A Disney Channel tegnapelőtt este mutatta be a Shake it Up című új sorozatát, aminek főszereplője Bella Thorne lett. A vasárnapi nézettségi adatokat elnézve felkerült a top premierek listájára is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bella Thorne a következő Miley Cyrus?
2010. november 09. 13:40
Remélem nem ő a következő Miley mert nekem egyáltalán nem szimpatikus valahogy már most pedig még az adtalapját sem olvastam el
2010. november 09. 13:49
|
|
Nelli304visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 385 Csatolások: 148 Azonosító: 132431 offline
|
köszönjük de Miley-ból egyis elég... néha még sokis :$ xd
amúgy a magyarDisneyn volt a premierje?
nert ha igen akkor frankóón lemaradtam:'PP xd denemis bánom mert nem valami ötletes a történet :$
amúgy a magyarDisneyn volt a premierje?
2010. november 09. 13:56
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
nekem nagyon nemszimpatikus a csaj...-.- bizti nem lesz következő miley belőle...
2010. november 09. 13:57
|
|
xxxddd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 946 Csatolások: 561 Azonosító: 128694 offline
|
nekem sem szimpatikus és tényleg kicsit beképzeltnek látszódik :S meg a hannah az jó sorozat de ebből a táncos sztoriból hogy hoznak össze 4 évadot?? szal tuti nem lesz olyan sikeres.
2010. november 09. 13:58
|
|
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline
|
Azt én nem hinném hogy ő lesz az új!!
Nekem sem szimpi!!
Nekem sem szimpi!!
2010. november 09. 14:07
Ezzel a rajongó tábooral mint a miénk sokra fog menni ez a sorozat Magyarországon
2010. november 09. 14:10
Egyátalán nem szimpi ez a csaj. Látszik rajta h el van szállva magától. Kétlem h ő lenne a következő Miley. A sorozatának a sztorija sem valami hű-ha... ha akkora sikere lesz minta a Hannah Montanának akkor minden elismerésem. De h ebből a csajból az életben nem lesz "következő Miley Cyrus" az tuti!
2010. november 09. 14:12
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Uramatyám! Egy kicsit bizarra sikeredtek a képek, és ebből simán ki lehet venni, hogy el van telve magától...A Hannah Montana-nak van értelme, és a kisebb korosztálynak meg a nagyobbaknak is ajánlott, de ez olyan tőből ered.Úgy értve hogy lapos a kezdet is, és ha a kezdet lapos, a folytatáson múlik minden!
2010. november 09. 14:13
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Vagy nem; és ha a kezdet lapos a folytatás sem lesz nagy BOOMM!!
2010. november 09. 14:13
Miért dicsőség az, ha valaki megkapja a "következő Miley Cyrus" címet? Még ha mondjuk a "következő Madonna" lenne, azt mondanám, hogy oké, de Szájrúzshoz hasonlítani...
Na mindegy.
2010. november 09. 14:31
|
|
Picúr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.12. Hozzászólás: 979 Csatolások: 0 Azonosító: 131086 offline
|
Nem értem :S Utálom ha olyan dolgokról olvasok hogy valamilyen sztárnak lesz-e utódja :@ Miley Cyrus egy egyéniség és nem lehet ez a csaj olyan mint ő. Soha nem lesz olyan jó zenéje mint Mileynak és soha nem fognak rá úgy nézni mint egy sztár mert tudni fogják hogy Mielyról koppintott
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.