A 16 wishes (Magyarul: 16 kívánság) című filmet az USA-ban június 25-én adták le. A főszereplő nem más, mint Debby Ryan, aki a Zack és Cody élete a tengerjárón című sorozatban játszik.
A teljes cikkhez kattints ide!
November 31-én lesz Magyarországon a 16 Wishes
2010. november 08. 19:54
2010. november 08. 19:57
Azért a tartalmat nem kellett volna leírni,mert én már megtettem,de mindegy.
A filmet már láttam,éppen,hogy angolul,az volt probléma,de jó,hogy magyarul is leadják.
Köszi a cikket
A filmet már láttam,éppen,hogy angolul,az volt probléma,de jó,hogy magyarul is leadják.
Köszi a cikket
2010. november 08. 20:01
Idézet (Betti888 @ 2010.11.08. 19:57)
Azért a tartalmat nem kellett volna leírni,mert én már megtettem,de mindegy.
Köszi a cikket
Köszi a cikket
Bocsánat nem tudtam, hogy már leírtad. Szívesen!
2010. november 08. 20:03
Lécci jelöljétek be Anna Mae Routledge és Karissa Tynes adatlapját ha szeretitek a filmet, mert Karissa az enyém Anna meg a b.nőmé
2010. november 08. 20:05
Jaj,de jó nagyon,de nagyon várom már!
Tutii,hogy nem hagyom ki!=P
Tutii,hogy nem hagyom ki!=P
2010. november 08. 20:19
Attól még sztem lehet véleménye mert nem szerizi...
2010. november 08. 20:20
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
na, erre én is kiváncsi leszek, mert a disney channel annyira ritkán ad új filmeket, hogy szinte az összeset már kívülről fújom.. nem akarom elfojtani a reményt, de a szinkron valószínűleg ugyanaz a réteg lesz, mint az összes többi filmben - ha nem vettétek volna még észre, hogy mindben ugyanazok vannak.
2010. november 08. 20:25
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
kiváncsi vagyok rá
2010. november 08. 20:30
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
biztos jó lesz
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: