Patai Anna nem omlott össze
2010. november 09. 13:15
igaz, kész röhej. Bármelyik kislánynak ilyen hangja van, mert nem mutált még. Nézzétek meg Lüszit: mindenki elalélt a hangjától, de most borzalmas hang jön ki a torkából
2010. november 09. 18:20
mit akar ez??? 11 évesen videoklipek...én amúgy utálom...De akkor is tök fiatal meg az oké hogy jó hangja van...Majd pár év múlva.
2010. november 09. 18:21
jó hangja volt, de túl fiatal még a megasztárhoz, talán majd 1-2 év múlva
2010. november 09. 19:26
a megasztár eleve a leggyengébb műsor még magyarországban is, de ez a kiscsj..én nagyon nem bírtam, csak azért néztem a műsort h mikor esik ki...amúgy tuti hogy csak azért maradt bent mert a hülye nézők rászavaztak h mmilyen aranyos
nagyon utálom őt..
2010. november 09. 20:01
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Jobb ez így! Később lehet, hogy rosszabb lett volna számára a kiesés. Ki tudja, hogy egy ilyen kislány hogyan dolgozza fel a negatív dolgokat. De én nagyon örülök neki, hogy nem kudarcként fogja fel ezt az egészet! Ha folytatja ezt a pályát a későbbiekben, szerintem igazán sikeres előadóművész válhat belőle! Nagyon aranyos kislány, szóval szerintem nem lesz gond a későbbiekben vele, mert elég könnyen barátkozik - legalábbis eddig úgy tűnt!
Sok sikert!
2010. november 09. 21:00
Még jó, hogy nem omlott össze. Előtte az élet, ezernyi lehetősége lesz még. Nagyon fiatal, így is sokra vitte már a Megasztárban. Óriási rajongótábora van, bár megjegyzem, én nem tartozom közéjük.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: