Patai Anna nem omlott össze
2010. november 08. 19:17
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Én nem értem se a szűrit se a szüleit. Kezdjuk ott, hogy én nem engedtem volna, hogy induljon hiszen még csak 11 éve előtte az élet szerintem rá ér még videoklippet és dalokat csinálni.
2010. november 08. 19:30
Végre kiesett!!! Aranyos, meg minden, de nem volt oda való!!! Tök felelőtlenség volt a szüleitől, hogy engedték. Még kicsi ehhez, a hangja meg még változhat. Mit gondolt? hogy be fog futni, mint énekesnő? Ilyen fiatalon? Gondolkozott volna előre!!! Amúgy nekem nem igazán jön be a hangja!! A cukiság nem minden!!! Várhatott volna még ezzel egy pár évet, legalább az általános iskolát fejezze be!!!
2010. november 08. 19:40
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Tudjátok, az volt a baj vele, hogy mindenki azért tartotta bent mert "cuki" jó értem én mert tényleg aranyos, de annyit fog még változni a hangocskája, hogy hiába jelentkezett. Az iskola egyenlőre fontosabb lehetne neki és majd ha ilyen lelkes lesz akkor még óriási esélye lesz a jövöre!
2010. november 08. 19:46
|
Adri102új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 138218 offline
|
Am aki hozzá szólása olyan negatív az irigy a hangjára ennek a kislánynak a hangja némely esetben jobb mint egy felnőtté!!!!Kár hogy kieset nagyon kár!!!!!De még fiatal ezért sok siker vár rá!!!!
2010. november 08. 19:47
Szerintem alapból nem a képernyőre való egy 11 éves leányzó, szóval...
2010. november 08. 19:51
|
|
Emily257visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 231 Csatolások: 9 Azonosító: 125017 offline
|
Anna rendkívül tehetséges, de ezzel az ének-dologgal várjon 3-4 évet... Jelenkezzen inkább a suliban lévő ének-versenyre
de komolyan még nem ért meg ehezz a karrier- izéhez.
2010. november 08. 19:51
nem tudom ki hogy van vele, de nekem borsózik a hátam (rossz értelemben) a hangjától
2010. november 08. 20:05
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
nekem nagyon szimpatikus volt.
de azt én sem hittem volna,h egyből majd egy 11 éves lány fogja megnyerni a Megát..
de azt én sem hittem volna,h egyből majd egy 11 éves lány fogja megnyerni a Megát..
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: