Van néhány...
Adele, Katy Perry, Avril Lavigne, Justin Bieber, Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan, Liam Payne, Zayn Malik, Bruno Mars, Drake Bell, Josh Peck, Lindsay Lohan, Kelly Clarkson, Taylor Swift, Bridgit Mendler, P!nk, Beyonce.
Ki a kedvenc sztárod?
2013. augusztus 16. 13:19
2013. augusztus 26. 12:15
Lea Michele, Lucy Hale, Troian Bellisario, Ian Harding, Katherine Heigl, Heather Morris és Isla Fisher.
2013. augusztus 26. 22:09
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Amy Lee. Mert gyönyörű, jó a stílusa, mindig mosolyog, tehetséges... egyszerűen nem lehet nem szeretni
2014. január 12. 14:55
|
|
demi01Cortez <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.31. Hozzászólás: 1643 Csatolások: 10 Azonosító: 207792 offline
|
Idézet (Fannycska999 @ 2013.08.26. 22:09)
Amy Lee. Mert gyönyörű, jó a stílusa, mindig mosolyog, tehetséges... egyszerűen nem lehet nem szeretni

Szerintem az enyém egyértelmű:MARTINA STOESSEL!!
2015. július 05. 21:00
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Több kedvencem van, szóval most kiírok mindenkit xd
Britney Spears, mert hihetetlenül gyönyörű és nagyon imádom a hangját, és megtanított erősnek lenni a legrosszabb pillanatokban is. Felnézek rá amiért képes volt visszatérni és átvészelte azt a nehéz időszakot amikor anniyra el volt keseredve, és nem állt mellette senki. Hatalmas elismerés neki ezért. Imádom őt örökre, igazi példakép számomra
Bruno Mars, mert...mert...hát ezt nem igazán tudom szavakba önteni. Őt igazából mindenért szeretem
Eszméletlenül tehetséges, a hangja valami lélegzetelállítóan gyönyörű <3 Mindemellett nagyon jó pasi
NAGYON NAGYON SZERETEM
Jennifer Lopez, mert csodaszép és nagyon jó színésznő és énekesnő
Ariana Grande, ugyanezért.
Ennyi. xd
Britney Spears, mert hihetetlenül gyönyörű és nagyon imádom a hangját, és megtanított erősnek lenni a legrosszabb pillanatokban is. Felnézek rá amiért képes volt visszatérni és átvészelte azt a nehéz időszakot amikor anniyra el volt keseredve, és nem állt mellette senki. Hatalmas elismerés neki ezért. Imádom őt örökre, igazi példakép számomra
Bruno Mars, mert...mert...hát ezt nem igazán tudom szavakba önteni. Őt igazából mindenért szeretem
Jennifer Lopez, mert csodaszép és nagyon jó színésznő és énekesnő
Ariana Grande, ugyanezért.
Ennyi. xd
2015. július 05. 21:05
|
|
sárababa0904Reggäetón Łento |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 1588 Csatolások: 96 Azonosító: 243644 offline
|
Ariana Grnade
:Mert csodálatos szénősznő, énekesnő. Gyönyörű, tehetséges és mindig a rajongói állnak az első helyen.
Nem nagyképő, kedves... És még sorolhatnám, de nem akarok regény írni! XDD
2015. július 12. 21:24
Egyértelműen Shakira. Csodálatos nő, szinte mindenben tökéletes (az én szememben), segít a szegényeken és lemerem fogadni hogy fantasztikus édesanya! <333
2015. július 22. 06:06
Nekem a kedvencem Maia Mitchell és Cierra Ramirez
2015. július 25. 16:31
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Jennifer Aniston.
& Jennifer Lawrence
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: