Selena és Justin együtt jár focimeccset nézni
2010. november 08. 22:27
cukik
de Selena nevet csak a képen Juss nem
végülis szeretem Jussot de nem illenek annyira össze Selivel mer Selena idősebb is meg kicsit éretteb
de ők tudják
de szerintem nem lesznek együt
de Selena nevet csak a képen Juss nem
végülis szeretem Jussot de nem illenek annyira össze Selivel mer Selena idősebb is meg kicsit éretteb
de ők tudják
de szerintem nem lesznek együt
2010. november 09. 12:31
|
|
gina bonbonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 131857 offline
|
Hát nem ugy látoim mintha Justinnak tetszene selene hanem forditva Selene jácca a nagy fejét!justin előtt
2010. november 09. 14:48
|
betty15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.26. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 137210 offline
|
hát szerintem mind 2 tecenek egy másnak már mint selena justinak és forditva
hát de lány és fiu közöt is lehet haverság
én is jol szoktam érezni magam a fiukall
hát de lány és fiu közöt is lehet haverság
én is jol szoktam érezni magam a fiukall
2010. november 09. 15:10
Remélem, hogy nem jár sem Selena Gomezzel sem pedig Demi Lovatóval! Demit és Sellyt imádom de Justint utálom!
2010. november 09. 17:36
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Persze már megint "Justin 66odszorra is ráhajtott Selenára". Mért kell folyton eröltetni ezt a dolgot köztük. Simán barátok és kész. Ha meg nem akkor ez van!
2010. november 09. 17:38
Áááá ti még nem hallottatok a fiú-lány barátságról!!!!
2010. november 09. 18:38
|
|
indianafan01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.20. Hozzászólás: 108 Csatolások: 42 Azonosító: 136806 offline
|
amíg barátok oké engem nem érdekel de annál tovább ne selly neeee kérlek!!! nem értem selena mit szerethet egy olyan fiún mint justin összetévesztették egy alkoholista NŐVEL ez mindent megmagyaráz, nem?? xD
2010. november 09. 18:44
Ajj már megint kezdik...Erről szól a fél világ h "Bieber kavart Selenával" meg több van köztük mint brátság...Hát ezt nem hiszem Selena okos és nem fog hülyeséget csinálni egyébként van fiú-lány barátság nekem is van fiú barátom,de semmi több!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: