A két főszereplő, Robert Downey Jr. és Zach Galifianakis először dolgozik együtt. Most megtudhatjuk, mit gondolnak egymásról és az elkészült filmről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Interjú a Terhes társaság főszereplőivel
2010. november 08. 12:28
|
|
dominoizzyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.09. Hozzászólás: 229 Csatolások: 1818 Azonosító: 82896 offline
|
ezt ma reggel olvastam a metro-ban, ha ekkora poénos figurák az interjú közben, milyen durva lehet már a film. Tuti megnézem!
2010. november 08. 17:38
én valamikor megszeretném nézni a filmet,mindettőjüket bírom
2010. november 08. 17:40
|
|
EmilyFan97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.02. Hozzászólás: 82 Csatolások: 51 Azonosító: 135532 offline
|
Ez tuti vicces.Megnézem.
2010. november 13. 23:26
|
sugabubus18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 130788 offline
|
Húúú...én már láttam és nagyon nagy film...Robert és Zach is fantasztikus benne...én csak ajánlani tudom:D
2010. november 16. 19:29
ezt a filmet láttam nagyon jó
bár a másnaposokat nem győzi le
2010. november 23. 07:42
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Idézet
Downey: Ne is mondja. Amikor elolvastam a forgatókönyvben ezt a részt, hogy le kell köpnöm Sonnyt, arra gondoltam, hogy úristen, mi a fenét művelünk mi itt… De Sonnynak láthatóan nem volt akkora trauma a dolog, mint nekem. A hetedik felvételnél szinte már várta.
Heh
2011. június 04. 21:30
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Imádom ezt a filmet, amiben Zach szerepel, rossz nem lehet
*-*
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: