Starity

Tanuljunk itt!

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. november 08. 15:56 #1
- törölt felhasználó -    
Azért indítottam ezt a topicot,mert szerintem sokan nem értnek ezt meg azt és lehet,hogy a másik tudna segíteni!És amúgy is itt nyugodtan tanulhatsz velünk! wink.gif
Remélem jó lesz!
Most épp nekem nem kell segíteni!
Tudom senki nem szeret tanulni!biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Eszti00
2010. november 13. 14:39 #2
- törölt felhasználó -    
Idézet (SelenaDebbyMiley @ 2010.11.08. 15:56)
Azért indítottam ezt a topicot,mert szerintem sokan nem értnek ezt meg azt és lehet,hogy a másik tudna segíteni!És amúgy is itt nyugodtan tanulhatsz velünk! wink.gif 
Remélem jó lesz!
Most épp nekem nem kell segíteni!
Tudom senki nem szeret tanulni!biggrin.gif

Köszi a topikot biggrin.gif
Én azt szeretném kérdezni , hogy lehet az adatlapnál youtube videót be tenni mert youtubon nem találom hol van az Embed kód ... Régen tudtam mert oldalt ki volt írva de most már nem , előre is köszi a segítséget .. biggrin.gif smileeee.gif
2010. november 14. 20:55 #3
- törölt felhasználó -    
Idézet (NikcyChan @ 2010.11.13. 14:39)
Köszi a topikot biggrin.gif 
Én azt szeretném kérdezni , hogy lehet az adatlapnál youtube videót be tenni mert youtubon nem találom hol van az Embed kód ... Régen tudtam mert oldalt ki volt írva de most már nem , előre is köszi a segítséget .. biggrin.gif  smileeee.gif

szerintem is jó ötlet ez a topik biggrin.gif
a video alatt arra kell rákattintani, hogy beágyazás, és a kódot ami megjelenik azt kell beírnod az adatlapodra, nekem így szokott sikerülni rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: Vikici, Eszti00
2010. november 14. 20:56 #4
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mrs. Benzedrine @ 2010.11.14. 20:55)
szerintem is jó ötlet ez a topik  biggrin.gif 
a video alatt arra kell rákattintani, hogy beágyazás, és a kódot ami megjelenik azt kell beírnod az adatlapodra, nekem így szokott sikerülni  rolleyes.gif

jaj kösszi szépen biggrin.gif meghajolo.gif meghajolo.gif wub.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!