A rajongók követelik Demi és Joe kapcsolatát
2010. november 12. 13:48
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
Hééj. Azért Joe-t nem nagyon kellene hibáztatni. Nem azért írtam a cikket, hogy lehurrogják Joe-t. Szakított Demivel, most Ashley-vel boldog. Ezt el kell fogadni. Én is imádtam őket együtt, de már vége. Amúgy is Deminek sok fiú ismerőse van, nem csak Joe volt/van az életében,
2010. november 12. 13:53
Na ez már nem normális dolog,persze a fanatikusoknak az,ez egyiküknek sem a hibája,senki nem tehet róla.Azért az érzelmeket nem lehet szabályozni...
2010. november 12. 17:42
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
Istenem,mintha ezt ok dontenék el
2010. november 13. 14:49
nem követelhetik, a saját életük, Joe meg megvan Ashleyvel, minek akarják hogy boldogtalan legyen Demivel mert ez látszott és most Joe végre boldog, miért akarják megint ezt? és Demi keressen mást Joe nem érdemli meg. Hozzá Ashley való, Demihez meg egy hűséges fiú.
2010. november 13. 14:49
persze nem mondom hogy nem örülnék mert de igen. csak ez a vélemyénem amit leírtam.
2010. november 13. 16:30
őőőőő...tesznek,amit akarnak...joe már ashel van
2010. november 13. 22:37
|
|
dorcika 96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.01. Hozzászólás: 100 Csatolások: 8 Azonosító: 132384 offline
|
Joe eléggé szemétül szakított Demivel.Szerintem Demi jobbat érdemel Joenál!!!!!!!!!!!!!
2010. november 15. 01:33
|
|
Little_tomcatúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 138568 offline
|
ez nem igy megy...
2010. november 16. 16:24
|
|
wera0609új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.06. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 135716 offline
|
Na jó ez elég durva!!!
Nem is értem mit képzelnek????
Szerintem nem lenne egészséges ha csak azért járnának mert a fanok azt kérik!!!!
Szerintem ők sem járnának csak azért egy fiúval/lánnyal mert mások azt kérik!!
Akkor Demi és Joe miért tenné?????
Szerintem ha feltették volna ezt a kérdést akkor nem "követelnék" ezt a kapcsolatot!!!!
És Én nem szeretném Őket újra együtt látni mert az (szerintem)csak egy erőltetett kapcsolat lenne a boldogtalan perceket okoznak mind Deminek, mind Joenak!!!!!!!
Na, asszem egy kicsit belelovaltam magam!xD♥
Nem is értem mit képzelnek????
Szerintem nem lenne egészséges ha csak azért járnának mert a fanok azt kérik!!!!
Szerintem ők sem járnának csak azért egy fiúval/lánnyal mert mások azt kérik!!
Akkor Demi és Joe miért tenné?????
Szerintem ha feltették volna ezt a kérdést akkor nem "követelnék" ezt a kapcsolatot!!!!
És Én nem szeretném Őket újra együtt látni mert az (szerintem)csak egy erőltetett kapcsolat lenne a boldogtalan perceket okoznak mind Deminek, mind Joenak!!!!!!!
Na, asszem egy kicsit belelovaltam magam!xD♥
2010. november 17. 22:26
|
|
tiana18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 130431 offline
|
furák ezek a rajongók...
én is bírom joe-t, és sokkal jobban tetszett, míg demivel volt és nem ashley-vel, de azért petíciót nem indítanék ez ügyben...
2010. november 19. 11:04
|
|
Schönherrkingaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 138198 offline
|
sztem is álompár voltak...kár hoyg szakítottak:( remélem összejönnek megint:)
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: