Ki a kedvenc sztárod?
2011. október 18. 15:36
|
|
PéZsé13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.28. Hozzászólás: 69 Csatolások: 7 Azonosító: 146392 offline
|
Miley Cyrus mert (sztem)jó hangja van,szép,és ahova eljutott az szép teljesítmény.Engem nem érdekelnek a botrányai.Ő az én kedvencem!!
A másik Nelly Furtado.Ő nem tudom h miért egyszerűen csak imádom a hangját.
A másik Nelly Furtado.Ő nem tudom h miért egyszerűen csak imádom a hangját.
2011. október 18. 18:45
ők hárman:
Vastag Csaba: Fantasztikus hangja van, kedves, közvetlen rajongóival, vicces, a színészetben is nagyon jó, és végül, de nem utolsó sorban nagyon jól néz ki
Steven R. McQueen: Fantasztikus színész! A Vámpírnaplókban láttam, megragadott a karaktere! Kevesen tudják, de csodálatos hangja is van! Nincs elszállva magától, mint a legtöbb sztár, és ő is nagyon jól néz ki
(bár nem a kinézetük miatt szeretem őket)
Kat Graham: Csodálatos színésznő és énekesnő! Őt is a Vámpírnaplókban láttam, az ő karaktere azon nyomban megragadott! Ezen kívül fantasztikus hanggal is rendelkezik! Nincs elszállva magától. Ezen kívül még gyönyörű is
Vastag Csaba: Fantasztikus hangja van, kedves, közvetlen rajongóival, vicces, a színészetben is nagyon jó, és végül, de nem utolsó sorban nagyon jól néz ki
Steven R. McQueen: Fantasztikus színész! A Vámpírnaplókban láttam, megragadott a karaktere! Kevesen tudják, de csodálatos hangja is van! Nincs elszállva magától, mint a legtöbb sztár, és ő is nagyon jól néz ki
Kat Graham: Csodálatos színésznő és énekesnő! Őt is a Vámpírnaplókban láttam, az ő karaktere azon nyomban megragadott! Ezen kívül fantasztikus hanggal is rendelkezik! Nincs elszállva magától. Ezen kívül még gyönyörű is
2011. október 21. 17:34
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Nina Dobrev
Egyszerűen imádom Ninussst
2011. november 17. 20:39
Selena Gomez:nagyon tehetséges énekesnő.Szerintem klassz számai vannaK,de ami igazán lenyűgözött engem benne,hogy szépen énekel,kedves,és szereti a rajongóit,nem szállt el magátol...
És még számtalan sztárokat szeretek,akik szintén tehetségesek.
És még számtalan sztárokat szeretek,akik szintén tehetségesek.
2011. december 31. 23:24
Nekem Taylor Momsen,mert szeretem a hangját,a stílusát,viselkedését és a személyiségét.
2012. január 15. 14:32
Erre ott a 'Kedvenc sztárok' gomb minden tag profilján
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: