Vastagék nem járnának X-faktoros lányokkal
2010. november 20. 12:35
nagyon rendesek, egymással is meg amúgy is 
szeretem őket<3
szeretem őket<3
2010. november 20. 16:29
|
|
katicabogár.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 137288 offline
|
Az nem lenne jó, ha ketten lennének az utolsó kettőbe =/ De szerintem mind a ketten csodálatosak!
2010. november 22. 14:12
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
nagyon szeretem őket ♥
Remélem Csabi nyeri az X-Faktort
Remélem Csabi nyeri az X-Faktort
2010. november 23. 15:56
én nagyon szeretem a Vastag tesvéreket imádom
hajrá
hajrá
2010. november 29. 15:13
|
|
ttTenciTttúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 135180 offline
|
hat en inkabb TOMiert:X:X vagyok oda,de Csaba se semmi:PTomi szerintem nagyon kdeves s kicsitt visszahuzozdo tipus szerintem,s Csaba olyan macsos tipusabb;)):DDe mindd a ketten nagyon jook,en szurkolok nekik:):X:X
2010. november 29. 15:14
|
|
ttTenciTttúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 135180 offline
|
s meg azt kifeljetettem h nagyon de nagyon hasonlitanak egymashoz,lehetnenek ikertesok is ha azon mulna:)
2010. november 30. 08:08
NA! CSABA SZERINT IS NORBI NYER! NORBI TE VAGY AZ ÁSz!!!!!!!!!!!!!!!!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: