egyetlen aki az én listámon állandó helyet kapott, az elsőt. Legelőször a Hannah Montanaban láttam, mint Mikayla. Ellenséges szerepe ellenére már ott megkedveltem, mert nagyon tehetséges. Aztán láttam a Wizards of Wawerly Place-ben, mint Alex Russo. Szerintem a szerepe, karaktere nagyon illik hozzá. A személyisége ugyan nem olyan, mint Alexé, de ő mégis tökéletesen előadta. Nagyon tetszik az a "nemtörődöm" stílusa, meg, hogy aztán mégis mindent rendbe hoz, és tanul belőle. Szerintem az új évad is nagyon jól sikerült és az új Varázslók és Angyalok című film is nagyon jó lesz. Szerintem ez az egész varázslós dolog is nagyon jó, érdekes. Tehát szerintem a színészi tehetsége megvan. Az énekhangja szerintem nagyon szép. Az biztos, hogy nem neki van a legszebb hangja a világon, de énekelni tud, ez biztos. Nagyjából minden számát ismerem, hallottam, szeretem. Szerintem ezenkívül Selena stílusa is nagyon jó, és még nagyon szép is. A rajongóival nagyon kedves, mindig ad autogrammot nekik, törődik velük, és szakít rájuk időt. Szerintem ez nagyon szép tőle. Ő a valóságban is kedves és jószívű. Nagyjából ezért szeretem őt.
On my profile
Ő az egyetlen aki az én listámon állandó helyet kapott, az elsőt. Legelőször a Hannah Montanaban láttam, mint Mikayla. Ellenséges szerepe ellenére már ott megkedveltem, mert nagyon tehetséges. Aztán láttam a Wizards of Wawerly Place-ben, mint Alex Russo. Szerintem a szerepe, karaktere nagyon illik hozzá. A személyisége ugyan nem olyan, mint Alexé, de ő mégis tökéletesen előadta. Nagyon tetszik az a "nemtörődöm" stílusa, meg, hogy aztán mégis mindent rendbe hoz, és tanul belőle. Szerintem az új évad is nagyon jól sikerült és az új Varázslók és Angyalok című film is nagyon jó lesz. Szerintem ez az egész varázslós dolog is nagyon jó, érdekes. Tehát szerintem a színészi tehetsége megvan. Az énekhangja szerintem nagyon szép. Az biztos, hogy nem neki van a legszebb hangja a világon, de énekelni tud, ez biztos. Nagyjából minden számát ismerem, hallottam, szeretem. Szerintem ezenkívül Selena stílusa is nagyon jó, és még nagyon szép is. A rajongóival nagyon kedves, mindig ad autogrammot nekik, törődik velük, és szakít rájuk időt. Szerintem ez nagyon szép tőle. Ő a valóságban is kedves és jószívű. Nagyjából ezért szeretem őt.
On my profile
2011. június 24. 18:40
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
Till Lindemann
azért mert, egy fantasztikus ember, és fantasztikus amit csinál..és..és mindene fantasztikus, a hangját pedig egyenesen imádom!
azért mert, egy fantasztikus ember, és fantasztikus amit csinál..és..és mindene fantasztikus, a hangját pedig egyenesen imádom!
UnhappyMeals
2011. június 25. 10:14
Shakira mert nagyon tehetséges, kedves, értelmes és szép nő!
2011. június 25. 10:37
|
|
Bieber-fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 693 Csatolások: 21 Azonosító: 131058 offline
|
Rihanna: nagyon jó hangja van, nagyon tehetséges, tetszenek a dalai, a stílusa is jó
egyszerűen csak szimpi és ennyi
2011. június 26. 11:30
Nina:mert szép,jó színésznő,kedves,stb..
DreamerGirl
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.